2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

Allah 12.günde hamile haberini yazmayı nasip etsin,Flemenko inan kimse anlamıyor.Oturup kalkıp kendiliğinden hamile kalan kadınların ne kara şanslı olduğunu söylüyorum hakikaten öyle çok şanslılar.

Çoğu gitmiş azı kalmış,düne kadar inan meraktan çatlıyordum 7.gebelik testini de yapıp negatifi görünce sindim köşeme çekildim,en iyisi sabredip 12.günü beklemek.Allah bu mübarek günün yüzü suyu hürmetine elini açıp dua edenlerin dualarından bizim durumumuzda olanlarıda nasiplendirsin.amin

geçen hafta bir arkadaş paylaşmıştı,ben kaydettim sürekli okuyorum,rabbim yüzümüzü güldürsün,dualarımızı kabul etsin

“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden SANA dua ederiz. Biliriz ki SANA açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki RAHMETİN büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret SENDEDİR ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. İşte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece SENDEN isteriz, yalnız SENDEN umarız. "Lailahe illallah Muhammeden resullallah" deriz.
"Allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum”
Peygamber Efendimiz'e (S.A.V.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. SEN kabul eyle RABBİM. Onları vesile ederek SENDEN istiyoruz, mübareklerin hatırı için ALLAHIM.
Ya Zül Celali Vel Ikram..
Biz; rahmetinden bebekler istiyoruz, anne baba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürüvvetini görmeyi istiyoruz
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et YA RABBİM.
Ne olur RABBİM, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir ALLAHIM. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır ALLAHIM.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk SANA kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece “OL“ dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.

Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz RABBİM.EL AÇTIK, KAPINA GELDIK YALVARIYORUZ.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece SENDEN isteriz.
SEN HERŞEYE KADİRSİN! EVVEL OLAN AHİR OLAN SENSİN. VARİS OLAN, KAFİ OLAN, SAFİOLAN, RAHMAN VE RAHİM OLAN, HAYYUM KAYYUM OLAN SENSİN. KUDRET SENİN ELİNDEDİR.
“Rabbim, bana Katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu Sen, duaları işitensin” dedi. (Al-i İmran Suresi, 38)
“Rabbim, beni yalnız başıma bırakma, Sen mirasçıların en hayırlısısın.” (Enbiya Suresi, 89)
Allah, La ilahe illallah, Zül celali vel ikram, el-Hayyül Kayyüm, er-Rahmanü’r Rahim, Allahü’r Rahmanü’r Rahim, Allahu la ilahe illa hüvel Hayyül Kayyüm, Rabb, el-Hannanü’l Mennanü Bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, Allah’u la ilahe illa huvel Ahadüs Samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven Ahad.
ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİ SEYYİDİNA MUHAMMED
EL - FATIHA

Bende benimle kimse ilgilenmiyecek zanettim benim yarın tedavim başlıyor konuşacak kimsem yok oyüzden buraya yazmaya başladım ama burdaki arkadaşlarda benimle ilgilenmedi sanırım fazla duygusalımm

söyle canım.anlat ne istersen elimden geldikçe bildiğim kararıyla yardımcı olurum

turkuaz canım asıl siz yanlız değilsiniz ben 7. idrar testini yaptım tık yok,okuduysan ben 7.günü gidip kan testi bile yaptım,kocaman 0.

senin kaçıncı günün? benim transfer gününü saymıyorum 10.günüm

İnşallah buradan hepimiz hamile haberlerimizi yazacağız,buna inanıyorum.

Bu durumda insan sığınacak bir liman, bir destek arıyor ve dua etme ihtiyacı hissediyor. Peki tüp bebek hastalarının yapabileceği özel bir dua var mıdır?

Bu soruya genel olarak şöyle cevap verilebilir diye düşünüyorum;

Genel olarak Yüce Rabbimiz insana şah damarından daha yakın olduğunu beyan etmişse nasıl dua etmek istiyorsak içimizden geldiği gibi yalvarabilir, dileyebiliriz. Ancak özel olarak Yüce kitabımız Kur’an-ı Kerimde bulunan Abese Suresinin 18 – 20 ayetlerinin bizlerin derdine dua sadedinde bir derman olacağını düşünüyorum.

18 – [Min eyyi şey’in halakah(halakahu)] مِنْ أَيِّ شَيْءٍ خَلَقَهُ

19 – [Min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu)] مِن نُّطْفَةٍ خَلَقَهُ فَقَدَّرَهُ

20 – [Summes sebîle yesserah] ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ

Yukarıda orjinali ve latin alfabesiyle okunuşunu verdiğimiz Abese suresinin 18-20 nci ayetlerinin Türkçe meali ise şu şekildedir;

18. Allah onu neden yarattı?
19. Bir nutfeden (spermadan) yarattı da ona şekil verdi.
20. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.

Yüce Mevlam hepimizin yüzünü güldürsün, hakkımızda hayırlısını ihsan eylesin inşallah.

HEPINIZE HAYIRLI CUMALAR RABBIM BU MÜBAREK GÜNDE DUA VE DILEKLERIMIZI KABUL ETSIN YARIN SONUC ALACAK OLAN ARKADASLAR RABBIM HEPINIZI SEVINDIRSIN INSALLAH: BUGÜN SALATI TEFRICIYYE OKUYUP BOL BOL DUA EDIN RABBIM DUALARI GERI CEVIRMEZ BUGÜN:

SALATI TEFRICIYE
ALLAHÜMME SALLI SALATEN KAMILETEN VE SELLIM SELEMEN TAAMMEN;
ALE SEYYIDINE MUHAMMEDINILLEZI TENHALLÜ BIHIL UGADU; VETENFERICÜ BIHIL KÜRABÜ;
VETÜGDA BIHIL HAVEICÜ; VEÜNELÜ BIHIL RAGAEIBÜ VEHUSNÜL HAVETIMI VE YÜSTESGAL GAMEMÜ
BIVACHIHIL KERIMI VE ALA ELIHI VE SAHBIHI FI KÜLLI LEMHATIN VENEFESIN BI ADEDI
KÜLLI meğlumillek.

amin....
Hepimizin inşaallah.....

Burdaki bütün arkadaşlarım
rabbim evlatlarımızı hayırlı ve sağlıklı bir şekilde bugünün hayrına
bizlere nasip eylesin...
Arkadaşlarım dualarda buluşmak dileğiyle...

rabbim bizlerede nasip etsin...
Beklemeye devam arkadaşım.. Sende belirtiler varmı?
göğüs sancılarım ve şiddetli kasık batmalarım azaldı bugün içim kalkıyor son 2 gündür su gibi gelen akıntım kokulu sanki jelimi sabah yapıyorum akşam idrarında kremsi geri geliyor bunları sizde yaşıyor musunuz bilmiyorum

merhaba cemrecim sana yazdığım uzuun mesajım elektriğin azizliğine uğradı,geç yazıyorum o yüzden kusura bakma...
benim 11 . gün bugün,yarın hem doğum günüm,hem test günüm,rabbim güzel bir hediye ,haayırlı bir evlat nasip eder inşallah...çok korkuyorum,senin negatif sonuc aldığın gün çok üzüldüm ama eşim dr a sormuş demişsin ya, o bana da teselli oldu inan....sen testi hangi gün yaptıracaksın?yarın mı?pazar günü test yapıyorlar mı?
az önce yazmışsın ya kendiliğinden hamile kalan bayanlar ne şanslı diye,ben de sana katılıyorum,bir sürü arkadaşım 2. çocuğuna kendiliğinden hamile kaldı,bazısı aldırmayı bile düşündü,biz o kadar emek sarfediyoruz,işte imtihan dünyası geç olsun güç olmasın,rabbim bizim de yüzümüzü güldürsün inşallah

AYNI BELİRTİLER BENDEDE VAR
BİRAZ SANKİ ÇOK KENDİMİZİMİ DİNLİYORUZ NEDİR?
HAYIRLI OLSUN DEMEKTEN BAŞKA
BİŞEY GELMİYOR AKLIMA..
RABBİM HAYIRLISIYLA BAKALIMM..
HEPİMİZE NASİP OLSUN..
annelik..:):)

canım bende akıntı pek olmadı ama jel olayı aynı,benimdegöğüs sancım azaldı,hafif bel ağrım var,çok mu kendimizi dinliyoruz ne?bu test olayı 15 20 gün olsa kafayı yerdik herhalde ne zor bir süreç allahım

canım doktorum benden de istemişti o testleri benim sonuçlarım da şöyleydi. e2-181 progesteron-22 ama benim değerlerim düşük olduğunu söyledi doktorum ve iğne takviyesi yaptı. istersen sende doktorunu ara bi sor. ihmal etme derim. bu arada benim sonum pozitif inşallah senin kide öyle olur.

Cevabın için teşekkür ederim. Hamileliğin hayırlı uğurlu olsun inşallah ALLAH sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bakalım eşim sonucumu faxladı ama doktoruma ulaşamadım henüz. bekliyorum. Hayırlısıyla inşallah. perşembe test günüm bakalım günler geçmio sanki :18:

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım. malesef benimde sizin gibi derdim var, 1.5 yıllık evliyim bizimde çocuğumuz olmuyor. eşimden kaynaklanan sorun fakar sorunun nedeni belli değil. varikosel yok,hormanlar iyi fakat sperm hareketsiz sayısı 20 milyon. medical park,yaşam ve medicana hastanelerinde farklı testler yaptırdık. 4 aydır doktor doktor geziyoruz. en son medicana da zafer beye gitti doktor bey "" vemax,kolemn ve selenyum çinko vitaminleri içeren ilaçlar verdi. 3 ay kullan mutlaka çocuğun olur demiş. bende bu sitede okudum ama sanırım çok fayda gören olmamaış,hem zaman hem para kaybı. ne yapıcamızı bilmiyorum,nerden başlıcamızıda. direk tüp bebekmi yaptırsam zaman kaybı olmasa sonuçta normal yoldan olacağı yok!!! aşılama zamten tutmaz,en iyisi tüp bebek ama korkuyorum,ikiz olursa,çocuklar gelişmezse vs vs vs bir sürü soru aklımda. sizler biraz daha deneyimlisiniz sanırım ,lütfen bana bir öneri söyleyin,haftaya acıbademde bülent beye gidicem.biraz bekleme yada aşılama yap derse aşılamayla uğraşmak istemyrm,olacak olan tüp bebeklede olur,manen ve madden zararar girmek istemyrm. sizler sanırım daha önce yaptırdınız yada yaptırıyorsunuz.
yani bunun tutma şansı nedir? eşimde hareketsizlik var, ama bende biey yok,böyle bir durumda şans dahamı yüksek nedir yan,i? bana cevap verebilecek olan arkadaşlar yardım edin lütfen

beklemek .. Beklemek... Beklemek....
Acaba nasip olursa 9 ay nasıl bekleyeceğiz...
Ilk önce biz sabır göstermeyi öğrenicez sanırım..

hayırlı cumalar dualarımızı allah kabul etsin benim transfer hariç 6. günüm daha hiç test yapmadım ben zor dayanıyorum

hayırlı cumalar kardelen ALLAH cümlemizin dualarını kabul etsin. İsteyen herkese Hayırlı evlatlar nasip etsin.. beklemek zor evet. 6 gün kaldı test gününe biraz daha sabır. İnşallah sabrın sonunda mükafatımızı alırız..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…