gerçekten arkadaşım sana katılıyorum bizi bizden başka kimse bilemez
çünkü yaşaması gerekiyor.. RABBİM de kimseye yaşatmasın. şuan sana bu kelimeleri yazarken ezan okunuyor o kadar
duygulandımki bu yazdıklarından.. insan başkasının acısını gördükçe kendi acısını unutuyor..
benimde bugün transferimin 6. günü sabırla beklemeye devam ediyorum..
dualarda buluşalım..
HAYIRLI CUMALAR...
Bende benimle kimse ilgilenmiyecek zanettim benim yarın tedavim başlıyor konuşacak kimsem yok oyüzden buraya yazmaya başladım ama burdaki arkadaşlarda benimle ilgilenmedisanırım fazla duygusalımm
merhaba canım sabah test yaptım ama meşhur kırmızı çizgiyi yine göremedimaslında biraz canım sıkıldı,ya yarın da negatif olursa diye çok korkuyorum, yani üzülme hiç yalnız değilsin,bak bende de negatif
bu durumda insan sığınacak bir liman, bir destek arıyor ve dua etme ihtiyacı hissediyor. Peki tüp bebek hastalarının yapabileceği özel bir dua var mıdır?
Bu soruya genel olarak şöyle cevap verilebilir diye düşünüyorum;
genel olarak yüce rabbimiz insana şah damarından daha yakın olduğunu beyan etmişse nasıl dua etmek istiyorsak içimizden geldiği gibi yalvarabilir, dileyebiliriz. Ancak özel olarak yüce kitabımız kur’an-ı kerimde bulunan abese suresinin 18 – 20 ayetlerinin bizlerin derdine dua sadedinde bir derman olacağını düşünüyorum.
18 – [min eyyi şey’in halakah(halakahu)] مِنْ أَيِّ شَيْءٍ خَلَقَهُ
19 – [min nutfeh(nutfetin), halakahu fe kadderah(kadderahu)] مِن نُّطْفَةٍ خَلَقَهُ فَقَدَّرَهُ
20 – [summes sebîle yesserah] ثُمَّ السَّبِيلَ يَسَّرَهُ
yukarıda orjinali ve latin alfabesiyle okunuşunu verdiğimiz abese suresinin 18-20 nci ayetlerinin türkçe meali ise şu şekildedir;
18. Allah onu neden yarattı?
19. Bir nutfeden (spermadan) yarattı da ona şekil verdi.
20. Sonra ona yolu kolaylaştırdı.
Yüce mevlam hepimizin yüzünü güldürsün, hakkımızda hayırlısını ihsan eylesin inşallah.
rabbim bizlerede nasip etsin...hayırlı cumalar dualarımızı allah kabul etsin benim transfer hariç 6. Günüm daha hiç test yapmadım ben zor dayanıyorum
göğüs sancılarım ve şiddetli kasık batmalarım azaldı bugün içim kalkıyor son 2 gündür su gibi gelen akıntım kokulu sanki jelimi sabah yapıyorum akşam idrarında kremsi geri geliyor bunları sizde yaşıyor musunuz bilmiyorumrabbim bizlerede nasip etsin...
Beklemeye devam arkadaşım.. Sende belirtiler varmı?
turkuaz canım asıl siz yanlız değilsiniz ben 7. idrar testini yaptım tık yok,okuduysan ben 7.günü gidip kan testi bile yaptım,kocaman 0.
senin kaçıncı günün? benim transfer gününü saymıyorum 10.günüm
İnşallah buradan hepimiz hamile haberlerimizi yazacağız,buna inanıyorum.
göğüs sancılarım ve şiddetli kasık batmalarım azaldı bugün içim kalkıyor son 2 gündür su gibi gelen akıntım kokulu sanki jelimi sabah yapıyorum akşam idrarında kremsi geri geliyor bunları sizde yaşıyor musunuz bilmiyorum:ı 50:
hayırlı cumalar dualarımızı allah kabul etsin benim transfer hariç 6. günüm daha hiç test yapmadım ben zor dayanıyorum
canım bende akıntı pek olmadı ama jel olayı aynı,benimdegöğüs sancım azaldı,hafif bel ağrım var,çok mu kendimizi dinliyoruz ne?bu test olayı 15 20 gün olsa kafayı yerdik herhaldeNe zor bir süreç allahım
hayırlı cumalar dualarımızı allah kabul etsin benim transfer hariç 6. günüm daha hiç test yapmadım ben zor dayanıyorum
beklemek .. Beklemek... Beklemek....
Acaba nasip olursa 9 ay nasıl bekleyeceğiz...
Ilk önce biz sabır göstermeyi öğrenicez sanırım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?