2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

cnm özledim walla minişlerimi yaa:)
cnm dün akşam nöbetçi eczaneden 4 tane test aldım ve bitirdim:):) eşime bugün tekrar alalım dedim de bana bakışından sonra vazgeçtim:):) zaten c.tesiye az kaldı hemde negatif çıktı hepsi sinir oldum...

yaaaaaaaa tüh keşke beraber yapsaydık....gerçi hayırlı haberlerimizi alalım da,kan testiyle önemli olan o...evdeki testler zaten güvenli olmayacak...

canım ilgilendiğin için çok teşekkürler.ben tokatta yaşıyorum buradada tüp bebek merkezi yok.bir aşılama yapıldı ama 2.aşılamayı yaptırdıktan sonra ne kadar zaman geçmesi gerekiyor.aşılamadan ümidim yok çünkü.aşılımada kullanılan ilaçlar raporda önemli mi?ne kadar çok soru sordum kusuru bukmayın

zamanını bilmiyorum,istersen gidip konuş,her yerin kuralı farklı da olabilir,bazıları mutlaka kendi bünyelerinde yapılması şartı getiriyorlarmış,ilaçların da önemli olduğunu sanmıyorum,tüp bebek tedavisi hiç görmediysen sorun olacağını sanmıyorum,çünkü o zaman önemli...doz miktarı varmış toplam 3000 ünite falan,ama emin değilim

turkuaz sanırım öğretmensin bende öğretmenim branş?

bende sınıf öğretmeniyim canım 3 sınıfları okutuyorum.kar tatilindeyiz.bu fırsatta sizleri takip ediyorum.sanırım test günün cumartesi güzel haberlerini bekliyorum

ooooooo,süpermiş,burda da kar yağıyor ama tatil falan yok maalesef ben 5. sınıfları okutuyorum..
inşallah canım,yarın yaptırmayı düşünüyordum ama işim çıktı,bakalım inşallah pozitif çıkar...
çok zor bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun,sen de inşallah raporunu kolaylıkla alırsın,bir an önce konuş,en az 1 ay sürüyor çıkartmak...ben çıkıyorum güzel haberlerde görüşmek dileğiyle,iyi geceler:

günaydın arkadaşlar,2 haftadır giremiyorum.hamile olduğumu söylemiştim.şimdide ikiz gebelik olduğunu söyledi doktor..bebek isteyen herkese en kısa zamanla hayırlısından allahım verir.

durulife ağlattın beni..boğazım düğüm düğüm oldu inan..Rabbimin takdiri..
Birbirimiz için bol bol dua edelim..
herşeyin hayırlsını istemek gerek sanırım,
Allah hepimizin için, hakkımızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin..

Bende benimle kimse ilgilenmiyecek zanettim benim yarın tedavim başlıyor konuşacak kimsem yok oyüzden buraya yazmaya başladım ama burdaki arkadaşlarda benimle ilgilenmedi sanırım fazla duygusalımm

Canım benim inan gözden kaçmıştır..küsmece darılmaca yok..
Bizde yakın çevremizde konuşamadıklarımı burada paylaşıyoruz, bazen yazdıklarımız gözden kaçabiliyor.
tedavi sürecini hikayeni anlatır mısın bize, bu kez gözden kaçırmayalım :)

çok geçmiş olsun canım. yaşadığın çok zor ama mutlaka bundada bizim göremidiğimiz bir hayır vardır. Rabbim en kısa zamanda nasip eylesin.

canım doktorum benden de istemişti o testleri benim sonuçlarım da şöyleydi. e2-181 progesteron-22 ama benim değerlerim düşük olduğunu söyledi doktorum ve iğne takviyesi yaptı. istersen sende doktorunu ara bi sor. ihmal etme derim. bu arada benim sonum pozitif inşallah senin kide öyle olur.

nasıl vurduğunu tam anlayamadım canım ama ben göbeğimi gerip sonra iğneyi vuruyordum. bende senin gibi acaba oldumu diye endişeleniyordum ama boşuna kendimizi sıkıyoruz. sonuçta iğneyi batıyoruz ve ilaç içeri gidiyor. o yüzden de gerisi çok mühim değil aslında. senin bu vurulduğun iğneler gonalf mı?

yarın opum var kızlar.. yumurta sayım çok fazla değil,inşallah transfer edilecek kaliteli embryom olur.. dua edin benim için de..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ay ben ne çok sevindimmmmm, allahım bu bebişi sana bağışladı ya ben de mucizelere inanmaya başladım..gözün aydın arkadaşım

yarın opum var kızlar.. yumurta sayım çok fazla değil,inşallah transfer edilecek kaliteli embryom olur.. dua edin benim için de..

Canım hakkında hayırlı olan ne ise Allah onu versin,inşallah sonuç hayırlı olur Allah yar ve yardımcın olsun..amin

canım sende bizim gibi sonuç bekleyenlere dua et,yarın test günü Allah hakkımızda hayır olan ne ise onu versin inşallah.amin.

gerçekten arkadaşım sana katılıyorum bizi bizden başka kimse bilemez
çünkü yaşaması gerekiyor.. RABBİM de kimseye yaşatmasın. şuan sana bu kelimeleri yazarken ezan okunuyor o kadar
duygulandımki bu yazdıklarından.. insan başkasının acısını gördükçe kendi acısını unutuyor..
benimde bugün transferimin 6. günü sabırla beklemeye devam ediyorum..
dualarda buluşalım..
HAYIRLI CUMALAR...

merhaba canım sabah test yaptım ama meşhur kırmızı çizgiyi yine göremedim aslında biraz canım sıkıldı,ya yarın da negatif olursa diye çok korkuyorum, yani üzülme hiç yalnız değilsin,bak bende de negatif

ah benim canım ya.inan burdan okuyordum ve çok üzülüyordum.bu güzel haberi görünce o kadar mutlu oldumki anlatamam.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşalllah.senin için çok mutluyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…