2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

mrb kızlar benide alın aranıza mart adetinde başlıyoruz bizde dua edelim birbirimize işallah.

hoşgeldinnn, listeye neldelin ekliyor, yaşını nerede yaptırdığını , neden dolayı yaptırdığını yaz sen, neldelin gelince görüp ekler, kolay gelsin şimdiden, tedavin hayırlı uğurlu olur inşallah

allah tamamına erdirsin inş.valla her sancı geldiğinde gözümde yaş birikiyor ne çektiğimi ben bilirim 3 gündür sancı daha bi çok gidip geliyor transferden beri var. yarın bende yaptıracam olsa çıkar herhalde yarın 11.günüm ama çok korkuyorum

yaptır bence de benim de test günüm aslına bakarsan daha yarındı ben de aynen senin gibi bu sancılardan korktuğumdan yaptırdım sırf rahatlamak için hatta dedimki yoksa bari bi ağrı kesici içiyim..sabahtan yaptır bizlere de haber vermeyi unutma

bugun bir sabah olsa geceleri sancı geliyor diye nöbette bekliyorum:18: ama seninki 5.gün embiryosu benimki 2.gün ve 2si kaliteli 1de 2.kalite zorla yapıştım 3 taneye razı ettim onları sonucu elime alana kadarki süre nasıl geçer onuda bilmiyorum offff ben çok korkuyorum

bende canım, böyle belirsizlik içinde beklemek de çok kötü.

Allah yardımcın olsun canım çok zor beklemek inşallah iyi sonuçlar alırsın ..ben boş gebelikten kürtaj oldum dün ..Allah sabrını veriyo ama kolay değil..........rabbim kimseye yaşatmasın .
inşallah senden iyi haberler alıcaz canım:)

MERHABA KIZLAR YENI HAMISLERI KUTLARIM HAYIRLI OLSUN RABBIM HEPIMIZIN KINI KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN INSALLAH:
SONUC BEKLEYEN ARKADASLAR BELIRTILERE TAKILMAYIN BEN HAMILE OLDUGUMU ANLAYAMADIN 7 HAFTALIKKEN ÖGRENDIM CÜNKÜ AYNI DEDIGINIZ GIBI GIDIP GELEN ADET SANCIM VARDI BENDE BUGÜN YARIN GELIR DERKEN 2 AY GECIRDIM VE MUTLU HABERI ALDIM: RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN BENIMKI SUAN 10 HAFTALIK ILK ÖGRNDIGIMDE KALB ATISLARINI DINLEDIM 2 HAFTA ÖNCE YINE DUYDUM OKADAR GÜZEL BIR DUYGUKI SUAN KAFASI ELLERI HERSEY BELIRGIN ULTRASONDA HAFTAYA PAZARTESI TEKRAR RANDEVÜM VAR DOKOR OGÜN KIMILDADIGINI DA GÖRÜRSÜN DEDI COOK HEYECANLIYIM: ´RABBIM HEPINIZE YASATSIN AMA KORKULAR GECMIYOR HANI DIYORSUNUZYA SONUC ALSAM RAHATLASAM SONRA KESEYI GÖRSEM KALBINI DUYSAM RAHATLASAM BEN KAAC DEFA GÖRDÜM DUYDUM BIRAKSALAR HERGÜN ULTRASONA GIRCEM CÜNKÜ KORKUYOR INSAN ACABA BISEY OLURMU DIYE SANIRIM BIZ ANCAK KUCAGIMIZA ALINCA RAHATLAYACAGIZ rABBIMIN EMANETINI ONA EMANET EDIYORUM O KORUSUN INSALLAH HEPIMIZINKINI

merhaba arkadaşlar transferden sonra çok fazla takip edemedim hamiş olanların hepsini tebrik ediyorum benim gibi bekleyenlere sabır diliyorum ve tedaviye başlıycak olanlara ALLAH yardımcıları olsun diyorum 9 şubat tahlil günüm hepinizden dua bekliyorum çünkü hem korkuyorum hemde hissediyorum dr bebişlerimle konuşmamı söyledi bende konuşuyorum ama yinede korku ve heyecan çok fazla rabbim herkezin yüzünü güldürsün

Allah yardimcin olsun canim insallah bütün bu zorluklarin sonunda sende mutlu haberi alirsin. Beklemek zordur eminim ama bebisine kavusunca hersey gecer

canım diğer tarafta yazmıştım sana, çook geçmiş olsun. Hulusi beymi yaptı canım kürtajı, bir de nerde yaptı merak ettim ana binada mı, transfer olduğumuz yerde mi?

insallah canim, hersey yolunda gidecektir

canım diğer tarafta yazmıştım sana, çook geçmiş olsun. Hulusi beymi yaptı canım kürtajı, bir de nerde yaptı merak ettim ana binada mı, transfer olduğumuz yerde mi?

ben kırıkkalede yaptırdım..inanki hulusi bey nerde yapıyo bilmiyorum.ama bunları düşünmemeye çalış umudunu kesme canım.

en zoru cidden bu beklemek.yani gün içinde iyiym ama 2 gecedir kabus görüyorum ve uyuyamıyorumkorudan işede başlamadım raporluyum.
kızlar en erken ne zaman çıkar bu sonuç?bide 5. 6. güne kadar sancım vardı ama 2 gündür dahada fazla.neler oluyor acaba içimde çokkk merak ediyorum

arkadaşlar herkese günaydınlar....

aranızda transferin 8-9. günü idrar testi yapıp pozitif çıkan var mı?

canım8-9. günde çıkan varmış .topikte de okudum en yakın arkadaşımda 8.gününde silik pembe görmüştü.ama çıkmayada biliyormuş..o yüzden bence morelini bozmıcaksan dene.mesela ben yarın testlere başlamayı düşünüyorum:)

12. gün sonucumu da aldım kızlar 501 olmuş 10. gün 205 'ti iki katını geçmiş bile kese ne zaman görünüyor ? yani değerin kaç olması lazım ?

raporluyum okul açıldı ben gitmedim eşimde yok sıkıldım yaaaaaaaaa bu beklemek ilginç oldumu olmadımı benm 3. günüm 9 gün nasıl geçer

sağol canım,benim geçen pazartesi transferim yapıldı,bugün 8. gün,çok tereddütteyim, yarın sabah yapayım,kan testini de inşallah çarşamba yaptırmayı düşünüyorum,adet olacakmışım gibi hissediyorum,çoook korkuyorummm:18:

raporluyum okul açıldı ben gitmedim eşimde yok sıkıldım yaaaaaaaaa bu beklemek ilginç oldumu olmadımı benm 3. günüm 9 gün nasıl geçer

canm sende mi öğretmensin?
aynen bende evde yalnızım eşim yok.işte yapamıyorum..çok zormuş bu beklemek.inşallah olumlu sonuç alırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…