mrb kızlar benide alın aranıza mart adetinde başlıyoruz bizde dua edelim birbirimize işallah.
hiiiiççç öyle düşünme canım demiştim ya sana önceki yazdığına sanki ben konuşuyorum diye..o birden gelip birden giden adet sancıları bende de vardı hatta şu an bunu yazarken bile adet sancısı çekiyorum ama çok doğalmış sakın takma kafana benim sormadığım kişi kalmadı bu sancıyı çünkü ben çok sancılı adet dönemi geçirirdim şu an ki sancıların hiçbir farkı yok yani seni çok iyi anlıyorum ama ben çok taktım kafama hatta ağladım sızladım ama bak hiç alakası yokmuş 10. günden çıktı benim bebişim kan tahlininde..sende alacaksın güzel haberi inşallah
allah tamamına erdirsin inş.valla her sancı geldiğinde gözümde yaş birikiyor ne çektiğimi ben bilirim 3 gündür sancı daha bi çok gidip geliyor transferden beri var. yarın bende yaptıracam olsa çıkar herhalde yarın 11.günüm ama çok korkuyorum
yaptır bence de benim de test günüm aslına bakarsan daha yarındı ben de aynen senin gibi bu sancılardan korktuğumdan yaptırdım sırf rahatlamak için hatta dedimki yoksa bari bi ağrı kesici içiyim..sabahtan yaptır bizlere de haber vermeyi unutma
bende canım, böyle belirsizlik içinde beklemek de çok kötü.
merhaba arkadaşlar transferden sonra çok fazla takip edemedim hamiş olanların hepsini tebrik ediyorum benim gibi bekleyenlere sabır diliyorum ve tedaviye başlıycak olanlara ALLAH yardımcıları olsun diyorum 9 şubat tahlil günüm hepinizden dua bekliyorum çünkü hem korkuyorum hemde hissediyorum dr bebişlerimle konuşmamı söyledi bende konuşuyorum ama yinede korku ve heyecan çok fazla rabbim herkezin yüzünü güldürsün
Allah yardımcın olsun canım çok zor beklemek inşallah iyi sonuçlar alırsın ..ben boş gebelikten kürtaj oldum dün ..Allah sabrını veriyo ama kolay değil..........rabbim kimseye yaşatmasın .
inşallah senden iyi haberler alıcaz canım:)
merhaba arkadaşlar transferden sonra çok fazla takip edemedim hamiş olanların hepsini tebrik ediyorum benim gibi bekleyenlere sabır diliyorum ve tedaviye başlıycak olanlara ALLAH yardımcıları olsun diyorum 9 şubat tahlil günüm hepinizden dua bekliyorum çünkü hem korkuyorum hemde hissediyorum dr bebişlerimle konuşmamı söyledi bende konuşuyorum ama yinede korku ve heyecan çok fazla rabbim herkezin yüzünü güldürsün
canım diğer tarafta yazmıştım sana, çook geçmiş olsun. Hulusi beymi yaptı canım kürtajı, bir de nerde yaptı merak ettim ana binada mı, transfer olduğumuz yerde mi?
arkadaşlar herkese günaydınlar....
aranızda transferin 8-9. günü idrar testi yapıp pozitif çıkan var mı?
canım8-9. günde çıkan varmış .topikte de okudum en yakın arkadaşımda 8.gününde silik pembe görmüştü.ama çıkmayada biliyormuş..o yüzden bence morelini bozmıcaksan dene.mesela ben yarın testlere başlamayı düşünüyorum:)
raporluyum okul açıldı ben gitmedim eşimde yok sıkıldım yaaaaaaaaa bu beklemek ilginç oldumu olmadımı benm 3. günüm 9 gün nasıl geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?