Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benimde transferim dün yapıldı benim içinde dua edin inşallah bu sefer olur...
seni kasım-aralık topiğinden biliyorum canım inşallah bu kez pozitif haberler verirsin...rabbim yüzünü güldürsün
maalesef olmadı aralıkta olan ümidim var inşallah hayırlı haberler veririm bu sefer..
kızlarrrrrrrrrr kaldığım yerden olan sayfaları okuyamadım inşallahhh benim gibi haber alanlar vardır..benim bugün transfer günü dahil 10. günümdü dayanamadım yaptırdım veee sonuç 204.6 allahım tüm isteyenlere beim bugün yaşadığım mutluluğu yaşatsın
kızlar benimde transferim dün yapıldı benim içinde dua edin inşallah bu sefer olur...
arkadaşımmm yapmaa böyle üzme içindeki miniği benimde gögüsler söndü sadece arada giren bi kaç agrı sadecee bu ve testteki pozitif harika bi duygu RABBİM tüm bekliyenlere yaşatsın inşallah
canım benim de 11. gün değerim 651 idi. bizim de kese oluşmuştu şükür hatta sende de olduğu gibi yolk kesesinide gördük. mol gebelik demesinin ve tekrar kan testi istemesinin sebebi rahim içinde kanamalar görmesiymiş. mol gebelikte rahim içinde kanamalar olurmuş ve hcg değerin normalin üzerinde seyredermiş. doktoru arayıp hcg değerinin 28.533 çıktığını söylediğimde "tamam yüksek ama henüz o kadar da korkulacak birşey yok" dedi. şimdi o rahim içindeki kanamalar dursun diye dua ediyorum. hepimizin hakkında hayırlısı inş.
senin değerininde benim ki gibi yüksek olduğunu ve senin doktorunun normal olduğunu söylemesi inan ki benide rahatlattı :)))
Canım bence korkma. 9 ay kanaya kanaya doğum yapan insanlar tanıyorm.rahat ol.kanamam var diyorsun ya.kanama mı kahve lekeler mi?bunların çok önemi yok.benim rahim içinde kanama bölgesi yok.ama bende lekelemmeler yaşadım.bunlar olabiliyormuş.bu gün itibari ile 5+5 günlük oldum ben.rabbim yardım etsin kucağımıza alalım.
bende takılıyorum bazı şeylere.mesela belirti arıyorum hala.ama çok az biriki şey dışında belirti falan yok.senin hissettiğin bişey var mı?
hadi hayırlısı canım, bak bu aşamaya bile gelmişsin hemen. bu sefer olacak inşallah.. hakkımızda hayırlısı olsun, aynı yere devam mı canım? bende Hulusi beyden telefon bekliyorum şuan sonucum için.
canımmmmmmmm gözümüz aydın
allah kucaklarınıza almayıda nasip etsin inş.ben bir kere aşılama ile hamile kalmıştım aslında onun belirtilerini arıyorum ama yok evet bazen aynısı olmayabiliyormuş ama korkudan her sancı geldiğinde şimdi adet olacam diyorum göğüslerim şişti şişti 2 gündürde bi söndü tmm dedim artık yok iştahım kökten kesildi herşeyden midem bulanıyor diğerinde öyle bir iştahlıydım ki yarın dayanamayıp 12 günü tamamlamadan yapacam galiba günüm çarşambaydı:18::18::18::18:
kızlarrrrrrrrrr kaldığım yerden olan sayfaları okuyamadım inşallahhh benim gibi haber alanlar vardır..benim bugün transfer günü dahil 10. günümdü dayanamadım yaptırdım veee sonuç 204.6 allahım tüm isteyenlere beim bugün yaşadığım mutluluğu yaşatsın
canım benim de 11. gün değerim 651 idi. bizim de kese oluşmuştu şükür hatta sende de olduğu gibi yolk kesesinide gördük. mol gebelik demesinin ve tekrar kan testi istemesinin sebebi rahim içinde kanamalar görmesiymiş. mol gebelikte rahim içinde kanamalar olurmuş ve hcg değerin normalin üzerinde seyredermiş. doktoru arayıp hcg değerinin 28.533 çıktığını söylediğimde "tamam yüksek ama henüz o kadar da korkulacak birşey yok" dedi. şimdi o rahim içindeki kanamalar dursun diye dua ediyorum. hepimizin hakkında hayırlısı inş.
senin değerininde benim ki gibi yüksek olduğunu ve senin doktorunun normal olduğunu söylemesi inan ki benide rahatlattı :)))
Canım bence korkma. 9 ay kanaya kanaya doğum yapan insanlar tanıyorm.rahat ol.kanamam var diyorsun ya.kanama mı kahve lekeler mi?bunların çok önemi yok.benim rahim içinde kanama bölgesi yok.ama bende lekelemmeler yaşadım.bunlar olabiliyormuş.bu gün itibari ile 5+5 günlük oldum ben.rabbim yardım etsin kucağımıza alalım.
bende takılıyorum bazı şeylere.mesela belirti arıyorum hala.ama çok az biriki şey dışında belirti falan yok.senin hissettiğin bişey var mı?
benim kanamalarım rahim içinde canım ya henüz dışarıya sansıyan lekelenme veya kanama şeklinde bişey yok. arkadaşım kendi kadın-doğum doktoruna sormuş benim değerlerimi ve doktor bence mol gebelik değerleri çok yüksek demiş. biran önce doktora gidip tekrar ultrosonla baktırsın demiş. dünden beri iyice sıkıntı içindeyim
aşırı derece de miğde bulantım ve halsizliğim var canım. bide işte kasık ağrılarım devam ediyor. pazartesi başka bi doktora daha muayne olucam. artık napim hakkımda hayırlısı :18::18::18:
cnmmm bak aşılama ile hamiş olmuşsun ne güzelll bu seferde olacak inşallahhhh
Evet aynı yere devam ediyorum.Bana doğal tüp bebek yapıldığı için beklemeden her ay yapılabiliyor.Geçen ay yumurta toplandıktan sonra kanama oldu.Dr transferden vazgeçti ve 3.gün 10hücreli embriyoyu dondurdu. 25 ocakta adetle tekrar tedaviye başladım.Bir problem olmazsa ikisini transfer yapacak bu ay. Bakalım bu benim 5 denemem olucak:)) 3 aydır her ay tüp bebek yaptırıyorum:))Bana artık rutin bir olaymış gibi geliyor.:)) İnşallah telefondan güzel haberler alırsın.)
maşallahhhh canımm, çoookkk sevindim, ayy ne güzel yaaa bebişler çoğalıyo...Allahım herkese nasip etsin..
geçen seneydi 6 haftalık düşük oldu malesef 6 senedir 5 aşılama şimdi tüp bakalım sonuç ne olacak 20 dk da bir adet sancıları geliyor her geldiğinde mendilimi hazırlıyorum şimdi gelen giden yok