sağol canım,benim geçen pazartesi transferim yapıldı,bugün 8. gün,çok tereddütteyim, yarın sabah yapayım,kan testini de inşallah çarşamba yaptırmayı düşünüyorum,adet olacakmışım gibi hissediyorum,çoook korkuyorummm:18:
canm sende mi öğretmensin?
aynen bende evde yalnızım eşim yok.işte yapamıyorum..çok zormuş bu beklemek.inşallah olumlu sonuç alırız...
korkma canım inşallah olumlu sonuç alırsın...ben belirtilere takılmıyorum ama çok sancım oluyor.senin kaçıncı gün embriyosu ve kaç tane cnm..
ben doktoruma ısrar ettm 2 tane transfer et diye ama kabul etmedi kalbini ferah tut dedi sadece:)
ben de öğretmenim ama 8. gün bugün başladım,raporla uğraşmak istemedim,sizin evde olduğunuzu okuyunca acaba bende mi rapor alsaydım diye düşündüm...bu acabalar zaten insanı mahvediyor,benim 2. denemem ilki geçen yıl yine bu zamanlardı,raporluydum,bu defa çalışayım dedim,hepimizin için hayırlısı olur inşallah
canm sende mi öğretmensin?
aynen bende evde yalnızım eşim yok.işte yapamıyorum..çok zormuş bu beklemek.inşallah olumlu sonuç alırız...
inşallah hepimiz hayırlı haberler alırız,benim 5. gün emriyosu,ben de çok ısrar ettim 2 tane transfer etti,bir tanecik de dondurulmuş kaldı,inşallah ona gerek kalmaz...senin dr un kim canım?memnun kaldın mı?
benm 6. günüm.bu kadar sancım olmasa bende düşünüyordum aslında başlamayı.birde branşa bağlı benim öğrenciler minik olduğu için biraz tedbirliyim...
benm 6. günüm.bu kadar sancım olmasa bende düşünüyordum aslında başlamayı.birde branşa bağlı benim öğrenciler minik olduğu için biraz tedbirliyim...
ben yazarken yazmışsın okul öncesi galiba seninki benimde öyle aklım onlarda sancı bendede var:13:
ben de öğretmenim ama 8. gün bugün başladım,raporla uğraşmak istemedim,sizin evde olduğunuzu okuyunca acaba bende mi rapor alsaydım diye düşündüm...bu acabalar zaten insanı mahvediyor,benim 2. denemem ilki geçen yıl yine bu zamanlardı,raporluydum,bu defa çalışayım dedim,hepimizin için hayırlısı olur inşallah
canım ben mersin tüp bebekte yaptırdım.çok önyargılı başladım ama sonra içime sindi.27 yumurtam toplandı 14 ü döllendi 11 ide 5. güne kaldı ama 1 tanesi benimle(inşş:)
ben 3. gündeyim 8. gün iyisin ben o kadar olsam başlardım evde yalnız yatmak sıkıcı :111:
bende okul öncesi öğretmeniyim.üstelik bebek düşünmüyorum diye tam gün sınıfını aldım:)akşama kadar karnıımdaki bebiş sınıftaki bebişler bakalım napıcaz:):)
ooo maşallah ...süpermiş,bende zaten rezerv azlığı var,bende toplam 11 tane oluştu(ki bu sayı geçen yıla göre çook iyi,çünkü geçen yıl 3-4 taneydi),2 si boş çıktı,6 tanesi döllendi,5. güne sadece 3 tane kaldı,ben umut tüp bebek merkezine gittim,allah hepimizin yardımcısı olsun
geçen yıl benim de seninki gibiydi,cuma yapıldı pazartesi okul açıldı diye rapor aldım,mecburen ilk günden sıkılmayın ama arkadaşlar ben perşembe cuma çok sıkılmıştım hatırlıyorum,bir de dr cep tlfnu,interneti falan yasaklamıştı,bu yıl daha rahatım çok şükür,senin branşın ne?
aynen birde ben anaokulundayım 3 sınıflı tek kadrolu benle mdr vekili ücretlilerinde tayini çıktı sınıflar bana kaldı mdr vk anlayışsız şimdi ona kaldılar ya offff bu insanla çoook ilginç :95:
aynen birde ben anaokulundayım 3 sınıflı tek kadrolu benle mdr vekili ücretlilerinde tayini çıktı sınıflar bana kaldı mdr vk anlayışsız şimdi ona kaldılar ya offff bu insanla çoook ilginç :95:
bende ana okulundayım ama mdr üm saolsun çok anlayışlıdır. uzun süre raporlu olmak cidden işleri aksatıyor.inş. ihtiyacımız olmaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?