2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

gözün aydin canimm, cok sevindim, allah tamamina erdirsin

kızlar benimde transferim dün yapıldı benim içinde dua edin inşallah bu sefer olur...

insallah canim allah dileklerimizi kabul etsin

........ 3 GÜN ........... kaldi :)

arkadaşımmm yapmaa böyle üzme içindeki miniği benimde gögüsler söndü sadece arada giren bi kaç agrı sadecee bu ve testteki pozitif harika bi duygu RABBİM tüm bekliyenlere yaşatsın inşallah

allah kucaklarınıza almayıda nasip etsin inş.ben bir kere aşılama ile hamile kalmıştım aslında onun belirtilerini arıyorum ama yok evet bazen aynısı olmayabiliyormuş ama korkudan her sancı geldiğinde şimdi adet olacam diyorum göğüslerim şişti şişti 2 gündürde bi söndü tmm dedim artık yok iştahım kökten kesildi herşeyden midem bulanıyor diğerinde öyle bir iştahlıydım ki yarın dayanamayıp 12 günü tamamlamadan yapacam galiba günüm çarşambaydı:18::18::18::18:

Ne güzel listemizdeki hamile arkadaşalrın sayısı giderek artıyor. Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin arkadaşlar.

Darısı bizlerin de başına inşallah...

kızlar merhaba,

yardımınıza ihtiyacım var. 14 gün önce aşılama denedik bugün test yaptırdım negatif çıktı. adet olunca hemen tüp bebeğe geçilebilir mi aşılama sonrası? yoksa 1 ay beklemek mi lazım??? aciiiiiil lütfeeeen ...

hadi hayırlısı canım, bak bu aşamaya bile gelmişsin hemen. bu sefer olacak inşallah.. hakkımızda hayırlısı olsun, aynı yere devam mı canım? bende Hulusi beyden telefon bekliyorum şuan sonucum için.

Evet aynı yere devam ediyorum.Bana doğal tüp bebek yapıldığı için beklemeden her ay yapılabiliyor.Geçen ay yumurta toplandıktan sonra kanama oldu.Dr transferden vazgeçti ve 3.gün 10hücreli embriyoyu dondurdu. 25 ocakta adetle tekrar tedaviye başladım.Bir problem olmazsa ikisini transfer yapacak bu ay. Bakalım bu benim 5 denemem olucak:)) 3 aydır her ay tüp bebek yaptırıyorum:))Bana artık rutin bir olaymış gibi geliyor.:)) İnşallah telefondan güzel haberler alırsın.)

canımmmmmmmm gözümüz aydın

cnmmm bak aşılama ile hamiş olmuşsun ne güzelll bu seferde olacak inşallahhhh

canım hayırlı, uğurlu olsun. sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah

maşallahhhh canımm, çoookkk sevindim, ayy ne güzel yaaa bebişler çoğalıyo...Allahım herkese nasip etsin..

cnmmm bak aşılama ile hamiş olmuşsun ne güzelll bu seferde olacak inşallahhhh

geçen seneydi 6 haftalık düşük oldu malesef 6 senedir 5 aşılama şimdi tüp bakalım sonuç ne olacak 20 dk da bir adet sancıları geliyor her geldiğinde mendilimi hazırlıyorum şimdi gelen giden yok

bu sefer inşallah olur canım. görüştük dün hocayla benim değerim yine az artmış 1563 ten 2100 olmuş, artık bhcg bakmayacakmış salı günü ultrasona çağırdı. bana büyük ihtimalle boş gebelik dedi, aslında dün ultrasonda kesenin içinde bişey var gibi dediler ama hücre parçası da olabilir dedi. yani çok umut vermek istemiyo.

geçen seneydi 6 haftalık düşük oldu malesef 6 senedir 5 aşılama şimdi tüp bakalım sonuç ne olacak 20 dk da bir adet sancıları geliyor her geldiğinde mendilimi hazırlıyorum şimdi gelen giden yok

hiiiiççç öyle düşünme canım demiştim ya sana önceki yazdığına sanki ben konuşuyorum diye..o birden gelip birden giden adet sancıları bende de vardı hatta şu an bunu yazarken bile adet sancısı çekiyorum ama çok doğalmış sakın takma kafana benim sormadığım kişi kalmadı bu sancıyı çünkü ben çok sancılı adet dönemi geçirirdim şu an ki sancıların hiçbir farkı yok yani seni çok iyi anlıyorum ama ben çok taktım kafama hatta ağladım sızladım ama bak hiç alakası yokmuş 10. günden çıktı benim bebişim kan tahlininde..sende alacaksın güzel haberi inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…