• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım ya işte bende benim değerlere maşallah diyemiyorum çünkü doktor değerlerin çok yüksek mol gebelik olabilir diyo :( haftaya cumartesi gittiğimde tekrar kanıma bakacaklar, inş. bi sorun çıkmaz. bugün sende de bi gelişme olursa mutlaka yaz canım

canım inşallah değildir, böyle arada beklemenin sıkıntısını çok iyi biliyorum, hala da yaşıyorum. benim durum çok değişmedi. bugün ultrasonla baktı yine doktor hatta diğer hocayı da çağırdı karışık bir durum olduğu için, sonuç olarak büyük ihtimalle boş gebelik dedi canım. çok zayıf bir ihtimalmiş normale dönmesi. kan verdim yine akşam 5 te hocayla görüşecem sonucu.
Allahım hakkımızda hayırlısını versin canım, sen de sıkma canını, bunu yaşamak bile güzel bu aşamaya gelebiliyoruz, olumsuz olursa da tekrar deneriz, yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun.

durulife ve gecem inşallah olumsuz birşey yoktur inşallah sağlığınıza dikkat edin boş gebeliği bilmiyorum ama bir arkadaşım doğal yoldan hamile kalıp mol gebelik yaşadı dr yanlış tedavisi yüzünden zor anlar yaşadı inş oluşmamıştır tüptede olması banada ilginç geli moralinizi düşürmeyin:16::16:

CANIM BİLGİ İÇİN TEŞEKÜR

TABİKİ CANIMMM

CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA

CANIM BİLGİLERİNİ TAM OLARAK YAZARSAN SENİDE EKLERİM

CANIM BENDE ÇOK FAZLA BELİRTİ OLMADI SADECE KASIKLARIM AĞRIDI

CANIM NE YALAN SÖYLEYEYİM BENİMDE KAFAM KARIŞTI :9:

CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN

AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

CANIM GÜZEL HABERLERİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ

CANIM PARAMI TALEP EDİYORLAR SAÇMA GELDİ BANA DONDURMA İŞLEMİNİN TEDAVİYE DAHİL OLMAMASI

CANIM DUALARIMIZ SENİNLE

neldelin gözünaydın allah bebeğine kavuştursun inşallah tüp bebek masrafını dışında dondurma parası araştırdım bir çok yerde öyle canım bilemiyorumki:32: :32:

amin cnm. inşallah rabbim tez zamanda mis kokulu yavrularımızın müjdesiyle bizleri sevindirir.
neden embriyolarının hepsini aynı yerde donduruyorlar ki . benim de geçen sene ege üniversitesinde 3 embriyom donduruldu ve hepsininde ayrı tüplere konulduğu söylenmişti 300 tl de ücret ödemiştik.

izmirdemisin ayyyyy ne güzel aslında bende izmirliyim görevim nedeni ile trabzondayım orda ailemin yanında olmayı isterdim ama maalesef olmadı burda yaptık:50: bugün transfer yapıldı embriyolarım iyi kalite 8 hücreliymiş 1i kondu 5 tanesi bir yerde 430tlye donduruldu canım:46:

kedersiz, güzgülüm,amiral ve daha okuyadığım görmediğim arkadaşlar gözünüzaydın darısı başımıza inş:21: bugün sabah 9da 8 hücreli tek embriyo transferim yapıldı çoooooooook heyecanlıyım mercimeğim benimle kalır inşallah:52:
hayırlı olsun canımmm inşallah 9 ay boyunca bırakmaz seni mercimeğinnnn:49:
gözünaydın tatlım allahım kucağımızada almayı nasip etsin inşaallah hamişler çoğaldık valla darısı isteyen arkadaşlarımıza :nazar: :nazar: :nazar: :49: :49: :49:

sağol canım Allah razı olsunnn :16::16::16:
kızlar değerim 72.2 çıktı 9. günümdü bugün nasıl sizce?

CANIM BİLGİ İÇİN TEŞEKÜR

TABİKİ CANIMMM

CANIM HOŞGELDİN ARAMIZA

CANIM BİLGİLERİNİ TAM OLARAK YAZARSAN SENİDE EKLERİM

neldelin gözünaydın allah bebeğine kavuştursun inşallah tüp bebek masrafını dışında dondurma parası araştırdım bir çok yerde öyle canım bilemiyorumki:32: :32:

hoşbulduuuuukkkkkkk :1: banamı dediniz anlamadım ama direk üstüme alındım :16:

kedersiz, güzgülüm,amiral ve daha okuyadığım görmediğim arkadaşlar gözünüzaydın darısı başımıza inş:21: bugün sabah 9da 8 hücreli tek embriyo transferim yapıldı çoooooooook heyecanlıyım mercimeğim benimle kalır inşallah:52:

hayırlı haberler alırsın inşallah Allah hiç ayırmaz bebişinden

kızlarrrrrrrrrr kaldığım yerden olan sayfaları okuyamadım inşallahhh benim gibi haber alanlar vardır..benim bugün transfer günü dahil 10. günümdü dayanamadım yaptırdım veee sonuç 204.6 :8::8::8::8::8::8::8::8: allahım tüm isteyenlere beim bugün yaşadığım mutluluğu yaşatsın :21::21::21::21::21:

kızlarrrrrrrrrr kaldığım yerden olan sayfaları okuyamadım inşallahhh benim gibi haber alanlar vardır..benim bugün transfer günü dahil 10. günümdü dayanamadım yaptırdım veee sonuç 204.6 :8::8::8::8::8::8::8::8: allahım tüm isteyenlere beim bugün yaşadığım mutluluğu yaşatsın :21::21::21::21::21:

tebrik ederim arkadaşım,darısı test gününü bekleyen hepimize inşallah...

kızlarrrrrrrrrr kaldığım yerden olan sayfaları okuyamadım inşallahhh benim gibi haber alanlar vardır..benim bugün transfer günü dahil 10. Günümdü dayanamadım yaptırdım veee sonuç 204.6 :8::8::8::8::8::8::8::8: Allahım tüm isteyenlere beim bugün yaşadığım mutluluğu yaşatsın :21::21::21::21::21:

süper....çok çok çok sevindim canım.allahım tamamına erdirsin inş:):)
panicim bizede dua et lütfen benmde 4. Günüm:(

ivettt kıslarrrrrr hamileyimmmm 114 çıktıııı:49::49::49::49::49::49:

bendeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür Rabbimeee darısı isteyen herkesin başınaaaaaa

Allahım yaaa:)))):16::16::16::16: hepinize MAAAAAŞALLAAAAHHHH:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çoookk tebrik ederim kızlaaar. darısı bizlere ve tüm isteyenlere İNŞALLAH:)) dua edin bizlere. topikkk sübhaneke boncuğu gibi hamiş dizilir İNŞALLAAAH.:16::16::16:

[ı]oh masallah kızlar süper gıdıyorsunuz tüm hamıle arkadaslara hayırlı olsun dıyorum rabbım hayırlısıylan kucagınıza versın.bızede dua etmeyı unutmayın bende kısmetse subatta 3.denememı yapacam ılk defa dondurulmuslarlan olacak 2tane embıryom var bana ´da dua edın hamılelerın duası kabul olur derler [/ı]

Son düzenleme:
pozitif sonuç alanlar allah tamamına erdirsin hepinizinkini bugun 10.günüm hiç bir belirtim yok 3 gündür olmadı olmadı demekten kendimi yedim sadece belim ve adet sancısı gelip gidiyor ağrı var göğüslerim söndü böyle olan varmıydı aranızda:18::18::18::18:

pozitif sonuç alanlar allah tamamına erdirsin hepinizinkini bugun 10.günüm hiç bir belirtim yok 3 gündür olmadı olmadı demekten kendimi yedim sadece belim ve adet sancısı gelip gidiyor ağrı var göğüslerim söndü böyle olan varmıydı aranızda:18::18::18::18:

arkadaşımmm yapmaa böyle üzme içindeki miniği benimde gögüsler söndü sadece arada giren bi kaç agrı sadecee bu ve testteki pozitif:nazar::nazar::nazar::nazar: harika bi duygu RABBİM tüm bekliyenlere yaşatsın inşallah:49::49::49::49:

tebrik ederim arkadaşım,darısı test gününü bekleyen hepimize inşallah...

inşallah canım.. sonucu aldığım anda bile aklımdaydınız allahım hepinize yaşatsın bu duyguyu inşallah

süper....çok çok çok sevindim canım.allahım tamamına erdirsin inş:):)
panicim bizede dua et lütfen benmde 4. Günüm:(

etmezmiyim..inşallah allahım nasip etsin canım sana da hadi az kaldı sana da

canım allhım inşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder ilk denemi biraz bilgi verirmisin transferden sonra sürekli yattınmı

evet canım benim ilk denememdi 5 gün embriyosuydu ne yalan söyleyim ben 10 gün yattım nerdeyse hatta şu an bile yatmaya devam ediyorum, çok az kalktım yemek yemeye, tuvalete filan..sormak istediğin bişe olursa yaz seve seve yanıtlarım

Allahım yaaa:)))):16::16::16::16: hepinize MAAAAAŞALLAAAAHHHH:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: çoookk tebrik ederim kızlaaar. darısı bizlere ve tüm isteyenlere İNŞALLAH:)) dua edin bizlere. topikkk sübhaneke boncuğu gibi hamiş dizilir İNŞALLAAAH.:16::16::16:

darısı başınaaaaa canım benim

hıhh işte sanki ben konuşuyorum aynı şeyleri yaşadım canım ve dayanamayıp 10. gün yaptırdım ben ve hamileyim, inşallah allahım sana da nasip etsin

Back