• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

gecem merhaba, benimde 12.gün değerim çok yüksekti ( 1544 ) bende herhalde 2 tane düşünmüştüm. ama dün gittik gördük kese 1 tane idi. ve içindeki yolk keseside oluşmuş. mühim olan içindeki yolk kesesinin olmasıymış. 5+3 günlük dediler. herşey yolunda dediler. ben dr uma değer bu kadar yüksekken neden tek. diye sordum oda bu hormonların kana karışma hızı ile ilgili dedi. öyle mol gebelikten falan söz etmedi. Ben umut tüp bebekte gördüm tedavimi. dr um süleyman bey. oldukça tecrübeli bi ekip. bi aksilik olsa söylerdi.bence sende içini rahat tut. kesede yolunda gitmeyen bir durum var mı ? yoksa bekleyip görücez.
bu arada senin 12.gün değerin kaç çıkmıştı.22.günde neden bidaha test isetediler anlayamadım.başka yolunda gitmeyen bişey mi var ki test istediler.

canım benim de 11. gün değerim 651 idi. bizim de kese oluşmuştu şükür hatta sende de olduğu gibi yolk kesesinide gördük. mol gebelik demesinin ve tekrar kan testi istemesinin sebebi rahim içinde kanamalar görmesiymiş. mol gebelikte rahim içinde kanamalar olurmuş ve hcg değerin normalin üzerinde seyredermiş. doktoru arayıp hcg değerinin 28.533 çıktığını söylediğimde "tamam yüksek ama henüz o kadar da korkulacak birşey yok" dedi. şimdi o rahim içindeki kanamalar dursun diye dua ediyorum. hepimizin hakkında hayırlısı inş.
senin değerininde benim ki gibi yüksek olduğunu ve senin doktorunun normal olduğunu söylemesi inan ki benide rahatlattı :)))

canım ya işte bende benim değerlere maşallah diyemiyorum çünkü doktor değerlerin çok yüksek mol gebelik olabilir diyo :( haftaya cumartesi gittiğimde tekrar kanıma bakacaklar, inş. bi sorun çıkmaz. bugün sende de bi gelişme olursa mutlaka yaz canım

canım inşallah değildir, böyle arada beklemenin sıkıntısını çok iyi biliyorum, hala da yaşıyorum. benim durum çok değişmedi. bugün ultrasonla baktı yine doktor hatta diğer hocayı da çağırdı karışık bir durum olduğu için, sonuç olarak büyük ihtimalle boş gebelik dedi canım. çok zayıf bir ihtimalmiş normale dönmesi. kan verdim yine akşam 5 te hocayla görüşecem sonucu.
Allahım hakkımızda hayırlısını versin canım, sen de sıkma ca
ını, bunu yaşamak bile güzel bu aşamaya gelebiliyoruz, olumsuz olursa da tekrar deneriz, yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun.

Allah tan umut kesilmez canım. Rabbim inşallah doktorları şaşırtır da bebişin sana sımsıkı tutunur. öyle olmasa bile dediğin gibi çok şükür sağlımız yerinde, yine deneriz. Yeter ki Allah bize, eşimize sağlık, sıhhat versin.

anne adayları lütfen yardım edin bugun transferin 9.günü ve dünden beri göğüslerim söndü hiç belirti yok ne ağrı ne sızı var göğsümde aranızda böyle olup hamile kalan var mı:2::2:

moralini bozma canim bendede aynisi :) allah büyük ümitli ol !

bendeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür Rabbimeee darısı isteyen herkesin başınaaaaaa

canim coook tebrik ederim :nazar::nazar::nazar:

kızlar ne kadar uğurlu bi topik bu nerdeyse hekes pozitifi gördü. :nazar:
negatif alan arkadaşlar sakın üzülmeyin bazen hayır gibi görünen şeyler şer, şer gibi görünenlerde hayırlı olurmuş. bence sizler içinde öyle.
bende bugün tedavime başladım az önce ilk iğnemi yaptım.rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin

çok sevin dim canım:):):):):) allah kucana almayı nasip etsin :):)

tebrik ederim...
maşallah yaaa.sonuçlar böyle olunca çok umutlanıyorum.inşallah bekleyen ve isteyen herkese nasip olur bu mutluluk.

:21::21::21: ayy yaaaaa ne güzel haberler bunlar böylee :46::46: canımm, hayırlı, uğurlu olsun. Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin. :49::49::49::49:

moralini bozma canim bendede aynisi :) allah büyük ümitli ol !

canim coook tebrik ederim :nazar::nazar::nazar:

tebikleeerrrrrr.... rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
sağolun kızlar Allah razı olsunn ..darısı isteyen herkesin başına umudunuz kaybetmeyin benim adet sancılarım vardı (her ay olduğu gibi) bütün belirtiler vardı bu sancılara takılıp moralinizi bozmayın sakınn

Herkese selam Öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip eder inşallah. Benim pazartesi yumurta toplama olacak.bakalım İnşallah sonucu iyi olur. Geçen ay transfer yapılamamıştı malasef. inşallah bu ay allah kısmet eder.Beim bu 5. denemem olacak ve tüp bebek yaptıracak arkadaşlara tek tavsiyem moralinizi yüksek tutun, pozitif olun.

kızlar ne kadar uğurlu bi topik bu nerdeyse hekes pozitifi gördü. :nazar:
negatif alan arkadaşlar sakın üzülmeyin bazen hayır gibi görünen şeyler şer, şer gibi görünenlerde hayırlı olurmuş. bence sizler içinde öyle.
bende bugün tedavime başladım az önce ilk iğnemi yaptım.rabbim hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu versin

evet canım çok uğurlu bir topik. seninde hayırlı olsun canım tedavin inşallah bu uğur sana da yansır ve hamiş haberini alırız.

Herkese selam Öncelikle hamile arkadaşları tebrik ediyorum.Allah sağlıklı sıhhatli kucağınıza almak nasip eder inşallah. Benim pazartesi yumurta toplama olacak.bakalım İnşallah sonucu iyi olur. Geçen ay transfer yapılamamıştı malasef. inşallah bu ay allah kısmet eder.Beim bu 5. denemem olacak ve tüp bebek yaptıracak arkadaşlara tek tavsiyem moralinizi yüksek tutun, pozitif olun.

hadi hayırlısı canım, bak bu aşamaya bile gelmişsin hemen. bu sefer olacak inşallah.. hakkımızda hayırlısı olsun, aynı yere devam mı canım? bende Hulusi beyden telefon bekliyorum şuan sonucum için.

hakkinda hayirlisi olsun insallah bu sefer basarili sonuc elde edersin :nazar:

arkadaşlar merhaba, bende 19 ocakta tedaviye başladım. benim ilk denemem.Aşılama felen yaptırmadık direk tüp bebeğe geçtik.benim FSH yüksek çıktı eşimdede sperm azdı .
Ayın 1 inde 1 tek yumurtam oluştu 2.gün 4 hücreli olarak transferim yapıldı.bugün transferimin 3.günü 13 şubat test günüm çok heyecanlıyım.Allahım inşallah bekleyen herkesi yavrusuna kavuştursun bebeklerimiz bizi bırakmasın

canııımmmm tebrik ederim, çok sevindim. ayyy ne güzel haberler var bugün. dün mübarek günde çook dua etmiştim hepimiz için.
teşekkür ederim canımm çok sağol

en erken ne zaman gebelik testi yaptınız beşinci günüm
benim 9. günümdü

arkadaşlar merhaba, bende 19 ocakta tedaviye başladım. benim ilk denemem.Aşılama felen yaptırmadık direk tüp bebeğe geçtik.benim FSH yüksek çıktı eşimdede sperm azdı .
Ayın 1 inde 1 tek yumurtam oluştu 2.gün 4 hücreli olarak transferim yapıldı.bugün transferimin 3.günü 13 şubat test günüm çok heyecanlıyım.Allahım inşallah bekleyen herkesi yavrusuna kavuştursun bebeklerimiz bizi bırakmasın

hayırlı olsun canım gönlünü ferah tut bu liste çok uğurlu sanada uğur getirecek inşallah:emir_bebek:

teşekkür ederim canımm çok sağol

benim 9. günümdü

hayırlı olsun canım gönlünü ferah tut bu liste çok uğurlu sanada uğur getirecek inşallah:emir_bebek:

inşallah arkadaşım dediğin gibi banada uğurlu gelir hayırlı haber alırım bende. bu arada seni ve diğer hamile arkadaşları çok tebrik ederim .Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Rabbim hepimizin gönlüne göre versin.

cnm bakk benımde pozitif 2. gün ve dört ücreliydi benimkide:49::49::49::49::49:RABBİM tüm bekleyenlerede nasip etsin inşallahhhh:49::49::49::49:

kedersiz, güzgülüm,amiral ve daha okuyadığım görmediğim arkadaşlar gözünüzaydın darısı başımıza inş:21: bugün sabah 9da 8 hücreli tek embriyo transferim yapıldı çoooooooook heyecanlıyım mercimeğim benimle kalır inşallah:52:

kedersiz, güzgülüm,amiral ve daha okuyadığım görmediğim arkadaşlar gözünüzaydın darısı başımıza inş:21: bugün sabah 9da 8 hücreli tek embriyo transferim yapıldı çoooooooook heyecanlıyım mercimeğim benimle kalır inşallah:52:

hayırlı olsun canım umarım herşey dilediğin gibi olur göbüşün dolar inşaallah :nazar: :49:

Back