gecem merhaba, benimde 12.gün değerim çok yüksekti ( 1544 ) bende herhalde 2 tane düşünmüştüm. ama dün gittik gördük kese 1 tane idi. ve içindeki yolk keseside oluşmuş. mühim olan içindeki yolk kesesinin olmasıymış. 5+3 günlük dediler. herşey yolunda dediler. ben dr uma değer bu kadar yüksekken neden tek. diye sordum oda bu hormonların kana karışma hızı ile ilgili dedi. öyle mol gebelikten falan söz etmedi. Ben umut tüp bebekte gördüm tedavimi. dr um süleyman bey. oldukça tecrübeli bi ekip. bi aksilik olsa söylerdi.bence sende içini rahat tut. kesede yolunda gitmeyen bir durum var mı ? yoksa bekleyip görücez.
bu arada senin 12.gün değerin kaç çıkmıştı.22.günde neden bidaha test isetediler anlayamadım.başka yolunda gitmeyen bişey mi var ki test istediler.
canım benim de 11. gün değerim 651 idi. bizim de kese oluşmuştu şükür hatta sende de olduğu gibi yolk kesesinide gördük. mol gebelik demesinin ve tekrar kan testi istemesinin sebebi rahim içinde kanamalar görmesiymiş. mol gebelikte rahim içinde kanamalar olurmuş ve hcg değerin normalin üzerinde seyredermiş. doktoru arayıp hcg değerinin 28.533 çıktığını söylediğimde "tamam yüksek ama henüz o kadar da korkulacak birşey yok" dedi. şimdi o rahim içindeki kanamalar dursun diye dua ediyorum. hepimizin hakkında hayırlısı inş.
senin değerininde benim ki gibi yüksek olduğunu ve senin doktorunun normal olduğunu söylemesi inan ki benide rahatlattı :)))
canım ya işte bende benim değerlere maşallah diyemiyorum çünkü doktor değerlerin çok yüksek mol gebelik olabilir diyo haftaya cumartesi gittiğimde tekrar kanıma bakacaklar, inş. bi sorun çıkmaz. bugün sende de bi gelişme olursa mutlaka yaz canım
canım inşallah değildir, böyle arada beklemenin sıkıntısını çok iyi biliyorum, hala da yaşıyorum. benim durum çok değişmedi. bugün ultrasonla baktı yine doktor hatta diğer hocayı da çağırdı karışık bir durum olduğu için, sonuç olarak büyük ihtimalle boş gebelik dedi canım. çok zayıf bir ihtimalmiş normale dönmesi. kan verdim yine akşam 5 te hocayla görüşecem sonucu.
Allahım hakkımızda hayırlısını versin canım, sen de sıkma ca
ını, bunu yaşamak bile güzel bu aşamaya gelebiliyoruz, olumsuz olursa da tekrar deneriz, yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun.
Allah tan umut kesilmez canım. Rabbim inşallah doktorları şaşırtır da bebişin sana sımsıkı tutunur. öyle olmasa bile dediğin gibi çok şükür sağlımız yerinde, yine deneriz. Yeter ki Allah bize, eşimize sağlık, sıhhat versin.