biraz oturunca belim ağrıyor hemen
biraz uzanacam görüşmek üzere
kızlarr listenizdeki HAPPYWOMEN ve PAPATYA4242 hamileeeeee....
bütün hamile arkadaşları tebrik ederim ,Allah kucağınıza almayı nasip etsin,darısı bizlere inşallah...
kontrole gittim,kistim yok olmuş ve iğnelere başladım canım,listeye ekleyebilirsin...
sevgili arkadaşlar. Ben aranıza yeni katıldım. Sürekli buradan yazdıklarınız takip ediyorum. Benimde mart ayında 3.tüp bebek denemen olacak.
Ben zeynep kamil hastanesinde yaptırıcam. Yüce yaratan hepimize en kısa zamanda dileklerimizin olmasını nasip etsin.
beni niye eklemediniz listeye hamileyimmmmmmmmmmmm.slm arkadaşlar.bu yolculukta yanımda olduğunuz için minnettarım.11. günde 54.1 çıkmııştı bugün 13. gün kan tahlili yapıldı 139 çıktı sonuç.doktor çok iyi dedi.şunu söyleyeyim belirti falan aramayın.öyle belirgin bir şey olmuyor.kan tahlili olmasa hamile olduğuma inanamayacam.hiç bir değişiklik yok bendee.Allahtan tek dileğim tamamına erdirsin,darısı başınıza olsun inşallah.
canım benimde 5.gün embriyosuydu benim dualarım kabul oldu inşallah seninde duaların kabul olur ve sende benim gibi bu muhteşem duyguyu yaşarsın
[/QUOTE
inşallah canım. bugün transferin 4. günü...adet olacakmışım gibi ağrılarım var,çok korkuyorum...sende herhangi bir belirti var mıydı? ya da ağrı sızı vb?lütfen detaylı şekilde yazar mısın? çok merak ediyorum....
CANIM BENDE ÇOK FAZLA BELİRTİ OLMADI SADECE KASIKLARIM AĞRIDI
bizde bugün nihayet keseyigördük. ama doktorum hala başarılı bir gebelik değil diyor bir de rahim içinde kanama gördü. bhcg de 1563 çıktı. yine az artmış en son 1155 di.
ayrıca ilginç bir şekilde daha doğrusu yeri biraz farklı sanırım, ikinci bir kese daha var gibi ama emin olamadı. cumartesi yine bakılacak. doktorun da kafası karıştı.
CANIM NE YALAN SÖYLEYEYİM BENİMDE KAFAM KARIŞTI
hayırlı kandiller hayırlı cumalar Allah herkese meleğine kavuşmak nasip etsin....kızlar ben yeni katıldım aranıza...bende bu ay 12 si gibi dr gideceğim tüp bebek için inşallah hemen tedavim başlar....bizde bursa tüp bebek merkezinde özer kutluyla bu yola başlamaya karar verdik....
CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN
MERHABA KIZLAR HEPINIZIN KANDILI MÜBAREK OLSUN: yAZDIGINIZ DUALAR COK GÜZEL RABBIM HABIBININ YÜZÜ SUYU HÜRMETINE KABUL ETSIN BEN BIRAZDAN sohbete gidecem 10 kisilik bir gurubumuz var her hafta evlerde toplaniyoruz insallah yazdiginiz dualari orda okuyacagim ve duamiza hepinizi katacagim insallah ordakilerdende sizin icin dua etmelerini isteyecegim RABBIM EVLAT HASRETI CEKENLERE TEZZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERSIN: VE HAMILE OLANLARADA SAG SALIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN ZAMAN SU GIBI; SORUNSUZ AKIP GECSIN DE KAVUSALIM YAVRULARIMIZA:rABBIM SEN OL DEMEDKICA HIC BIR SEY OLUCU DEGILDIR: RABBIM "OL DEGIVER SU GÖZÜ YASLI GÖNLÜ UMUTLA HASRETLE DOLU KARDESLERIMIZE BU MÜBAREK GECE HÜRMETINE KIMSEYI BOYNU BÜKÜK KUCAGI BOS BIRAKMA YARABBI: ALLAHA EMANET OLUN BIRBIRIMIZE DUA EDELIM INSALLAH
AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
maşallahhh hamiş sayıları artmış hrkesi tebrk ediyorum darısı başımıza inşallahhh
benim test günüm belli oldu 8 şubatta inşallahh güzel haberler veririm size
CANIM GÜZEL HABERLERİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUZ
herkese bu mübarek günde allah her isteklerinizi ve dualarınızı verir inşallah...bugün sabaha embriyoloğumun 12taneden 6 kaliteli embriyonuz kaldı haberi ile uyandım yarın sabah transferim yapılacak lütfen dualarınıza benide alın heyecanlıyım ben herkes için dua edeceğim bu akşam:18:birde dondurmak istermisiniz dedi dr eşimde bende istiyoruz 3-4 taneyi bir yere koyuyorlarmış 400tl imiş bu konuda fazla bilgim yok yaptıranlar bilgi verirse sevinirim şimdiden teşekkür ederim allah kucaklarımızı boş bırakmasın bu gecenin hayrına inşallah :103: artık 3 kişi oluruz inşallah :118:
CANIM PARAMI TALEP EDİYORLAR SAÇMA GELDİ BANA DONDURMA İŞLEMİNİN TEDAVİYE DAHİL OLMAMASI
yarınn test günüm kıslarr erkenden gidip yaptıracammmm duanızı eksik etmeyın olurmu pozitif alırım inşallah RABBİM bu ugurdaaa kimsenın ellerini boş bırakmasınnn bide benımle bırlıkte test yapacak arkadaş vardıı kimdi acep oooo:26::26::26::26::26:
CANIM DUALARIMIZ SENİNLE
sağol sevalcim aslında bende o aşamaya gelmedim ama devlette yaptıracağım için bilgili oluyum ki baştan savarlarsa müdahale ediyim dedim. körü körüne yaptırmak istemiyorumAmin canım, evet birbirimiz için bol bol dua edelim bu mübarek günlerde..
Amin..
Henüz o aşamaya gelmediğim için bilemiyorum canım, mutlaka bilen birisi cevaplayacaktır..
bende yumurta çatlama öncesinde nar suyu endoyu kalınlaştırıyo fakat sonrası düşük yapıo diye duydum. tabi Allahın hikmetipapatyaç ben nar suyunun söktürücü özelliği var ve hamilelerin içmemesi gerek diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim sen yinede araştır canım
ben de benimkini bilmiorum ki gecem hafta içi başlıycam kısmetse korku,heyecan,stres karmakarışığımcanım ben hiç sormadım kaç olması gerekiyor diye o yüzden bilmiyorum maalesefe2 yi gelince benim ki 100 lerde bişeydi ve doktor düşük bulmuştu. ilave olarak iğne vermişti. senin kaç çıktı e2 değerin?
aminnnnnnnnn rica ederimmmkimse soruma cvp vermemiş
sevgili arkadaşım
kandilin mübarek,duaların kabul olsun
bu güzel dua için ayrıca çoook teşekkür ederim,inan gözlerim doldu okurken,öyle güzel ifade etmiş ki şu an içinde bulunduğumuz hali...
Allah razı olsun tekrar,bu güzel paylaşım için,rabbim yüzümüzü güldürsün,dularımızı kabul etsin inşallah
aminnnnnnnn bende bugün mevlütte hepimize okudum. negatif sonuç alanlarada. Rabbim dualarımızı kabul etsin hayırlıca. mevlüt hatimini aminlemek isteyen aminlesin kıslar. yine okuycam gece yalan dünyayı izleyim:)))))MERHABA KIZLAR HEPINIZIN KANDILI MÜBAREK OLSUN: yAZDIGINIZ DUALAR COK GÜZEL RABBIM HABIBININ YÜZÜ SUYU HÜRMETINE KABUL ETSIN BEN BIRAZDAN sohbete gidecem 10 kisilik bir gurubumuz var her hafta evlerde toplaniyoruz insallah yazdiginiz dualari orda okuyacagim ve duamiza hepinizi katacagim insallah ordakilerdende sizin icin dua etmelerini isteyecegim RABBIM EVLAT HASRETI CEKENLERE TEZZAMANDA HAYIRLI EVLATLAR VERSIN: VE HAMILE OLANLARADA SAG SALIM KUCAGIMIZA ALMAYI NASIP ETSIN ZAMAN SU GIBI; SORUNSUZ AKIP GECSIN DE KAVUSALIM YAVRULARIMIZA:rABBIM SEN OL DEMEDKICA HIC BIR SEY OLUCU DEGILDIR: RABBIM "OL DEGIVER SU GÖZÜ YASLI GÖNLÜ UMUTLA HASRETLE DOLU KARDESLERIMIZE BU MÜBAREK GECE HÜRMETINE KIMSEYI BOYNU BÜKÜK KUCAGI BOS BIRAKMA YARABBI: ALLAHA EMANET OLUN BIRBIRIMIZE DUA EDELIM INSALLAH
Kimse yok muu...endom.hastası (çikolata kisti ) olup, transfer için bekleyenler.. pozitif sonuç alanlarr...nerdesiniz
canım benimde çikolata kistim varmış gariptir yeni öğrendim. şimdi bu hafta içi tedaviye başlıycam Allah izinverirse. İnşallah pozitif hbri alıp sana msj atarım
kandıl duası; kızlar ellerımızı acıp rabbıme dua edelım; bırbırımıze dua edelım kımın duası kabul olacagı bellı olmaz ; kandılınız mübarek olsun !!!
Ey! Bu sonsuz âlemleri, bir zerreden var eden,
ey! Bu sonsuz nimetleri, kullarına yâr eden,
bizlere cenneti canân, cehennemi nâr eden,
rahmân olan,rahim olan, bağışlayan rabb'imiz.
Bu gece biz , ruhumuzun kirlerinden arındık.
Bu gece biz, beden beden imân ile sarındık.
Bu gece biz, ümitlerin mâbedinde barındık,
açtığımız bu elleri, boş çevirme yâ rabbi !
Bu gece biz, tövbe ettik, nice gurur kibirden,
husûmetten, dargınlıktan, zorbalık ve cebirden,
er geç, sana gelmek için, geçeceğiz kabirden.
Bize kabir azabını gösterme hiç yâ rabbi !
Bu gece af yağmurunu, sağnak sağnak ver bize,
bu gece cennet yolunu, adım adım ser bize,
bu gece nûr perdelerin, kanat kanat ger bize,
mahşer günü, biz kulları, utandırma yâ rabbi !
Ataların emâneti, bu mübârek vatanı,
vatan için şehit düşüp, kucağında yatanı,
o mukaddes kışlalarda eli silah tutanı,
düşmanların şerlerinden, emin eyle yâ rabbi !
Yüce türk milletini, türlü iftiralardan,
hürriyete kasteden, çağ dışı belâlardan,
bütün genç nesilleri, sapık mâceralardan,
anarşiden ve nifaktan, emin eyle yâ rabbi !
Koru bizi, huzuruna kul hakkıyla gelmekten,
nefsimizin batağına, aklımızı çelmekten,
koru bizi, kelime-i şehâdetsiz ölmekten,
hesap günü cümlemize, müjdeler ver yâ rabbi !
Koru bizi, o günahkâr ve karanlık yollardan,
gıybet eden, iki yüzlü, o münâfık kullardan,
koru bizi, gâfillerle, sarmaş dolaş hallerden,
cümlemizi, hak yolundan, ayırma hiç yâ rabbi !
Senden şifâ bekleyen, nice hasta kullara,
acılarla kıvranan, yetimlere dullara,
dilenen, dilenmeyen, açlara, yoksullara;
bunca yükü taşıyacak, sabırlar ver yâ rabbi !
Helâl kazançlarına, haram lokma katmayan,
haysiyet servetini, hiç kimseye satmayan,
verdiğin nimetleri, çöplüklere atmayan,
kullarına darlık yüzü, gösterme hiç yâ rabbi !
Müşriklerden sığındık, biz îman siperine,
sabrı silah eyledik, şeytanların şerrine,
bu dünyada, şan, şöhret, saltanatın yerine,
son nefeste , bize imân serveti ver yâ rabbi !
Senin yüce kelâmını, baş tâcı edenlere,
ve hazreti muhammed'in izinden gidenlere,
şu anda huzurunda, el açan bedenlere,
cennet anahtarlarını, ihsan eyle yâ rabbi !
Canımızın cânânı, gönlümüzün sultânı,
iki cihan güneşi, muhammed ruhu için,
kalemiyle, kelâmıyla, islâm'a hizmet eden,
enbiyâlar, evliyâlar, âlimler ruhu için,
mezarları kaybolmuş, nice adsız kahraman,
nice kefensiz yatan, şehitler ruhu için,
îman lezzeti tatmış, hayrına hayır katmış,
bu dünyadan göç etmiş, mü'minler ruhu için,
el fâtiha !...
görmeyen olmadıysa diye tekrar taşıdım kızlar. Rabbim dualarımızı hayırlarla kabuul etsinnn. Bu gece dua okumayı ihmal etmeyelimmmkimse soruma cvp vermemiş
Kızlar bunuda okuyun allah kabul etsin hayırlarla;
rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu sen, duaları işitensin dedi. (al-i imran suresi, 38)
rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın. (enbiya suresi, 89)
biliriz ki bizler aciziz, günahlarımız da çok, gücümüz kudretimiz de yok; bu yüzden sana dua ederiz. Biliriz ki sana açılan elleri boş çevirmezsin, biliriz ki rahmetin büyük, hazinen sınırsız, kuvvet ve kudret sendedir ve günahlarımızı affedensin, duaları kabul edensin, bunu biliriz. Işte bunu bildiğimiz için dua ederiz, sadece senden isteriz, yalnız senden umarız. "lailahe illallah muhammeden resullallah" deriz.
"allahü la ilahe illa hüvel hayyül kayyum
peygamber efendimiz'e (s.a.v.) ,ashabına ,evlatlarına, torunlarının ruhlarına, yeryüzünde ki gelmiş geçmiş tüm peyagamberlerin ruhlarına, tüm evliyaların ruhlarına, sevdiğin ve duası makbul kullarının ruhlarına, silsileyi aliyye büyüklerinin ruhlarına hediye ettik. Sen kabul eyle rabbim. Onlari vesile ederek senden istiyoruz, mübareklerin hatırı için allahım.
Ya zül celali vel ıkram..
Biz;rahmetinden bebekler istiyoruz, annebaba olmak istiyoruz, sevmek istiyoruz yavrumuzu. Bebeklerimizi kucağımıza almayı, kucağımızda uyutmayı, doya doya koklamayı, evlerimizde emeklediğini görmeyi, ellerinden tutup yürütmeyi, saçlarını okşamayı, gözlerine bakmayı istiyoruz. Sessiz hanelerinimizde çocuk sesleri duymak istiyoruz, okula yollamak, büyütmek, vatana millete hayırlı birer evlat olarak yetiştirmeyi, mürvetini görmeyi istiyoruz.
Rabbim, bizler de annelik duygusunu tadalım ne olur, yavrumuzu kucağımıza alıp sevelim, uyutalım, ninnilerle büyütelim.
Analı-babalı hep güzel günlerini görelim yavrumuzun. Hastalandığımızda bir bardak su verecek evlatlarımız olsun. Bayramda seyranda gözlerimiz yollarda kalmasın, kapılarımızı çalacak, ellerimizi öpecek evlatlarımız olsun. Yaşlandığımızda yanımıza gelecek, arayıp-soracak, titreyen ellerimizi tutacak, hatrımızı soracak, gözlerimize sevinç katacak evlatlarımızı nasip et ya rabbim.
Ne olur rabbim, bizi mahsun ve boynu bükük bırakma. Gözyaşlarımızı, sevinç gözyaşlarına çevir allahım. Bizlere de ana-baba olma duygusunu nasip et, bizlere merhamet et. Sen merhamet edensin, rahmetin sonsuz, hazinen sınırsız.
Ana-baba olmamamız için bizleri sebeplere sürükle, bizlere yardımcı ol, işlerimizi kolaylaştır allahım.
Biz biliriz ki her sıkıntı, zorluk sana kolaydır. Biz biliriz ki birşeyin olmasını istediğinde ona sadece ol dersin, o da olur. Bundan evvel bizler hiçbirsey değilken bizleri yarattın, yoktan var ettin.
Bizler ve tüm bebek sahibi olmak isteyen kulların için hayırlı ve tez zamanda, sağlıklı ve en hayırlısından, rahmetinden bebeklerimizi lütfetmeni istiyoruz rabbim.el açtık, kapına geldık yalvarıyoruz.
Aciziz hiçbirşey yapamayız biz. Dua ile sadece senden isteriz.
Sen herşeye kadirsin! Evvel olan ahir olan sensin. Varis olan, kafi olan, safi olan, rahman ve rahim olan, hayyum kayyum olan sensin. Kudret senin elindedir.
rabbim, bana katından tertemiz bir soy armağan et. Doğrusu sen, duaları işitensin dedi. (al-i imran suresi, 38)
rabbim, beni yalnız başıma bırakma, sen mirasçıların en hayırlısısın. (enbiya suresi, 89)
allah, la ilahe illallah, zül celali vel ikram, el-hayyül kayyüm, er-rahmanür rahim, allahür rahmanür rahim, allahu la ilahe illa hüvel hayyül kayyüm, rabb, el-hannanül mennanü bediüs semevati vel ardi zül celali vel ikram, allahu la ilahe illa huvel ahadüs samedüllezi lem yelid ve lem yûled ve lem yekun lehu küfüven ahad.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed
el - fatıha
rabbim dualrımızı oruçlarımızı hayırlarımızı kabul etsin inşallahh...aminnnnn
yarınn test günüm kıslarr erkenden gidip yaptıracammmm duanızı eksik etmeyın olurmu pozitif alırım inşallah RABBİM bu ugurdaaa kimsenın ellerini boş bırakmasınnn bide benımle bırlıkte test yapacak arkadaş vardıı kimdi acep oooo:26::26::26::26::26:
yarın güzel haberini bekliyoruz canım..dualarımız seninle..
gecem: oyyy sevsinler senin keseniiaman maşallah nazar değmesin. ama varya bu rahim içi kanaması biçok kişide oluyomuş. düşük yapanda var sağlıklı doğrunda. inşş biz sağlıklı doğrunlardan oluruz. artık sıra kalp atışlarını duymaya geldi :)) ayy bu arada acaba benimkimi ikiz derken sende ikiz çıkarsa çok gülerimm Rabbim hayırlısıyla, sağlıcakla nasip etsin de gerisi boş. bu arada benden de yeniden hcg istedi. değerim 28.533 çıktı. arıycam sorcam doktura normal mi diye.
bende gülerim valla ikiz olursa ama canım senin bu değer maşallah nasılda fırlamış öyle seninki ikiz değil herhalde üçüz dördüz falan :) kızım benim 26.gün 1563 çıktı buda normale göre çok az tabii ikiye katlamıyo yarım yarım gidiyo, doktorda o yüzden normal değil sağlıklı değil diyip duruyo moralimizi bozuyo. bakalım yarını merakla bekliyorum.
kızlarr sizeee güzel bir haberim varrr güzgülüüüüü hamileeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
canım ya işte bende benim değerlere maşallah diyemiyorum çünkü doktor değerlerin çok yüksek mol gebelik olabilir diyohaftaya cumartesi gittiğimde tekrar kanıma bakacaklar, inş. bi sorun çıkmaz. bugün sende de bi gelişme olursa mutlaka yaz canım
ayy super bu haberleri duymak ya. onun adına çook sevindim. darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşların başına. inş canım senden de böyle hayırlı bi haber duyucaz.
canım ya işte bende benim değerlere maşallah diyemiyorum çünkü doktor değerlerin çok yüksek mol gebelik olabilir diyohaftaya cumartesi gittiğimde tekrar kanıma bakacaklar, inş. bi sorun çıkmaz. bugün sende de bi gelişme olursa mutlaka yaz canım
ayy super bu haberleri duymak ya. onun adına çook sevindim. darısı diğer sonuç bekleyen arkadaşların başına. inş canım senden de böyle hayırlı bi haber duyucaz.
kızlarrrr 1 saat kadar önce an verdim geldim(dayanamadım yarın sabaha kadar)sonuçlarım şu şekilde;
12.gün 31,27; 14.gün 67;16.gün 218;az önce aldığım 18.gün değerim .621 kızlar yaaaaaa sonuçlar iyiye gidiyor dimi?yarın sabahtan doktoru arıcam bakalım ne zaman çağıracak keseyi görmek için?hamile arkadaşlar sizde ne zaman görmüştü doktorunuz.nette okuduklarıma göre değerin 1000 lerde olması gerekiyormuş doğru mu acaba? rabbim yar ve yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?