kızlar günaydın dün akşam acilden yine test yaptırdım::)transferden sonraki 22.gün değerim 2604 olmuş salı günü doktora gidicem ama bugün acayip derece mide bulantım ve karnımda şişkinlik var.sizde de oluyor mu acaba bunlardoktoru arıcam ama önce size sorayım dedim ne de olsa hepimiz bu internet ve forumlar sayesinde enaz doktorlarımız kadar bilgili olduk
ivettt kıslarrrrrr hamileyimmmm 114 çıktıııı
gecem bişey soracam adet olacakmış gibi bel ağrın oldumu? benim her ay yaşadığım sancı ve bel ağrıları var özellikle busabah çokkkkk fazlaaa:18:
kızlar günaydın dün akşam acilden yine test yaptırdım::)transferden sonraki 22.gün değerim 2604 olmuş salı günü doktora gidicem ama bugün acayip derece mide bulantım ve karnımda şişkinlik var.sizde de oluyor mu acaba bunlardoktoru arıcam ama önce size sorayım dedim ne de olsa hepimiz bu internet ve forumlar sayesinde enaz doktorlarımız kadar bilgili olduk
canım tekrar hayırlı olsunAllah tamamına erdirsin inşş
bir sonra ki muayneme kadar bekleyip eğer yine tatmin olmazsam başka doktora gitmeyi bende düşünüyorum canım ya. evet evet hemde nasıl ağrılarım, sancılarım oldu. hatta hala devam ediyor. doktora sorduğumda bunun normal olduğunu söyledi. çok fazla yumurtan olmasıylada ilgili olabiliyormuş. doktor işte senin 23 tane yumurtan vardı o yüzden de sancılarının olması normal demişti. sen kaç tane yumurtan olduğunu hatırlıyomusun?
günaydınn canım, benim de 21. gün değerim 28.533 çıktıdoktor normalin üzerinde olduğunu söyledi. inşş senin ki normaldir canım
27 tane toplanmıştı canımm
evet değerin biraz yüksek ama hiç belli olmaz belki de 3üz dördüz bile olmuş olabilirler eğer 2 tane transfer ettilerse bölünmüş olabilirler bu ihtimalde varr:44:hiç belli olmaz canım
slm korma canim hic bir belirtisi olmayanda hamile oluyor endiselenme kendine sikinti yapma ,kisiden kisiye fark eder bi bakmissin pozitif hatta 9 gun bile pozitif alan var kantestinde.ins pozitifdir bizleride sevindirirsinanne adayları lütfen yardım edin bugun transferin 9.günü ve dünden beri göğüslerim söndü hiç belirti yok ne ağrı ne sızı var göğsümde aranızda böyle olup hamile kalan var mı:2::2:
ooo canım maşallah senin de yumurtan fazlaymış. demek ki senin ağrılarında bununla alakalı. yok canım bende 1 tane transfer ettiler. enson gittiğimizde de keseyi gördük ya doktor tek olduğunu söyledi. artık Allah ın takdiri, hakkımızda hayırlısı. ama senin güzel haberini alıcaz inşş.
anne adayları lütfen yardım edin bugun transferin 9.günü ve dünden beri göğüslerim söndü hiç belirti yok ne ağrı ne sızı var göğsümde aranızda böyle olup hamile kalan var mı:2::2:
mekselincim korkma o ağrı ve sızıları hissetmeden hamile kalanlardanım.hatta bende öyle şüpheye düşmüştüm hiç bir belirtim yoktu.normal regl dönemlerimde benim ağrısız ı geçtiği için çok korkmuştum ya tutmazsa diye ama rabbim" ol" dedi sizlere nacizane bir tavsiyem olacak çok fazla kendinizde belirti aramayın gün ne getirdiyse onu yaşayın mesela benim başıma gelenleri paylaşayım sizinle. transferden 1 gün önce kayınpederim rahatsızlandı apartopar kalktık gittik ertesi gün benim transferim oldu birimiz bi hastanede birimiz tüp bebek merkezinde eşim ikimiz arasında mekik dokudu k.pederim 3 gün hastanede kaldı o sürede bende evime gelemedim bir tanıdığımızın evinde istirahat etmek zorunda kaldım transferimin 3.günü evime daha doğrusu kayınvalidemlere gittik o ilgilenecekti benimle annemin gelme durumu olmadığı için ardından tam transferimin 8.günü eşimin amcası vefat etti ama ben bu zaman zarfında hiç hareket etmedim desem yeridir.sadece lavabo ihtiyacım için kalkıyordum cenaze zamanı eşimin kuzeni ilgilendi benimle test günüme 2 gün kala evime gittim ağır ağır hareket ettim ve 12.güne kadar inatla hiç bir şekilde test yaptırmadım tam gününde gittim ve güzel sonucu aldık çok şükür
evet fazla toplandı hatta ödem oluştu su topladı Allah'dan serumla bol su ile atlattım
bilmiyorum ama benim içim kötü bişey hisetmiyor bebeğin sağlıklı olacak inşallahh...teyzesi öyle hisediyoo
çarşamba günü doktora gittiğimde hcg testi yaptılar. bugün sonuç için aradım. sonucum 28.533 çıkmış. transferden sonra 22. gün değerim oluyor. 5 haftalık hamileyim ve diğer arkadaşların hep 7.000 lerde. acaba benim gibi değeri çok yüksek olan var mı?
canım ya işte bende benim değerlere maşallah diyemiyorum çünkü doktor değerlerin çok yüksek mol gebelik olabilir diyohaftaya cumartesi gittiğimde tekrar kanıma bakacaklar, inş. bi sorun çıkmaz. bugün sende de bi gelişme olursa mutlaka yaz canım
canım inşallah değildir, böyle arada beklemenin sıkıntısını çok iyi biliyorum, hala da yaşıyorum. benim durum çok değişmedi. bugün ultrasonla baktı yine doktor hatta diğer hocayı da çağırdı karışık bir durum olduğu için, sonuç olarak büyük ihtimalle boş gebelik dedi canım. çok zayıf bir ihtimalmiş normale dönmesi. kan verdim yine akşam 5 te hocayla görüşecem sonucu.
Allahım hakkımızda hayırlısını versin canım, sen de sıkma canını, bunu yaşamak bile güzel bu aşamaya gelebiliyoruz, olumsuz olursa da tekrar deneriz, yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun.
canım ya işte bende benim değerlere maşallah diyemiyorum çünkü doktor değerlerin çok yüksek mol gebelik olabilir diyohaftaya cumartesi gittiğimde tekrar kanıma bakacaklar, inş. bi sorun çıkmaz. bugün sende de bi gelişme olursa mutlaka yaz canım
canım inşallah değildir, böyle arada beklemenin sıkıntısını çok iyi biliyorum, hala da yaşıyorum. benim durum çok değişmedi. bugün ultrasonla baktı yine doktor hatta diğer hocayı da çağırdı karışık bir durum olduğu için, sonuç olarak büyük ihtimalle boş gebelik dedi canım. çok zayıf bir ihtimalmiş normale dönmesi. kan verdim yine akşam 5 te hocayla görüşecem sonucu.
Allahım hakkımızda hayırlısını versin canım, sen de sıkma canını, bunu yaşamak bile güzel bu aşamaya gelebiliyoruz, olumsuz olursa da tekrar deneriz, yeterki bizim sağlığımız yerinde olsun.
Allah yardımcın olsun güzel haberlerin, bekliyoruz:)
bendeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür Rabbimeee darısı isteyen herkesin başınaaaaaa
bendeee hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm çok şükür Rabbimeee darısı isteyen herkesin başınaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?