allahım 8.gün kan testim 92 çıktıııııııı.şükürler olsunn allhımmmm binlerce kere şükürler olsunnnnnnnnnnn.isteyen herkese versin yarabbimmm
bugün transferimin 5. günü sağ kasığımda özellikle bıçak saplanması gibi ağrılar giriyo karnımda ve her iki kasığımda batmalar oluyor bu belirtiler güzel şeye işarettir inşallahkızlar erken biliyorum ama bide sabah mide bulantım oldu ilaçlardanmı oldu acaba sizde oldumu böyle bişey..benim tahlil günüm 5 şubat ama pazra gününe denk geldiği için kapalı her yer bu yüzdende pazartesiyi bekliycez
kizlar benim sonuc cikti negatif( bu sefer koc kotu oldum allahim hamile kalanlarin tamamina erdir ve sonuc bekleyenlerin hepsine hayirlisiyla nasip et insallah bu beni 4 denememdi ve daha hic biri tutmadi... biliyorum rabbim buyuktur ama insanin elinde degil bizim acaba hicmi olmicak hep boyle iki kisimi kalcaz bunu bir bilsem kendimi alistirmaya denerim cunki her tedavi beni yipratiyor bana bakman siz moralinizi yuksek tutun kendinize iyi bakin.
canım bugün 9.gün ama dün tahlil yaptırdım kanda 2.39 çık yani negatif hayırlısı inş.
evet canım malesef benimkide negatif çıktı ama elden gelen birşey yok üçüncü denememdi sabaha kadar ağladım sonra normal hayata devam etmek zorundasın bende bu sefer diyorumki tamam artık olmıcak gözüyle bakcam maddiyat ve moralim düzelince tekrar denerim ama Rabbim olanlarınıkini hayırlıyla kucağına almayı nasip etsin.vakti saati var her şeyin canım bizim vaktimiz var demek.
canım benim önemli değil lütfen morelini yüksek tut en önemlisi bu inan ki ben hiç stres yapmadım trasferin ertesi günü işe başladım normal hayatıma devam ettim belirti olmaya bilir lütfen onu kafana takma bu arada buğün konturole gittim ve ikizler geliyor yani düşün ilk kontorulümde çıkmamıştı bi ihtimaldi değerlerimin yüksek çıkması bizi umutlandırmıştı darısı sizlere inşallah gönlünüzü ferah tutun doktorunuza inanın ve güvenin ben hastanemden çok memunum inanarak gitmek lazım dualarım sizinle..
herkese tsk teseli mesajlar icin ama bugun sale sumuk gidiyo iste icimi dokuyorum evet sana katiliyorum yarin normal hayata devam ise baslicam ve kendimi toplicam
9. günde çıkmayabilir.2 gün sonra tekrarla kan testini ve bu arada ilaçlarını bırakma sakın..
yok canım ilaçlara devam ediyorum ama hasta olcam sanırım.cuma test günüm tekrar mecbur yaptırcam.
20 ocakta transferim yapıldı.bugün değerim 54.1 sizce hamilemiyimmmmmmmmmmmm
gözün aydın canım hamilesin doktorum bana 20'nin üstü değer olursa hamilesin demişti...hadi 2 gün sonra da 2 ye katlasın inşallah, transferinin 11. günü değil mi
arkadaşlar nerde yaptırdığımı sormuş..doktor adı hastane adı verebilirmiyim...
evet 11. gün bugün
bu ağrıların aynısı bende de var adet sancısı geliyor arada o zaman çok moralim bozuluyor işte tutmadı yine diye düşünmeye başlıyorum..bu benim 3. denemem inşallah son olur
hımm anladım canım. benimde 5. gün embriyosu bakalım inşallah bende güzel haberlerimi veririm
evet canım verebiliyorsun hatta masrafları da yaz ki bizden sonraki okuyacak olanlara da fikir olsun
hadi gözün aydın o zamannnn
evet canım malesef benimkide negatif çıktı ama elden gelen birşey yok üçüncü denememdi sabaha kadar ağladım sonra normal hayata devam etmek zorundasın bende bu sefer diyorumki tamam artık olmıcak gözüyle bakcam maddiyat ve moralim düzelince tekrar denerim ama Rabbim olanlarınıkini hayırlıyla kucağına almayı nasip etsin.vakti saati var her şeyin canım bizim vaktimiz var demek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?