2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

pazar günü açık özel labaratuarlar..

Ben de negatifi gördüğümde ümitsizliğe kapılmıştım fakat neyseki eşim evlat edinmeyi kabul etmişti de stresden kurtulmuştum büyük ölçüde..allah dileyen herkese evlat nasip etsin..

herkese tsk teseli mesajlar icin ama bugun sale sumuk gidiyo iste icimi dokuyorum evet sana katiliyorum yarin normal hayata devam ise baslicam ve kendimi toplicam

arkadaşım ya çok sevindim demek ki moral bulmak böyle bişey neyse benim sonraya kaldı olmadı.Rabbim hayırlısı ile bebişlerini kucağına almayı nasip etsin.

herkese tsk teseli mesajlar icin ama bugun sale sumuk gidiyo iste icimi dokuyorum evet sana katiliyorum yarin normal hayata devam ise baslicam ve kendimi toplicam

süper işte arkadaşım biz kadınlar olarak çok güçlüyüz duaya devam edelim mevlit kandilinde çok dua edicem.bende belki haftaya başlarım işe.

işallah cnm o ağrılar hiçççççç moralini bozmasın.darısı başına

evet canım verebiliyorsun hatta masrafları da yaz ki bizden sonraki okuyacak olanlara da fikir olsun

hadi gözün aydın o zamannnn

umut tüp bebk merkezinde yaptırdım.doktorum ulun uluğ çok ii bir doktor merkezde çok ii.bubu pozitif aldım diye yazmıyorum..diğer msjlara bakarsanız transfer sırasında merkezden memn olduğumu yazmıtım..çok ilgililer ulun bey çok konuşmayan ama mükemmel bi doktor..5.800 fln tuttu....

ne desek boş biliyorum. burda pozitif sonucunu alan arkadaşlara sevindiğimiz kadar negatif sonucu alanlarada bi o kadar üzülüyoruz. ama biliyoruz ki herşey Allah ın takdiri. olanda da olmayanda da mutlaka bir hayır vardır. Rabbim tez zamanda tüm isteyenlerle beraber senide muradına kavuştursun canım.

20 ocakta transferim yapıldı.bugün değerim 54.1 sizce hamilemiyimmmmmmmmmmmm

hayırlı olsunnnn Allah tamamına erdirsin inşşşş

kıslarrr,

teste pozitif sonucu gördükten sonra yarın ilk doktor randevuma gidicem ve acayip heyecanlıyım :18: Allah ım inş bi sorun çıkmaz da hayırlısıyla keseyi görürüz.

hamişş arkadaşlarım sonucu öğrendikten sonra ne zaman doktora gittiler acaba ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…