• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım kusurabakma sen olduğunu bilmiyordum yorum yaptım oraya rabbim hayırlısını nasip etsin adına çok sevindim.benim canımı sıkan belirtiler yok gibi kafam karmakarışık

canım benim önemli değil lütfen morelini yüksek tut en önemlisi bu inan ki ben hiç stres yapmadım trasferin ertesi günü işe başladım normal hayatıma devam ettim belirti olmaya bilir lütfen onu kafana takma bu arada buğün konturole gittim ve ikizler geliyor yani düşün ilk kontorulümde çıkmamıştı bi ihtimaldi değerlerimin yüksek çıkması bizi umutlandırmıştı darısı sizlere inşallah gönlünüzü ferah tutun doktorunuza inanın ve güvenin ben hastanemden çok memunum inanarak gitmek lazım dualarım sizinle..:nazar:

Hayırlısı olsun bakalım hamilesine arkadaşım bende 8. Gunü yapmıştım çok sökükte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm. İdrarda daha geç çıkar kan tahliline göre. Benim bugün transferin 18. Gunü ve keseyi gördük. Allah herkese bu sevinci tattırsın inşallah tamamına da erdirdin cümlemizi

allahımm işallahh bende yrn kanda pozitifi görürüm...allahım dileyen herkese nasip etsin..senin bebişinde hyırlı olsun cnmm

inş göreceksin. sağol canım darısı tüm isteyenlerin başına

kizlar yarin testim varrr heycanla bekliyorum bugun sonuc alanlar icin negatif olanlar uzulmesin olumden baska herseye care var inatla tekrar yapip sonucu positif cikana kadar positif alanlar icin cok sevindim allah tamamin erdirsin bizede nasip etsin :))

hayırlı haberlerini bekliyoruz canım.

canım benim önemli değil lütfen morelini yüksek tut en önemlisi bu inan ki ben hiç stres yapmadım trasferin ertesi günü işe başladım normal hayatıma devam ettim belirti olmaya bilir lütfen onu kafana takma bu arada buğün konturole gittim ve ikizler geliyor yani düşün ilk kontorulümde çıkmamıştı bi ihtimaldi değerlerimin yüksek çıkması bizi umutlandırmıştı darısı sizlere inşallah gönlünüzü ferah tutun doktorunuza inanın ve güvenin ben hastanemden çok memunum inanarak gitmek lazım dualarım sizinle..:nazar:

canım ya sen benim ikiz demişsin ya sana kaç tane embriyo transfer ettiler? bu arada hayırlı olsun. Allah tamamına erdirsin.

canım yumurta toplanmadı kısmetse bugün gittim birazdan saat 21:00da çatlama iğnemi yapacağım çarşambada toplama işlemine çağırdılar bugünkü ultrasonda 13 yumurtam varmış büyümüyor diye korktum en büyüğü 20mm,19mm en küçüğü kaç bilmiyom şimdide çatlamazsalar diye kafamda soru işaretleri var çünkü aşılamada çatlamamıştı hayırlısı bakalım :50::50::50:

neden bugün çatlatma iğnesini yaptırdılar ki normalde 10 saat önce iğne sonra yumurta toplama oluyor bana ve bi arkadaşıma da aynı şekilde oldu gece 11,30da iğne ertesi gün acele acele 9,30da yumurta toladılar aslında 9da olucaktı geciktiğim için baya bi panik oldu dr ve hemşire inşallah olumlu sonuç alırsın. benim tavsiyem olucak sakın kalkma yat 3gün eğilip kalkma diğer günler de aynı şekilde, ben bu konuda ihmalkarlık yaptım dr.um bana rahim çok kaliteli ve kalın duvarın var çok yüksek olumlu olur dedi ben de dikkat etmedim temizlik yaptm renklendiğim günü de temizlik yaptım çok eğilip kalktım ve anında kırmızı oldum.

hadi hayırlısı inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin toplamadan önceki kontrolünde kaç tane var demişlerdi acaba?

ya canım ben bu kadar çıkceni zandetmiyodum çünkü bana doktor sağdakiler tembel demişti 2 tane 19mm digerleri 17 16 15 öyleydi tam sayı kaçtı bilmiyorum ama bende şaşırdım çok güzel çıkmış inşallh kızlar gibi bizde güzel haberleri alaacaz elimizde bol bol dua etmektan başka bişi gelmiyo....:3::3::3::3::3:

neden bugün çatlatma iğnesini yaptırdılar ki normalde 10 saat önce iğne sonra yumurta toplama oluyor bana ve bi arkadaşıma da aynı şekilde oldu gece 11,30da iğne ertesi gün acele acele 9,30da yumurta toladılar aslında 9da olucaktı geciktiğim için baya bi panik oldu dr ve hemşire inşallah olumlu sonuç alırsın. benim tavsiyem olucak sakın kalkma yat 3gün eğilip kalkma diğer günler de aynı şekilde, ben bu konuda ihmalkarlık yaptım dr.um bana rahim çok kaliteli ve kalın duvarın var çok yüksek olumlu olur dedi ben de dikkat etmedim temizlik yaptm renklendiğim günü de temizlik yaptım çok eğilip kalktım ve anında kırmızı oldum.

yoo canım benimde cuma akşamı çatlatma iğnesini vurdum pazar gun 9.30 yumurtalıklarım toplandı bence her merkezin sistemi farklı....

10 saat değil 32-36 saat sonra toplama oluyor dr söylediği ve internetten araştırdığımda öyle diyor hem aşılamadada böyleydi birde ovitrelle kullanım kılavuzundada öyle yazıyor bence sana yanlış uygulamışlar canım iş yapmak değil bence :34:

ya canım ben bu kadar çıkceni zandetmiyodum çünkü bana doktor sağdakiler tembel demişti 2 tane 19mm digerleri 17 16 15 öyleydi tam sayı kaçtı bilmiyorum ama bende şaşırdım çok güzel çıkmış inşallh kızlar gibi bizde güzel haberleri alaacaz elimizde bol bol dua etmektan başka bişi gelmiyo....:3::3::3::3::3:

inşallah hayırlısı ise olsun ve buradan paylaşmak bizede nasip olsun umut olsun başkalarınada inşallah bu arada az önce çatlatma iğnemi yaptım haydi hayırlısı :30:

10 saat değil 32-36 saat sonra toplama oluyor dr söylediği ve internetten araştırdığımda öyle diyor hem aşılamadada böyleydi birde ovitrelle kullanım kılavuzundada öyle yazıyor bence sana yanlış uygulamışlar canım iş yapmak değil bence :34:

evet canim benimde seningibi oldu ben cuma aksam vurdum pazartesi toplandi

kızlar bi sorum var. çatlama iğnesinden ne kadar süre sona yumurtaları topluolar? belli bi süresi varmış sanırım? ben devlette yaptırıcam için kafam çok karışık haftasonuna gelirse sallarlar mı beni ddiye:((( öğreniim ki ona göre bastırıyım rica ederim cevaplayın. Allah hepinizin göbişini bebeişle doldursun, sağlıkla büyüttürsün..

kızlarrrr 1 saat kadar önce an verdim geldim(dayanamadım yarın sabaha kadar)sonuçlarım şu şekilde;
12.gün 31,27; 14.gün 67;16.gün 218;az önce aldığım 18.gün değerim .621 kızlar yaaaaaa sonuçlar iyiye gidiyor dimi?yarın sabahtan doktoru arıcam bakalım ne zaman çağıracak keseyi görmek için?hamile arkadaşlar sizde ne zaman görmüştü doktorunuz.nette okuduklarıma göre değerin 1000 lerde olması gerekiyormuş doğru mu acaba? rabbim yar ve yardımcımız olsun

kızlar bi sorum var. çatlama iğnesinden ne kadar süre sona yumurtaları topluolar? belli bi süresi varmış sanırım? ben devlette yaptırıcam için kafam çok karışık haftasonuna gelirse sallarlar mı beni ddiye:((( öğreniim ki ona göre bastırıyım rica ederim cevaplayın. Allah hepinizin göbişini bebeişle doldursun, sağlıkla büyüttürsün..

canim ben 34 saat sonra toplandi o civarda olmasi lazim zaten arastir genelde o ignenin ismi ovitrel

kızlarrrr 1 saat kadar önce an verdim geldim(dayanamadım yarın sabaha kadar)sonuçlarım şu şekilde;
12.gün 31,27; 14.gün 67;16.gün 218;az önce aldığım 18.gün değerim .621 kızlar yaaaaaa sonuçlar iyiye gidiyor dimi?yarın sabahtan doktoru arıcam bakalım ne zaman çağıracak keseyi görmek için?hamile arkadaşlar sizde ne zaman görmüştü doktorunuz.nette okuduklarıma göre değerin 1000 lerde olması gerekiyormuş doğru mu acaba? rabbim yar ve yardımcımız olsun
tebrikler canım. maaşallah :nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin:16::16:
canim ben 34 saat sonra toplandi o civarda olmasi lazim zaten arastir genelde o ignenin ismi ovitrel

çok teşekkürederim tatoucum. İnşallah i aksilik yaşatmazlar ve herşey yolunda gider. çok sıkıntılıyım:(( stres, heyecan hepsi birbirine karışık. şubat adetimle başlıycam İnşallah. sen başladınmı tatoucum?

tebrikler canım. maaşallah :nazar::nazar::nazar: Allah sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin:16::16:

çok teşekkürederim tatoucum. İnşallah i aksilik yaşatmazlar ve herşey yolunda gider. çok sıkıntılıyım:(( stres, heyecan hepsi birbirine karışık. şubat adetimle başlıycam İnşallah. sen başladınmı tatoucum?

evet canim benim yarin sonuc var kantesti yaptircam bana dua edin cok heycenliyim insallah bu sefer olur bu benim 4 tup bebek insallah son

kızlar hamişlerimizi tebriik ediyorum bizler için dua etmeyi unutmayın ne olur sizin dualarınız geri çevrilmez sonuç alıcak arkadaşlarımız içinde heyecanla bekliyorum sonuç aldığınız gibi haber verin ben ayın 7 sinde dr gidicem transfer günü belli olucak kısmetse heyecanla o günü bekliyorum artık bebeklerime kavuşmak istiyorum 3. denememiz bir dahada yapamayız zaten maddi durumdan dolayı neyse ben bunları düşünmeden pozitif olmak istiyorum allah'ımın izni ile bu sefer olcak bebeklerim beni bırakmıycak hepinizi çoook öpüyorum bu arada sigarayıda bıraktım 2 gün oldu :ssz: :46: :46: :46: :46: :46:

buğün transferimin 7.günü dayanamadım idrartesti yaptım çok silikte olsa2.çizgi çıktı ..acaba yanlışmı dedeim bidaha yaptım çokk acık pembe 2.çizgi çıkıyorrrr ..ben hamilemiyim ilaçların etkisi olabilirmi ayy çokk heyecan yaptım alllahımmmm lütfen hamile olayımmm

canım ikinci çizğiyi gördüsen büyük ihtimalle hamilesindir .ben 8. gün yapmıstım hayalet gibi gördüm 2. çizgiyi inanamamıştım gözüme gözüküyor sanmıştım.ama cok sükür hamileyim.ins hamilesindir canım.bence hamilesin:46:

canım ikinci çizğiyi gördüsen büyük ihtimalle hamilesindir .ben 8. gün yapmıstım hayalet gibi gördüm 2. çizgiyi inanamamıştım gözüme gözüküyor sanmıştım.ama cok sükür hamileyim.ins hamilesindir canım.bence hamilesin:46:

evettttttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm 8.gün kan testim 92 çıktı........allhım çok şükür.darısı isteyen herkesin başına.....

bugün transferimin 5. günü sağ kasığımda özellikle bıçak saplanması gibi ağrılar giriyo karnımda ve her iki kasığımda batmalar oluyor bu belirtiler güzel şeye işarettir inşallah:49::49: kızlar erken biliyorum ama bide sabah mide bulantım oldu ilaçlardanmı oldu acaba sizde oldumu böyle bişey..benim tahlil günüm 5 şubat ama pazra gününe denk geldiği için kapalı her yer bu yüzdende pazartesiyi bekliycez:31:

Back