2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

allahım 8.gün kan testim 92 çıktıııııııı.şükürler olsunn allhımmmm binlerce kere şükürler olsunnnnnnnnnnn.isteyen herkese versin yarabbimmm

evettttttttttttttttttttt hamileyimmmmmmmmmmmmmmmm 8.gün kan testim 92 çıktı........allhım çok şükür.darısı isteyen herkesin başına.....

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrdarısı başımıza inşallahh ..hemen belirtilerini yaz bakemm

allahım 8.gün kan testim 92 çıktıııııııı.şükürler olsunn allhımmmm binlerce kere şükürler olsunnnnnnnnnnn.isteyen herkese versin yarabbimmm

değerin çok iyi çıkmış bu kadar erken olmasına rağmen ..2 tanemi koydular eğer öyleyse büyük ihtimal ikiz olabilir bebişlerin

tebriklerrrrrrrrrrrrrrrrdarısı başımıza inşallahh ..hemen belirtilerini yaz bakemm

cnm sağol...ben inanılmaz adet ağrı sı çektim her gün agladımadet olcam diye ...halende ağrım var.testide bu yüzden erken yaptım strese dayanamadığımdan.. belim kasıklarım çok ağrıdı..bide göğüslerim ara arada rahme batma hissettim cnmm...darsı başına işallahhhh

bu ağrıların aynısı bende de var adet sancısı geliyor arada o zaman çok moralim bozuluyor işte tutmadı yine diye düşünmeye başlıyorum..bu benim 3. denemem inşallah son olur

1 tane kondu cnm..5.gün transferiydi....yani bana 1 tane dendi.......

hımm anladım canım. benimde 5. gün embriyosu bakalım inşallah bende güzel haberlerimi veririm

[/QUOTE]

LİSTEMİZİN SON HALİİİİİİİİİİİİİİİİİİ

kizlar benim sonuc cikti negatif ( bu sefer koc kotu oldum allahim hamile kalanlarin tamamina erdir ve sonuc bekleyenlerin hepsine hayirlisiyla nasip et insallah bu beni 4 denememdi ve daha hic biri tutmadi... biliyorum rabbim buyuktur ama insanin elinde degil bizim acaba hicmi olmicak hep boyle iki kisimi kalcaz bunu bir bilsem kendimi alistirmaya denerim cunki her tedavi beni yipratiyor bana bakman siz moralinizi yuksek tutun kendinize iyi bakin.

canım benim bildiğim ve doktorumun söylediği çatlatma iğnesinden 36 saat sonra olduğu. muhtemelen sana da öyle yapacaklardır. aminn canım cümlemizin inşşş

maşallah ya pozitif sonuç alan ne çok kişi var. canımm hayırlı olsun hamileliğin. Rabbim tamamına erdirsin inşş. bende henüz keseyi göremedim ( yarın doktor randevum var.
bakalım inş. yarın görürüz diye umut ediyoruz. ben de testi yaptırıp sonucu öğreneli 9 gün oldu

canım seni hemen umutlandırmak istemem ama bende de aynı belirtiler vardı. böyle bıçak saplanıyo gibi oluyodu sonra kesiliyodu birden. kasıklarımda da senin gibi batmalar oluyodu ve sonuç pozitif çıktı şükür. inşş sende ki belirtilerde pozitif çıkması yönündedir.

çok şükür. çok şükür :)) canımm Allah cümlemizinkini tamamına erdirsin. hepimiz birlikte doğurucaz yaa ne güzellllllll Allahım inşş hayırlısıyla, sağlıcakla bebişlerimizi kucağmıza alırızzz

normalde 36 saat icinde catliyor, ve o sürecte toplanmasi lazim....

arkadaslar kafama birsey takildi, transferden sonra´da ovitrelle kullanmasi gereken oldumu? benim tahminime göre, toplanmayan kücük yumurtalari catlatmak icin mi yapiliyor aceba? birde östrojen´i fitil olarak günde üc defa kullaniyorum, sizde nasil?? dün 2 defa bicak saplanir gibi sancim oldu ama okadar baskada birsey hissetmedim ..

Allah yardımcın olsun canım. teselli zor, insan ne diyeceğini bilemiyor. Allah kendiliğinden nasip etsin. Biliyorsun O'na hiç bir şey zor değil.

üzülme canim, allah büyüktür mutlaka yüzün gülecek birgün, inan bende su anda cok üzüldüm ama rabbim en kisa zamanda nasip eder insallah , hic birsey icin gec degil kalbini ferah tut canim

hayırlısı canım üzülme diyecem ama elde olmuyor bende 2 defa yaşadım belki yine yaşıycam bilmiyorum ama yapacak bişey yok Allah sağlığımıza zeval vermesin ..
bu tedavimi antalya da yaptım konuk evi vardı şehir dışında gelenler kalıyordu orda bir ablayla tanıştım ankaradan geliyordu 40 yaşında ve bu 16.cı tedavisiydi ama hiç umudunu kaybetmemişti ve dün öğrendimki pozitif çıkmış sonucu .sabrın sonu selamet dedikleri bu olsa gerek .sen hiç sıkma canını sabır et olacak inşallah seninkide

ağzın bal yesin hemiii inşallah canım bu benim 3. denemem çok korkuyorum :18::18::18::18:

benim fitil yok canım jel kullanıyorum günde 2 defa.estrofem,elevit ve coraspin içiyorum

ovitrellede kullanmadım canım

evet canım malesef benimkide negatif çıktı ama elden gelen birşey yok üçüncü denememdi sabaha kadar ağladım sonra normal hayata devam etmek zorundasın bende bu sefer diyorumki tamam artık olmıcak gözüyle bakcam maddiyat ve moralim düzelince tekrar denerim ama Rabbim olanlarınıkini hayırlıyla kucağına almayı nasip etsin.vakti saati var her şeyin canım bizim vaktimiz var demek.

canım bugün 9.gün ama dün tahlil yaptırdım kanda 2.39 çık yani negatif hayırlısı inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…