merhaba canım benim transferin 5. günü..belirti filan dersen hiiiçççç bi değişiklik yok vücudumda hatta transfere giderken bile göğüslerim acıyordu şimdi o bile yok, öyle boş boş yatıyorum evde senin kaçıncı günün
buğün transferimin 7.günü dayanamadım idrartesti yaptım çok silikte olsa2.çizgi çıktı ..acaba yanlışmı dedeim bidaha yaptım çokk acık pembe 2.çizgi çıkıyorrrr ..ben hamilemiyim ilaçların etkisi olabilirmi ayy çokk heyecan yaptım alllahımmmm lütfen hamile olayımmm
bence en güveniliri kan testi, ne zaman test günün?
Ben sonuç aldım pozitif. 9. gün 81
buğün transferimin 7.günü dayanamadım idrartesti yaptım çok silikte olsa2.çizgi çıktı ..acaba yanlışmı dedeim bidaha yaptım çokk acık pembe 2.çizgi çıkıyorrrr ..ben hamilemiyim ilaçların etkisi olabilirmi ayy çokk heyecan yaptım alllahımmmm lütfen hamile olayımmm
kızlar yine hüsran 1o gün kan testi 10.06 çok üzüldüm doktoru aradım ilaçları bırakma dedi 2 gün sonra tekrar test yapıcam ama ümidim yok
kızlar yine hüsran 1o gün kan testi 10.06 çok üzüldüm doktoru aradım ilaçları bırakma dedi 2 gün sonra tekrar test yapıcam ama ümidim yok
Hayırlısı olsun bakalım hamilesine arkadaşım bende 8. Gunü yapmıştım çok sökükte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm. İdrarda daha geç çıkar kan tahliline göre. Benim bugün transferin 18. Gunü ve keseyi gördük. Allah herkese bu sevinci tattırsın inşallah tamamına da erdirdin cümlemizi
ayyy allahım işallah banada nasip etsin..allah kucağına almayı nasip etsin cnm.. ben yrn kan testi yaptırsam çıkar dime..
canım benimkiler de dondorulmuş embriyo, merkezde 4 tane..rahim perdesi ve tsh yüksekliğinden dolayı transfer yapılamadı..
ben izledim dün akşam, doğal tüp bebek yönteminden bahsettti. yumurta büyütme tedavisinde iğne yerine ilaç kullanan merkezler varmış.. maddi olarak da daha kazançlı bir yöntemmiş, 300 tl filan dedi doktor..bu yöntemi deneyen var mı?
lalecim hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin, inş. sağlıcakla kucağına alırsın.
canım bende dayanamayıp idrar testi yapmıştım bende de silik çıkmıştı. ee sonra sonuç pozitif çıktı şükür. şuan kan testi yapsan kanda da rahat çıkar gebeliğin. hadi hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin.
canım ama 10.06 için negatif diyemezsin ki. belli mi olur belki durulife gibi birden sonuçların yükselmeye başlar. hemen moralini bozma lütfen.
gözünaydın arkadaşım allah tamamına erdirsinBen sonuç aldım pozitif. 9. gün 81
canım ben,m de uzun protokol tedavi olmuştu. sitres yapma dr.lar duruma göre uzun yada kısa protokol uyguluo. sende yine bisürü yumurta toplanmış bende 7 tane toplandı 2si döllendi onlar da tutmadı :)
canım ben,m de uzun protokol tedavi olmuştu. sitres yapma dr.lar duruma göre uzun yada kısa protokol uyguluo. sende yine bisürü yumurta toplanmış bende 7 tane toplandı 2si döllendi onlar da tutmadı :)
hadi hayırlısı inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin toplamadan önceki kontrolünde kaç tane var demişlerdi acaba?kızlar çok heyacanlıyım dün yumoşlarım toplandı 10 taneydi büğün aradılar 6 sı işleme alınmış ve 5 tanesi döllenmiş çarşamba transferim var ne olur çok dua edelim biribirimize kimin duasının kobul olacagı beli olmazmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?