• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

merhaba canım benim transferin 5. günü..belirti filan dersen hiiiçççç bi değişiklik yok vücudumda hatta transfere giderken bile göğüslerim acıyordu şimdi o bile yok, öyle boş boş yatıyorum evde senin kaçıncı günün

geçen pazartesi yaptırdım canım 8.gün cumaya sonuç ya meraaaaaaaaaaaaaak ediyorum .Benim sol kasığım ağrıyo ya niye bunu belli edicek bişey yok Allahım bize yardım et.

buğün transferimin 7.günü dayanamadım idrartesti yaptım çok silikte olsa2.çizgi çıktı ..acaba yanlışmı dedeim bidaha yaptım çokk acık pembe 2.çizgi çıkıyorrrr ..ben hamilemiyim ilaçların etkisi olabilirmi ayy çokk heyecan yaptım alllahımmmm lütfen hamile olayımmm

bence en güveniliri kan testi, ne zaman test günün?

kızlar yine hüsran 1o gün kan testi 10.06 çok üzüldüm doktoru aradım ilaçları bırakma dedi 2 gün sonra tekrar test yapıcam ama ümidim yok

Ben sonuç aldım pozitif. 9. gün 81

lalecim hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin, inş. sağlıcakla kucağına alırsın. :46::46:

buğün transferimin 7.günü dayanamadım idrartesti yaptım çok silikte olsa2.çizgi çıktı ..acaba yanlışmı dedeim bidaha yaptım çokk acık pembe 2.çizgi çıkıyorrrr ..ben hamilemiyim ilaçların etkisi olabilirmi ayy çokk heyecan yaptım alllahımmmm lütfen hamile olayımmm

canım bende dayanamayıp idrar testi yapmıştım bende de silik çıkmıştı. ee sonra sonuç pozitif çıktı şükür. şuan kan testi yapsan kanda da rahat çıkar gebeliğin. hadi hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. :49::49::49:

kızlar yine hüsran 1o gün kan testi 10.06 çok üzüldüm doktoru aradım ilaçları bırakma dedi 2 gün sonra tekrar test yapıcam ama ümidim yok

canım ama 10.06 için negatif diyemezsin ki. belli mi olur belki durulife gibi birden sonuçların yükselmeye başlar. hemen moralini bozma lütfen.

10.06 pozitif bence. Çünklü hemşire bana 10. gün testi sonucun 10-20-30 gibi bir değer çıkarsa pozitif demişti. Benim negatif oldugunda kan sonucu 0,01 çıkmıştı. Bazılarının geç yükseliyor. 12. gün tekrar yap ve sakın bırakma ilaçları..

Bu arada tahlil kağıdında refarans aralığı negatif için 0- 6 arası yazıyor.. 10 2un pozitif olma ihtimali yüksek ama kesin sonuç 2 gün sonra belli olur..

NİSNUR CUM BENCE HEMEN ÜMİTSİZLİĞE KAPILMA daha sonra tekrarla bence Allahtan ümit kesilmezzz

Hayırlısı olsun bakalım hamilesine arkadaşım bende 8. Gunü yapmıştım çok sökükte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm. İdrarda daha geç çıkar kan tahliline göre. Benim bugün transferin 18. Gunü ve keseyi gördük. Allah herkese bu sevinci tattırsın inşallah tamamına da erdirdin cümlemizi

Hayırlısı olsun bakalım hamilesine arkadaşım bende 8. Gunü yapmıştım çok sökükte olsa ikinci çizgiyi görmüştüm. İdrarda daha geç çıkar kan tahliline göre. Benim bugün transferin 18. Gunü ve keseyi gördük. Allah herkese bu sevinci tattırsın inşallah tamamına da erdirdin cümlemizi

ayyy allahım işallah banada nasip etsin..allah kucağına almayı nasip etsin cnm.. ben yrn kan testi yaptırsam çıkar dime..

canım benimkiler de dondorulmuş embriyo, merkezde 4 tane..rahim perdesi ve tsh yüksekliğinden dolayı transfer yapılamadı..

ben izledim dün akşam, doğal tüp bebek yönteminden bahsettti. yumurta büyütme tedavisinde iğne yerine ilaç kullanan merkezler varmış.. maddi olarak da daha kazançlı bir yöntemmiş, 300 tl filan dedi doktor..bu yöntemi deneyen var mı?

maddi olarak da kazançlı ve zaman olarak da kazançlı :) tr ye yeni gelmiş ben netten baktım ama bulamadım hangi merkezde olduğunu sen baktın mı

sakın üzülme canım ben çok takmadım 9.gün yaptığım testten sonra 11.gün test yaptırmadım bile ki hasta olmuştum zaten şimdi doğal yoldaN denicem bikaç ay sizin sorun neydi?? kürlere başladık yine offfff bide içirmesi benim için öyle bi eziyet ki elimde kaşık bardak arkasında dolanıyorum bi fırsatını bulup ağzına tepmek için :))

lalecim hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin, inş. sağlıcakla kucağına alırsın. :46::46:

canım bende dayanamayıp idrar testi yapmıştım bende de silik çıkmıştı. ee sonra sonuç pozitif çıktı şükür. şuan kan testi yapsan kanda da rahat çıkar gebeliğin. hadi hayırlı olsun canım, Allah tamamına erdirsin. :49::49::49:

canım ama 10.06 için negatif diyemezsin ki. belli mi olur belki durulife gibi birden sonuçların yükselmeye başlar. hemen moralini bozma lütfen.

allahımm işallahh bende yrn kanda pozitifi görürüm...allahım dileyen herkese nasip etsin..senin bebişinde hyırlı olsun cnmm

canım ben,m de uzun protokol tedavi olmuştu. sitres yapma dr.lar duruma göre uzun yada kısa protokol uyguluo. sende yine bisürü yumurta toplanmış bende 7 tane toplandı 2si döllendi onlar da tutmadı :)

canım yumurta toplanmadı kısmetse bugün gittim birazdan saat 21:00da çatlama iğnemi yapacağım çarşambada toplama işlemine çağırdılar bugünkü ultrasonda 13 yumurtam varmış büyümüyor diye korktum en büyüğü 20mm,19mm en küçüğü kaç bilmiyom şimdide çatlamazsalar diye kafamda soru işaretleri var çünkü aşılamada çatlamamıştı hayırlısı bakalım :50::50::50:

canım ben,m de uzun protokol tedavi olmuştu. sitres yapma dr.lar duruma göre uzun yada kısa protokol uyguluo. sende yine bisürü yumurta toplanmış bende 7 tane toplandı 2si döllendi onlar da tutmadı :)

canım yumurta toplanmadı kısmetse bugün gittim birazdan saat 21:00da çatlama iğnemi yapacağım çarşambada toplama işlemine çağırdılar bugünkü ultrasonda 13 yumurtam varmış büyümüyor diye korktum en büyüğü 20mm,19mm en küçüğü kaç bilmiyom şimdide çatlamazsalar diye kafamda soru işaretleri var çünkü aşılamada çatlamamıştı hayırlısı bakalım :50::50::50:

kızlar çok heyacanlıyım dün yumoşlarım toplandı 10 taneydi büğün aradılar 6 sı işleme alınmış ve 5 tanesi döllenmiş çarşamba transferim var ne olur çok dua edelim biribirimize kimin duasının kobul olacagı beli olmazmış
hadi hayırlısı inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin toplamadan önceki kontrolünde kaç tane var demişlerdi acaba?

kizlar yarin testim varrr heycanla bekliyorum bugun sonuc alanlar icin negatif olanlar uzulmesin olumden baska herseye care var inatla tekrar yapip sonucu positif cikana kadar positif alanlar icin cok sevindim allah tamamin erdirsin bizede nasip etsin :))

Back