kızlar merhaba ben de bugün sonucumu aldım. şu anasevinçten ağlıyor olabilmeyi neçok isterdim ama Rabbim bu seferde hayırlısı değil dedi demek ki. İnşallah dah sonra burdan hayırlı haberler yazmayı da nasip etsin Allahım. O ol demeden hiçbirşey olmuyor maalesef
kesin negatif mi?canım hakkında hayırlısı olsun. pes etmek yok. bir sonra ki sefere olacak inş.
kızlar merhaba ben de bugün sonucumu aldım. şu anasevinçten ağlıyor olabilmeyi neçok isterdim ama Rabbim bu seferde hayırlısı değil dedi demek ki. İnşallah dah sonra burdan hayırlı haberler yazmayı da nasip etsin Allahım. O ol demeden hiçbirşey olmuyor maalesef
inşallahh bidahaki sefere yüzün gülsün canımmm
benimde bugün sonuç günüm saat 3 de alıcam allahım inşallah bu 3 ü denemem bendeki belirtiler belim agrıyor ve sol kasıgımda sanki şişlik tuhaf birşeyler oluyo anlatamıyorum sanki kıpırtıyor yada bana öyle geliyof bide idrar teslerim hep negati daha bu sabah yaptım allahım sen büyüksün yardım et
Evet canim gercekten hcibirsey Rabbim ol demeden olmuyor. Rabbim sabrinida mükafatinida versin insallah tezzamanda. Ben hep aöyle dua ettim
"Rabbim senin rizan icin sebebine sarilip care ariyorum ama biliyorum sen ol demedikce olmayacak neolur ol deyiver Rabbim evimi senlendir bereketlendir ve emanetinle sereflendir. AMIN
Rabbim hepimize hayirli evlatlar emanet etsin ve onun rizasina uygun bir sekilde yetistirmeyi nasip etsin. Allaha emanet ol Allah yardimcin olsun
canım benim o kişi 12 gün önce tek göründü canım şimdilik ikiz değil yarın belli olacak doktor dedi gizliye bilirmiş kendini ama yarın tam net belli olacak darısı sizlere inşallah ben biraz testlerde acele ettim ama içime doğmuştu ama kendimi herşeye hazır hissediyordum yani sizde benim gibi erken davranıp negatif cıkarsa lütfen moralinizi bozmayın test günü herşey net belli olur..
14. gün için 67 düşük geldi. Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti? Artış düzenli olmalı. Değer düşükse kimyasal gebelik yada dış gebelik olma ihtimali var ama dr. sorun yok dediyse yoktur. Sen yinede 4-5 gün arayla kan ver
canım maalesef kesin 1.20 sonuç azıcıkbir umut olsaydı bir iki gün sonra tekrarlayacaktım ama gerek kalmadı maalesef. İnşallah bir sonraki seferde sevinçten ağlamak nasip olur
benimde bugün sonuç günüm saat 3 de alıcam allahım inşallah bu 3 ü denemem bendeki belirtiler belim agrıyor ve sol kasıgımda sanki şişlik tuhaf birşeyler oluyo anlatamıyorum sanki kıpırtıyor yada bana öyle geliyof bide idrar teslerim hep negati daha bu sabah yaptım allahım sen büyüksün yardım et
bugün sonuş alacak olan kızlardannn haberrr yokmuu daa nirdelerr yaaa meraklardayım
merhaba pani senin transferinin kaçıncı günü arkadaşım.
Ben sonuç aldım pozitif. 9. gün 81
lale247 cim benim 3.gün embriyosuydu bana da düşük geliyor ama 2 günde 3 e katlamış olması da kafamı karıştıyor (ilk değer 31,27(12.gün), 2.değer 67(14.gün) 3.değerim 218(16.gün)):18:
Ben sonuç aldım pozitif. 9. gün 81
ilk tüp bebek denememi Aralık ayında yaptım ve sonuç negatifti. Çok ağladım. 2. adetimle tekrar tüp denedim ve bu sefer sonuç olumlu oldu. Allah dileyen herkesin kucaklarını doldursun insallah.. Psikolojik olarak yıpratıcı sürecler. Bir araştırmaya göre tüp bebek tedavisi gören kadınların stres düzeyi kanser, hiv gibi hastalıklarla mücadele edenlerin stres düzeyleriyle aynıymış..Tam ümidimi kestiğim bir noktada yüzüm güldü.
ilk tüp bebek denememi Aralık ayında yaptım ve sonuç negatifti. Çok ağladım. 2. adetimle tekrar tüp denedim ve bu sefer sonuç olumlu oldu. Allah dileyen herkesin kucaklarını doldursun insallah.. Psikolojik olarak yıpratıcı sürecler. Bir araştırmaya göre tüp bebek tedavisi gören kadınların stres düzeyi kanser, hiv gibi hastalıklarla mücadele edenlerin stres düzeyleriyle aynıymış..Tam ümidimi kestiğim bir noktada yüzüm güldü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?