• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlar merhaba ben de bugün sonucumu aldım. şu anasevinçten ağlıyor olabilmeyi neçok isterdim ama Rabbim bu seferde hayırlısı değil dedi demek ki. İnşallah dah sonra burdan hayırlı haberler yazmayı da nasip etsin Allahım. O ol demeden hiçbirşey olmuyor maalesef

kesin negatif mi? :( canım hakkında hayırlısı olsun. pes etmek yok. bir sonra ki sefere olacak inş.

canım maalesef kesin 1.20 sonuç azıcıkbir umut olsaydı bir iki gün sonra tekrarlayacaktım ama gerek kalmadı maalesef. İnşallah bir sonraki seferde sevinçten ağlamak nasip olur

kesin negatif mi? :( canım hakkında hayırlısı olsun. pes etmek yok. bir sonra ki sefere olacak inş.

kızlar merhaba ben de bugün sonucumu aldım. şu anasevinçten ağlıyor olabilmeyi neçok isterdim ama Rabbim bu seferde hayırlısı değil dedi demek ki. İnşallah dah sonra burdan hayırlı haberler yazmayı da nasip etsin Allahım. O ol demeden hiçbirşey olmuyor maalesef

inşallahh bidahaki sefere yüzün gülsün canımmm

benimde bugün sonuç günüm saat 3 de alıcam allahım inşallah bu 3 ü denemem bendeki belirtiler belim agrıyor ve sol kasıgımda sanki şişlik tuhaf birşeyler oluyo anlatamıyorum sanki kıpırtıyor yada bana öyle geliyof bide idrar teslerim hep negati daha bu sabah yaptım allahım sen büyüksün yardım et

Evet canim gercekten hcibirsey Rabbim ol demeden olmuyor. Rabbim sabrinida mükafatinida versin insallah tezzamanda. Ben hep aöyle dua ettim
"Rabbim senin rizan icin sebebine sarilip care ariyorum ama biliyorum sen ol demedikce olmayacak neolur ol deyiver Rabbim evimi senlendir bereketlendir ve emanetinle sereflendir. AMIN

Rabbim hepimize hayirli evlatlar emanet etsin ve onun rizasina uygun bir sekilde yetistirmeyi nasip etsin. Allaha emanet ol Allah yardimcin olsun

benimde bugün sonuç günüm saat 3 de alıcam allahım inşallah bu 3 ü denemem bendeki belirtiler belim agrıyor ve sol kasıgımda sanki şişlik tuhaf birşeyler oluyo anlatamıyorum sanki kıpırtıyor yada bana öyle geliyof bide idrar teslerim hep negati daha bu sabah yaptım allahım sen büyüksün yardım et

İnşALLAH pozitifi görürsün kan sonucunda Nisnur sıkma canını herşey gönlünce olsun senin için dua edeceğim sonucu buradan bize iletmeyi unutma :) :)

Canım çok sağol. İnanın şu an evde de tekim sizin yazdıklarınızla biraz moralleniyorum. İnşallah bugün sonuçlarını alacak olan diğer arkadaşların hayırlı haberleri ile daha da moral bulurum.

Evet canim gercekten hcibirsey Rabbim ol demeden olmuyor. Rabbim sabrinida mükafatinida versin insallah tezzamanda. Ben hep aöyle dua ettim
"Rabbim senin rizan icin sebebine sarilip care ariyorum ama biliyorum sen ol demedikce olmayacak neolur ol deyiver Rabbim evimi senlendir bereketlendir ve emanetinle sereflendir. AMIN

Rabbim hepimize hayirli evlatlar emanet etsin ve onun rizasina uygun bir sekilde yetistirmeyi nasip etsin. Allaha emanet ol Allah yardimcin olsun

canım benim o kişi 12 gün önce tek göründü canım şimdilik ikiz değil yarın belli olacak doktor dedi gizliye bilirmiş kendini ama yarın tam net belli olacak darısı sizlere inşallah ben biraz testlerde acele ettim ama içime doğmuştu ama kendimi herşeye hazır hissediyordum yani sizde benim gibi erken davranıp negatif cıkarsa lütfen moralinizi bozmayın test günü herşey net belli olur..:nazar:

canım kusurabakma sen olduğunu bilmiyordum yorum yaptım oraya rabbim hayırlısını nasip etsin adına çok sevindim.benim canımı sıkan belirtiler yok gibi kafam karmakarışık

14. gün için 67 düşük geldi. Kaçıncı gün embriyosu transfer edilmişti? Artış düzenli olmalı. Değer düşükse kimyasal gebelik yada dış gebelik olma ihtimali var ama dr. sorun yok dediyse yoktur. Sen yinede 4-5 gün arayla kan ver

lale247 cim benim 3.gün embriyosuydu bana da düşük geliyor ama 2 günde 3 e katlamış olması da kafamı karıştıyor (ilk değer 31,27(12.gün), 2.değer 67(14.gün) 3.değerim 218(16.gün)):52::52::18:

canım maalesef kesin 1.20 sonuç azıcıkbir umut olsaydı bir iki gün sonra tekrarlayacaktım ama gerek kalmadı maalesef. İnşallah bir sonraki seferde sevinçten ağlamak nasip olur

hakkında hayırlısı olsun canım. demek ki daha zamanı gelmemiş. dediğin gibi inş. bir sonra ki sefere burada hayırlı haberlerini alırız.

dakikalar kalmış öğrenmene, inşşş sonuç pozitiftir burda birlikte seviniriz. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

merhaba pani senin transferinin kaçıncı günü arkadaşım.

merhaba canım benim transferin 5. günü..belirti filan dersen hiiiçççç bi değişiklik yok vücudumda hatta transfere giderken bile göğüslerim acıyordu şimdi o bile yok, öyle boş boş yatıyorum evde senin kaçıncı günün

ilk tüp bebek denememi Aralık ayında yaptım ve sonuç negatifti. Çok ağladım. 2. adetimle tekrar tüp denedim ve bu sefer sonuç olumlu oldu. Allah dileyen herkesin kucaklarını doldursun insallah.. Psikolojik olarak yıpratıcı sürecler. Bir araştırmaya göre tüp bebek tedavisi gören kadınların stres düzeyi kanser, hiv gibi hastalıklarla mücadele edenlerin stres düzeyleriyle aynıymış..Tam ümidimi kestiğim bir noktada yüzüm güldü.

lale247 cim benim 3.gün embriyosuydu bana da düşük geliyor ama 2 günde 3 e katlamış olması da kafamı karıştıyor (ilk değer 31,27(12.gün), 2.değer 67(14.gün) 3.değerim 218(16.gün)):52::52::18:

Olumlu düşün olumlu olsun. Yükselmesi gayet iyi. Bazılarının geç yükseliyor.

buğün transferimin 7.günü dayanamadım idrartesti yaptım çok silikte olsa2.çizgi çıktı ..acaba yanlışmı dedeim bidaha yaptım çokk acık pembe 2.çizgi çıkıyorrrr ..ben hamilemiyim ilaçların etkisi olabilirmi ayy çokk heyecan yaptım alllahımmmm lütfen hamile olayımmm

ilk tüp bebek denememi Aralık ayında yaptım ve sonuç negatifti. Çok ağladım. 2. adetimle tekrar tüp denedim ve bu sefer sonuç olumlu oldu. Allah dileyen herkesin kucaklarını doldursun insallah.. Psikolojik olarak yıpratıcı sürecler. Bir araştırmaya göre tüp bebek tedavisi gören kadınların stres düzeyi kanser, hiv gibi hastalıklarla mücadele edenlerin stres düzeyleriyle aynıymış..Tam ümidimi kestiğim bir noktada yüzüm güldü.

allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etssin cnmm darısı tüm isteyenlerin başına

insallah hayirlisi olur canim

amin canim insallah burdan sevincli haberini en kisa zamanda okuruz , allah hayirlisini nasip etsin, ne evlatlar var degilmi..

gözün aydin canim allah tamamina erdirsin :21:

Back