• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

kızlaaarrr bhcg 498 olmuş....... iyi dedi doktorum, salı günü kan ve ultrasona çağırdı. bu arada doktorum daha önceki gidişata göre dış gebelik de olabilir diyodu, bugün eğer olsaydı şimdiye kadar kanaman olurdu dedi, o ihtimali eledik yanii.

durulife bu haberine çook sevindim ya.ben 31 i bekliyom dediğin gibi.

Neldelin :

canim bendeki eksik bilgiler: sperm problemi, endometriozis, 29.01.12 transfer günüm ve ilk tüp bebek denemem , eklersen sevinirim , sagol

Son düzenleme:
Öncelikle geçmiş olsun.Benimde ilaç kullanmadığımda tsh yükseliyor. Bunun için bir endokrin bölümüne gidip tedavi olmalısın.Tsh düşmesi için ilaçlar var. Bu ilaçlarla birlikte balık yağı ve sporda çabuk düşmesinde etkili.Sana tavsiyem tsh 1ile 2 arasına gelmeden tedaviye sakın başlama. Bebeğin tutunursa ve ilk 3 ayda tsh yüksek olursa zeka ve büyüme geriliğine sebeb oluyor.Önce tsh düzeltip öyle başlamalısın. Tsh yüksek çıkması kiloyada sebeb oluyor bir de kısırlığa.Yumurtaların düzgün çalışmasını etkiliyor.

aslında ben uzun süredir ilaç kullanıyorum..bir ara normal seviyedeydi birden bire yükseldi..nasıl oldu anlamadım..
canım çok sıkıldı..beni ençok tedirgin eden şey de senin de yazdığın gibi bebeğin zekasına ve büyümesine etki etmesi bu hormonun.
benim rahatsızlığımın faturasını doğmamış çocuğum bir ömür boyu çekmesin..
bu yüzden canım sıkkın ve temkinli olmam gerekiyor çünkü sadece beni etkilemiyor..

canım Allahım başka dert vermesin, tsh yüksekliği bir sorun ama tedavisi kolay ilaçla hemen düzelenbiliyo, senin daha önce varmıydı. benim yıllardır guatr sorunum olduğu için tsh problemlidir hep ilaç kullanıyorum. gebelikte de tsh önemli, en büyük düşük sebeplerinden birisi. benim geçen hafta pozitif sonucumu aldığımda hemde tsh 8,75 e fırlamış, doktorum hemen endokrincilerle görüştü ve ilacımın dozunu artırdık.benim zaten şuanda problemli gidiyo o yüzden olabilir. Tsh normal değeri 0,35 ile 5 arası. şöyle bir örnek vereyim canım, 02 Kasım da tsh 10,09 çıktı, 15 kasım da 0,7 ye düştü. şimdide geçen hafta 8,75 e çıktı bir kaç gün sonra tekrar bakılacak. Yani bu düzelebilecek bişey canını sıkma, stres yapma birde.

canımbenim troit bezlerim alındı.cerrahpaşa nükleer tıp uzmanı kontrolünde ilaçlarımı ayarlatıyorum.ancak son 3 aydır gitmemiştim.doktorumda gerek duymamıştı.ben tedirgin olup benden doktorum istememesine rağmen tahlil yaptırdım ve sonuç çok kötü.pazartesi ilaç dozunu ayarlatmak için tekrar gideceğim..
bilemiyorum her seferinde aksilik çıktıkça diyorum ki daha ilk denemeyi yapmak bile nasip olmadı.
herşeye rağman hamd olsun...
Senin de Allah gönlüne göre versin...

Mrb Arkadaslar. bugun kontrolum vardi tup bebek icin. doktor bi tane 2 mm cikolata kistimin oldugunu soyledi. Ayrica rahiminde cok geriye donuk, yani ters dedi. cok uzuldum gozumun yasini tutamadim. :5: Ama Rabbim buyuktur. Olumlu sonuc alan arkadaslar, biden dualarini esirgemesinler insallah.

kızlar bu gün regl oldum ve tedavime başladım ilaçlarıma başladım ayın 7sinde transfer günü almaya gidicem kısmetse ama doktorum olamıycak transferimde evleniyormuş onun adına çok sevindim ama kendi adıma üzüldüm tabi hayırlısı böyleymiş diyorum ve moral bozmadan tedavime devam ediyorum :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

Mrb Arkadaslar. bugun kontrolum vardi tup bebek icin. doktor bi tane 2 mm cikolata kistimin oldugunu soyledi. Ayrica rahiminde cok geriye donuk, yani ters dedi. cok uzuldum gozumun yasini tutamadim. :5: Ama Rabbim buyuktur. Olumlu sonuc alan arkadaslar, biden dualarini esirgemesinler insallah.

canım hiç üzülme allah ol dedikten sonra olmıycak şey yok benim arkadaşım ters rahimde kendiliğinden hamile kaldı sıkma canını bol bol dua et rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizler için :45:

canım hiç üzülme allah ol dedikten sonra olmıycak şey yok benim arkadaşım ters rahimde kendiliğinden hamile kaldı sıkma canını bol bol dua et rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bizler için :45:

amin insallah. Allah bizlerede hayirli evlatlar nasip etsin.

:16:canım hoşgeldinnnn

canim benim ben istanbul bahcelievler medicalpark yaptirdim benim turkiyede yaptirmamin sebebi burda basari orani %30 turkiyede %60 sizin oylemi bilmem bizim fransada 4 tup bebek denemesi bedava ben 3 kere yaptirdim ama biktim turkiyeyi denedim ve buraya gore fark var burda en fazla 6 follicule elde ediyorlardi trde 15 tane yani sen dusun ama bizim icin biraz zor ben 40 gun kaldim aybasim heycandan cok gecikti ama transferden 1 gun sonra done biliyorsun ve esin son 1 hafta yaninda olmasi gerek insallah canim senin turkiye gitmene gerek kalmaz insallah

Insallah sende emeginin karşılığını alırsın. Burda çok doluluk elde ediliyor ama sistem çok kötü bu son şansım inşallah Allahın izniyle bukez olurda gerek kalmaz tr ye ama olmazsa da mecburen gidicem artık çok bunaldım çünkü.

kızlaaarrr bhcg 498 olmuş....... iyi dedi doktorum, salı günü kan ve ultrasona çağırdı. bu arada doktorum daha önceki gidişata göre dış gebelik de olabilir diyodu, bugün eğer olsaydı şimdiye kadar kanaman olurdu dedi, o ihtimali eledik yanii.

canımm çok sevindim. :32: :32: sen hepimize umut oldun, pozitifliğini hepimize yansıttın bebeğinde seni bırakmadı şükür :)

Rabbim tamamına erdersin inş :49: :49:

Herşeyin yolunda gitmesine çokm sevindim rabbim hayırlısıyla kucağınada almayı nasip eder inşallah

5 ocakta lucrin başladım 17sinde gonalf başladım (5 gün 225 sonra 300 devam ediyorum) 2 gündür menogon kullanıyorum bugün kontrolde yumurtalarımın en büyüğü 14,5 mm olmuş 16 yumurtam var bu kadar yavaş büyümesi normalmi bugünde 3 ilacı kullanacağım yarın tekrar kontrole gideceğim 22 gün oldu yarın 23 olacak toplamda tedavim başlayalı sizin ne kadar sürdü dr yumurtaların inatçılar direnç gösteriyor diyor var mı böyle sorun yaşayan offfffffffffffffffffff offfffffffffffffffffffffffffff çok bunaldım ya tedavim tamamlanamazsa :43::43::43:

Canım canının sıkma lütfen herkesin yaşı ve tanısı farklı olduğun için uygulanan tedavilerde birbirinden farklı oluyor sıkma canını inşallah herşey iyi olacak

kızlar bu gün regl oldum ve tedavime başladım ilaçlarıma başladım ayın 7sinde transfer günü almaya gidicem kısmetse ama doktorum olamıycak transferimde evleniyormuş onun adına çok sevindim ama kendi adıma üzüldüm tabi hayırlısı böyleymiş diyorum ve moral bozmadan tedavime devam ediyorum :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46: :46:

Hayırlı olsun canımmmm

6 şubat doktor randevumu 1 şubat olarak değiştirdim. inşş bi sorun çıkmaz da keseyi görebiliriz. :18:

ohhh bee bekleme sürem azaldıı :)) :46: :46: :46:

canımm çok sevindim. :32: :32: sen hepimize umut oldun, pozitifliğini hepimize yansıttın bebeğinde seni bırakmadı şükür :)

Rabbim tamamına erdersin inş :49: :49:

arkadaşlar bende istanbul fulya bahçecide yaptırdım inanılmaz bir ekip mustafa bahçecide öyle ilgi alaka güzel yani bu ikinci denemem bugün transferimin 12. günü pazartesi yaptırıcam kantestini çok merak ediyorum dualardan unutmayın pozitif olan arkadaşlar nasıl belirtiler vardı bende hiçbir belirti yok sadece arada kassıklarımda batmalar oluyor oda olmasa neredeyse tedavi olduğumu unutuyorum yani bazen evet bebeklerim var tuttu diyorum bazende acaba yoklarmı diyorum sanırım psikolaojim bozuldu desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar hepinizi öptümmm bebişlerimde öpüyor sizii teyzeleri

kıyamam canım sana sakın kafana takma ve üzlme imtihandayız işte derdi veren rabbim dermanınıda verir dermansız dert olmaz birtanem benim allahımın mucizelerini sende en kısa zamanda gör o göz yaşların mutluluk göz yaşların olsun inşaallah her zaman öptüm

bizimkide kızıyo ya, onları okuya okuya kafayı yiyeceksin diyo :)

aynen canım netti kapatacağım diyor bende o evdeylen girmemeye çalışıyorum ama varya ben buraya çok alıştımmmm

arkadaşlar bende istanbul fulya bahçecide yaptırdım inanılmaz bir ekip mustafa bahçecide öyle ilgi alaka güzel yani bu ikinci denemem bugün transferimin 12. Günü pazartesi yaptırıcam kantestini çok merak ediyorum dualardan unutmayın pozitif olan arkadaşlar nasıl belirtiler vardı bende hiçbir belirti yok sadece arada kassıklarımda batmalar oluyor oda olmasa neredeyse tedavi olduğumu unutuyorum yani bazen evet bebeklerim var tuttu diyorum bazende acaba yoklarmı diyorum sanırım psikolaojim bozuldu desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar hepinizi öptümmm bebişlerimde öpüyor sizii teyzeleri

canım hayırlı olsun allah hayırlı sonuçlar almanı nasip eder inşallah

Back