• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

PAPATYAC Sanada geçmiş olsun arkadaşım ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün.
AMİNNNN canım AMİNNN tüm isteyenlerin sağlıkla, hayırla
Sağol canım...evet ilk denememizde...eşimde Morfoloji%1 ondan oldu diye düşündük ama şimdi doktorun dediği genetik test nedir? o kafama takıldı...Ama dedim ya biraz ara vermek zamanı bizim için..hem maddi hem manevi...olsun hala gülebiliyoruz ya..rabbim sağlık versin, başka dert vermesin..Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş acaba isyan edicek mi diye sınarmış...Rabbim bize taşıyamayacağımız yük vermez..Bi gün bizimde bebeğimiz olucak biliyorum:)
canım genetik testlerini 3 düşüğü olanlara yapıyolar. onun dışında gereksiz görülüo. senden neden istedi doktorun anlamadım.?????? evet çok pahalı bi test bu. ama üni hastaneleri sosyal güvenceniz varsa ücretsiz yapıo bildiğim. genetik birimi olan bi hastanede yaptırabilirsin.
evet canım aldım ama bebişim yavaş ilerliyo, yarın tekrar bakılacak bhcg.

canımmmm durucum İNŞALLAH güzel olacak bugün tekrar dua okumayı düşünüyorum sana da yolluycam. gerçi hepimize okuyorum. sonuçta değerin düşmüo çıkıo. yrn hbr ver bize. bu arada hurma ye. çok çokkkk öpüorummm

Selam topic sakinleri:) ben de aranıza katılmak istiyorumm.Şubatta ben de 3.ye başlıcam Allah'ın izniyle...Lale ben:)

kızlarrr bugün aradılar merkezden perşembe günü yani opu sonrası 5. gün transferim var...çok araştırdım kimisi 3.gün daha iyi diyor kimisi en iyisi 5.gün transferi diyor..çok merak ediyorum kafam çok karışık, konu hakkında bilgi sahibi olanlar bi el atın bana ya:1: uyku uyuyamaz oldum :52:

kızlarrr bugün aradılar merkezden perşembe günü yani opu sonrası 5. gün transferim var...çok araştırdım kimisi 3.gün daha iyi diyor kimisi en iyisi 5.gün transferi diyor..çok merak ediyorum kafam çok karışık, konu hakkında bilgi sahibi olanlar bi el atın bana ya:1: uyku uyuyamaz oldum :52:

Ben 5. Gün olanı daha iyi tutunuyo diye biliyorum canım ama herkesin 5. Güne kadar dayanmayabiliyo.

Ben 5. Gün olanı daha iyi tutunuyo diye biliyorum canım ama herkesin 5. Güne kadar dayanmayabiliyo.

nasl yani benim 3.gün ve dr bana en iyi 8de 8 gücreli dedi bide baş dönmesi başladı bugün kahverengi leke de kırmızı lekeye dönüştü bu nedemk sizce

merhaba kızlar,
bişy sorcam benim aralık ayında bir tüp bebek deneyimim oldu ve nitekim tutmadı. şubat ayında dondrulmuşla denicez. doktorum bu süre içinde dogum kontrol hapı kullanmamı önerdi. ilaç bitince 4.gün kontrole gel dedi. e hap bitti ama ben regl olmadım hala. bugun olmam lazımdı. sonucta ilaç bitince ertesi gün olmazmısın? ben olmadım ve hiçte olcakmış gibi değilim yaw. kafam karıştı :26::26::26: 27sinde kontrole gitcem:26::26:

merhaba kızlar,
bişy sorcam benim aralık ayında bir tüp bebek deneyimim oldu ve nitekim tutmadı. şubat ayında dondrulmuşla denicez. doktorum bu süre içinde dogum kontrol hapı kullanmamı önerdi. ilaç bitince 4.gün kontrole gel dedi. e hap bitti ama ben regl olmadım hala. bugun olmam lazımdı. sonucta ilaç bitince ertesi gün olmazmısın? ben olmadım ve hiçte olcakmış gibi değilim yaw. kafam karıştı :26::26::26: 27sinde kontrole gitcem:26::26:

Tabiki ilaç bitince ertesi gün olmazsın.Prospektüste de yazdıgı gibi 3-5 gün sürebilir.

canım bak demeyim dedim ama diyorum ben kimyasal gebelik yaşadım 15 di değerim ama doktorum hergün testi tekrarlamamı istedi (inip çıkıomu? yoksa çıkıo mu? yoksa düşüomu?) ona göre harekete geçmek için. inip çıksaydı dış gebelik operasyon olacaktım. çıksa hamiş olacaktım:16: düşse düşük kimyasal gebelik olacaktı. ve ben stresle sigara içtim salak gibi ve yükseleceksede düştü bebişim. sakınnnnnnn yakma. stres de yapma 40 la başlayıp hamiş kalanıda gördüm forumlarda sonra kendime çok kızdım. demem o ki kendini yeme. git dinlen. keyfine bak dua oku. stres hormonları mahvedio tutan bebişide düşürüo. kendini yenmelisin. testi bence yrn diğer gün tekrarla sağlık ocaklarında ücretsiz yaptır hergün ona göre doktoruna git. Allaha emanet ol

papatyacim geçmiş olsun sana üzüldüm gerçekten ama ben inat ettim ve içmedim sigara(aferim bana)her ihtimale karşı sonrasında pişmanlılık duymamak için dün akşam kuzenim gebelik testi alıp gelmiş illa yapalım garanti olsun yok istemem dedim zorla yaptırdı testi orda da çift çizgiyi görünce içim bi hoş oldu ama garanti olması açısından yarın gidip yine kan vericem umarım ilk deneme de olumlu güzel haberler alırız :49:

kızlaar dün öleden sonra şeffaf akıntım gelmeye başladı akşam 11:15 de de çatlatma iğnemi oldum
hala tuvalete girdikçe şeffaf akıntım geliyor acaba yumurtalar kontürolsüzmü çatladı anlamadım:26: çatlatma iğnesinden öncede geliyordu çünkü
bu durumu yaşayanınız varmı normalmi sizce

ve hasta oldun yoğun kanamam var kesinlikle ümidim yok bitti hastaneye gittim beta verdim öğlen çıkıcak ama ümidim yok oysa dün dr.umu arayıp kahverengi leke olduğunu söyledim çok rahat davrandı

ve hasta oldun yoğun kanamam var kesinlikle ümidim yok bitti hastaneye gittim beta verdim öğlen çıkıcak ama ümidim yok oysa dün dr.umu arayıp kahverengi leke olduğunu söyledim çok rahat davrandı

canım yaaaaa hayılısı inşallahh eğer yoksada kendini çok üzme olurmu:29::29:tekrar yaptırırsın zamanını var herşeyin allahım inşallah hayırlı zaanda hayırlı evlatlar versin:16::16:

gecem tebrik ederim yat dinlen kendini sıcak tut bi bence ne kadar doğru bilmem aama duyduğumu söyleyim bilgisayara fazla yaklaşma derim radyasyon etkilermiş bunu duydum hamileliğin keyfini çıkar .

merhaba kızlar,

4-5 gün geçmeden adet görmezsin belki kontrol gününde başlar adetinde

papatyacim geçmiş olsun sana üzüldüm gerçekten ama ben inat ettim ve içmedim sigara(aferim bana)her ihtimale karşı sonrasında pişmanlılık duymamak için dün akşam kuzenim gebelik testi alıp gelmiş illa yapalım garanti olsun yok istemem dedim zorla yaptırdı testi orda da çift çizgiyi görünce içim bi hoş oldu ama garanti olması açısından yarın gidip yine kan vericem umarım ilk deneme de olumlu güzel haberler alırız :49:
çok teşekkürederim aslim. baravoooo:))) içme canım benim. Hadi inşallahhhh. İNŞALLAH güzel habr verirsin:))
yumurta toplanmadan şeffaf akıntısı olan olmadımı bana yardım edin :5:

benimde mrk ettiğim bi konu. aşılamalrım da yaşamıştım çünkü. hep kafama takılmıştı. doktoruma sorunca hep geçistirmişti. biri cevaplarsa bende mutlu olurummm. ama canım strese kendini sokacak kadar kafana takma sakın. bu tüp bebiş teknolojisi yeterince karışık . önce ALLAHa sonra doktorlarımıza emanetiz. transferin ne zamanmış peki?

canım yaaaaa hayılısı inşallahh eğer yoksada kendini çok üzme olurmu:29::29:tekrar yaptırırsın zamanını var herşeyin allahım inşallah hayırlı zaanda hayırlı evlatlar versin:16::16:

saol cnm desteğin için. sizler bari pazitifi haber verin..beta sonucum çıkmadı ama bu kadar yoğun kanama düşük belirtisir sanırım adet kanaması belki adet oldumuşumdur.

Back