AMİNNNN canım AMİNNN tüm isteyenlerin sağlıkla, hayırlaPAPATYAC Sanada geçmiş olsun arkadaşım ALLAH hepimizin yüzünü güldürsün.
canım genetik testlerini 3 düşüğü olanlara yapıyolar. onun dışında gereksiz görülüo. senden neden istedi doktorun anlamadım.?????? evet çok pahalı bi test bu. ama üni hastaneleri sosyal güvenceniz varsa ücretsiz yapıo bildiğim. genetik birimi olan bi hastanede yaptırabilirsin.Sağol canım...evet ilk denememizde...eşimde Morfoloji%1 ondan oldu diye düşündük ama şimdi doktorun dediği genetik test nedir? o kafama takıldı...Ama dedim ya biraz ara vermek zamanı bizim için..hem maddi hem manevi...olsun hala gülebiliyoruz ya..rabbim sağlık versin, başka dert vermesin..Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş acaba isyan edicek mi diye sınarmış...Rabbim bize taşıyamayacağımız yük vermez..Bi gün bizimde bebeğimiz olucak biliyorum:)
evet canım aldım ama bebişim yavaş ilerliyo, yarın tekrar bakılacak bhcg.
canımmmm durucum İNŞALLAH güzel olacak bugün tekrar dua okumayı düşünüyorum sana da yolluycam. gerçi hepimize okuyorum. sonuçta değerin düşmüo çıkıo. yrn hbr ver bize. bu arada hurma ye. çok çokkkk öpüorummm