2012 ..ocak -şubat aylarında tüp bebek yaptıracak olan arkadaşlar....

canım yaaa, bu yazını görmemiştim. hayırlısı bitanem herşerde vardır bir hayır. bi dahakine inşallah sağlıklı yumoşlarla transferin de olur pozitifi de alırsın canım.

arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanacak,dualarınızı eksik etmeyin,rabbim bu yolda olan,emek harcayan hepimizin yardımcısı olsun...inşallah yüzümüz güler,kucaklarımız dolar

Merhaba kızlar bugün test günümdü ama dün akşam dayanamayıp kan testi yaptırmıştım ve malesef sonuç negatif 0.5 çıkmış doktorumla konustum tekrarlamana gerek yok dedi. Açıkçası o söylemese bile ben yapmayacaktım..Çok üzüldüm çok ağladım..Ama rabbim nasip etmedi ne gelir elden...eşimle dinlenme, bu işlere ara verme kararı aldık.. artık nezaman tekrarlarız bilmiyorum..Rabbimden umut kesilmez,umudumu hiç yitirmedim..yitirmiycemde...Doktorum herşey bu kadar iyiyken neden olmadı acaba dedi,biraz kafanızı toplayın,genetik testinize bakılım birde şeker yüklemesi yapmak istiyorum sana dedi..Okadar çok yumurtandan ( 42 yumurta toplanmıştı)5. gün embriyosu olmasına rağmen olmaması ve dondurmaya da kalmaması düşündürüyormuş?? Allahım bilioki doktoruma çok güvendim..süleyman bey'e ve merkeze bebeşim olmasada verdiğimiz para helali hoş olsunn...Umarım benden başka olumsuz sonuç alan olmaz listemizde hep hamişler ( yuvarlanan bebekler olur:)) Allahım hepimize dayanma gücü versin...burayı hep takip edicem kendinize iyi bakınnn....

arkadaşlar yarın yumurtalarım toplanacak,dualarınızı eksik etmeyin,rabbim bu yolda olan,emek harcayan hepimizin yardımcısı olsun...inşallah yüzümüz güler,kucaklarımız dolar

şimdiden hayırlı olsun canım yumoşların ve bebiş adayların. dualarımız seninle.

merhaba canım cidden öyle çok üzüldüm ki...bilmiyorum ilk denemen miydi ama bu sonucu görmek insanı çok üzüyor,seni öyle iyi anlıyorum ki...
geçen yıl ben de ilk denemem sonucunda aynı şeyleri yaşadım,hiç bir söz seni teselli etmeyecek,her şey anlamsız gelecek,ama allah büyüktür,vardır bu işte de bir hayır diyeceğiz,başka bir şey gelmez elimizden,ben 1 yılda ancak karar verdim yeni denemeye,ama kendini toparlamaya çalış,çok uzun süre erteleme,bu da bizim imtihanımız,rabbim dayanma gücü versin ve bir an önce hepimizin yüzünü güldürsün....kendine iyi bak

canım Allahım hakkında hayırlısını versin. sizin sağlığınızın iyi olması çok daha önemli. benim de moralim bozuk bebişim gelişmiyo ama biz sağlıklı olalım da gerisi boş diyorum. tekrar deneriz. yakın bir arkadaşım yıllar önce birkaç kez denediler tüp bebek olmadı geçtiğimiz senelerde de eşi kalp krizi geçirdi ve eşini kaybetti çok genç yaşta hemde. şimdi onu deneyecek eşi bile yok hayatta. bunu düşünüp hep kendimi teselli ediyorum. Bu arada doktorun tabiki daha iyisini bilir ama yarın bidaha test yaptır bence, benim öyle oldu ya.

şimdiden hayırlı olsun canım yumoşların ve bebiş adayların. dualarımız seninle.

canım çok teşekkür ederim,dualara öyle çok ihtiyacım var ki...hepimizin olduğu gibi...sen pozitif sonucu aldın değil mi? geriye dönük bakmaya çalıştım ama ulaşamadım,çok hızlı ilerliyor çünkü,yanılmıyorum değil mi?

Sağol canım...evet ilk denememizde...eşimde Morfoloji%1 ondan oldu diye düşündük ama şimdi doktorun dediği genetik test nedir? o kafama takıldı...Ama dedim ya biraz ara vermek zamanı bizim için..hem maddi hem manevi...olsun hala gülebiliyoruz ya..rabbim sağlık versin, başka dert vermesin..Rabbim sevdiği kuluna dert verirmiş acaba isyan edicek mi diye sınarmış...Rabbim bize taşıyamayacağımız yük vermez..Bi gün bizimde bebeğimiz olucak biliyorum:)

hoşgeldin canım aramıza, listeye neldelin arkadaşımız ekleyebiliyo sadece, gelirse ekler. az kalmış testine, beklemek çok zor biliyorum. inşallah bebişinin güzel haberini alacaksın biz de burdan beraber sevinecez.

evet canım aldım ama bebişim yavaş ilerliyo, yarın tekrar bakılacak bhcg.

Amin canım...Evet sağlıklı olalım..canım kocam yanımda olsun herşey olur inşallah..Biz çok severek birazda zor evlendik:) hep birbirimizin olalım başka bişi istemeyiz dedik:)
büyük konuşmusuz galiba olsun...biraz önce senin forumdaki o cevabını okudum 11.gün negatif daha sonra beta hcg 92 yazdığın..yorumda yapmıştım ama tekrar okudum:)
test yaptırmaya korkuyorum ilaçları bıraktım...belki cesaretimi toplarsam yarın olabilir ama regl olmayı beklıycem die düşünüyorum....

arkadaşlar bugün transferin 4 cü günü 1 ci gününden beri beyaz akınyım var sürekli ıslaklık hissediyorum lütfen yardımcı olun bu nedir böyle

canım jel kullanıyoruz ya o geri geliyor ıslaklık bu yüzden. benim transferimin 13. günü bende de hala var. normal yani panik yapma

canım böyle düşünmen ne güzel,isyansız bir şekilde bebeklerimize kavuşuruz inşallah...genetik test biraz daha maliyetli bir şey diye biliyorum, hem belli olmaz belki kendiliğinden gelir evladın,burda bunun örnekleri mevcut:) umudumuzu yitirmeyelim yeter...inşallah herşey hepimiz için güzel olur..

inan ki okurken o kadar kötü oldum ki (( Şimdi ne söylesek boş canım çünkü bunların hepsini sen de biliyosun ama gel bunu içine anlat ( Allah senin, eşinin yardımcın olsun. Rabbim gönlünüze ferahlık, evinize huzur versin. İnş. bu bekleme sürecinde kendiliğinden gebe kalırsın. öyle olanlarıda duyuyoruz inş. sizdede olur. Allah yardımcınız olsun.

canım sakla o resmi, ilerde nasip olursa bebişin yada bebişlerin büyüyünce gösterirsin. bence de ikiz olabilir. benim iki tane transferim oldu büyük ihtimalle ikiz olur demişti doktorum ama şimdi tek de olsa benimle kalsın diye dua ediyorum.

Rabbim inş. herkese gönlündekini nasip eder canım. sana torpil geçtiler desene :)) hayırlısıyla olacak inş. canım, moralini yüksek tut

saol canım..Aman sakın sen üzülme...bebeğinde hisseder..kıyamam ona...rabbim sana sağlıcakla kucağınada almak nasip etsin...Güzel duan için teşekkür ederim:)Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…