- 13 Ocak 2012
- 337
- 40
- 73
kızlar dr. um aradı ve E2 tahlilimin gayett normal olduğunu söyledi şükürler olsun.
Allahım 6 gün nasıl geçecek ya uffffffff sabırsızlanıyorummmmm
seni çok iyi anlıyorum canım ya böyle zamanlarda zaman geçmek bilmiyor. içini rahat tut inşş güzel haberi alıcaz yakında :)
kızlar dr. um aradı ve E2 tahlilimin gayett normal olduğunu söyledi şükürler olsun.
Allahım 6 gün nasıl geçecek ya uffffffff sabırsızlanıyorummmmm
kızlarr
benim merak ettiğim bişey var. şimdi artık yasal olarak sadece tek embriyo koyabiliyor ya peki hala çoğul gebelik durumu oluyor mu? bide benim 11. gün değerim 651 değeri böyle olupta ikizlere hamile kalan var mı?
canım e2 kaç çıktı ayrıca kanamn var mı benim bugün 8,günüm ve kahverengi kan geliyor dün test yaptırdım beta 1.87 çıktı ne demek sence bu e2 nedir ayrıca benim dr benden böle bişi istemedi sen beta yaptırmış mıydın
burda hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz, aynı sıkıntılardan geçtik çünkü. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Hepimize hayırlı, sağlıklı bebişler nasip etsin.
bizim için şuan en zor şey beklemek. önce tedaviye başlamak için bekliyorsun, sonra yumurtalar olgunlaşsın diye sonra transfer edilsin diye sonra da hayırlı haberi almak için. ama bitmiyo maalesef. ben şimdi de keseyi görmek için bekliyorum ki eminim sonra da bitmeyecek. ta kii kucağıma alana kadar
birbirimiz için dua edelim. kendimize ettiğimiz duadan ziyade başkasının ettiği dua daha makbulmuş. zaten bizi bizden daha iyi anlayanda olmaz.
Allah tedaviye başlayacaklara kolaylık versin, transfer sonucu bekleyenlere, gün sayanlara da sabır versin.
canım toplamda kaç tane dondurulmuştu. Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin.
hayatım sağolun 3embriyom dondurulmuştu ama üçüde çöpe gitti en baştan başlicaz malesef inşallah rabbim yüzümüzü başka tedavilerde güldürürherkese güzel dilekleri için tşk ederim arkadaşlar ama benim transferim iptal oldu ben donmuşları deniyecektim çözülürken kaliteleri bozulmuş ne beklerken neyle karşılaştım yeni bir tedaviyide rabbim artık nezaman nasip eder bilmiyorum hayırlısı buymuş diyorum kendimi sakinleştirmeye çalışıyorum işte
şu an elbette üzüldüğün için,kendini kötü hissediyorsundur,ama inşallah daha güzel sonuçlar alacağın için ertelenmiştir diye düşün..belki negatif olacaktı,böyle oldu...bilemeyiz ki..hakkında hayırlısı inşallah,
hayatım normalde 48saat sonra yeniden kanda baktır değerin 2kat yükselirse sorun yoktur ayrıca stres yapma sen hamişsin bak bebişine üzüyorsunkızlar ya bana acilen bi cevap verebilir misin?sabahtan beri kafayı yicem hcg testini bile bu kadar stres yaparak beklememiştim
kızlar benim 8.günüm bikaç saattir hafif bel ağrısı hissediyordum birazönce de kahve kırmızı gibi leke gelmiş ama bikaç damla değil biraz fazla bu ne demek yaa benim gibi olup hamile olan var mı ayrıca bütün belirtilerim bitti
olabilir ben ilk tedavimde adet olmuştum üstelik ama kanda pozitif çıktı seninki ise lekelenme zaten hamilelik belirtisi olarak biliniyor kimde lekelenmeler olduysa hep hamiş çıktı bu güne kadar
hayatım sağolun 3embriyom dondurulmuştu ama üçüde çöpe gitti en baştan başlicaz malesef inşallah rabbim yüzümüzü başka tedavilerde güldürür
hayatım normalde 48saat sonra yeniden kanda baktır değerin 2kat yükselirse sorun yoktur ayrıca stres yapma sen hamişsin bak bebişine üzüyorsun
olabilir ben ilk tedavimde adet olmuştum üstelik ama kanda pozitif çıktı seninki ise lekelenme zaten hamilelik belirtisi olarak biliniyor kimde lekelenmeler olduysa hep hamiş çıktı bu güne kadar
canım benim çok saol içimdeki sıkıntıyı götürdün allah razı olsun öptüm seniii
hayatım senin ikiz geçenlerde bir arkadaşımızın değeri 400 çıktı sonradan kontrole gitti ikiz senin değerin daha yüksek kesin ikiz kuzummmmmmmm
amin canım sen de kahverengi leke geldi mi
sevdamm kıs deme öyle yaa :))) Rabbim isteyenlere ikiz isteyene tekiz versin :))) şaka bi yana hayırlısını nasip etsin ne diyelim :)
Gecem cim sizin ailede peki var mı ikiz olan belki genetik olarak çekmiştir. allahın hikmeti sonuçta ( Benm öyle de bir ihtialim yok ne yazık ki )
bizim sülalede bile ikiz yok canım ya :)) sen nerden biliyosun kıs ihtimal olmadığını daha almadın ki sonucu. bide senin ki ikiz oluyomuş
hahah olur mu olur.
Ama senin gibi bana datek embriyo yerleştirildi. Resmini bile gösteriyolar hatta ya resmmiz bile duruyo teyzesi. Yani yumurtaya yalışlıkla iki sperm koymadılarsa bilemem
evet bizim de resmimiz duruyo, çok komik yaa :)))) canım ya ben netten biraz araştırdım. tek embriyo transferlerinde de ikiz ihtimali var. tek yumurta ikizleri oluyo. hatta burda öyle bi sayfa var bi arkadaş yazmış. onun tek olduğu halde ikizlere hamile kalmış. kullandığımız ilaçlarda çoğul gebelik riski varya belki onunla ilişkilidir.
kızlar yarın transferim yapılcak bana dua etmeyi unutnayın 4.denemem pozitife çokkkkkkkk ihtiyacım var kim benim için ne dilerde rabbim onlara bin katını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?