• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

merhaba lutocumm keyifler nasıl napıosunuz?ne durumdasınız?

teşekkür ederim iyiym allaha şükürr evdeyim öle takılıyorumm .ne durumdayım bu ay hamile kalmak istiyorum 1 senden beri istedigim gibi inşallah olcak yarın incir kürüne başlıcam allahın izniylee oda yardımcı olcak öle sen nasılsın ne durumdasın

adetine kaç gün kaldı tatlım

bende adet düzensizliği vardı hamilelikten önce ama 30 diye düşünürsek 5 gün
28 diye düşünürsek 3 gün var

bide belim kasıklarım 1 haftadır ağrıyooo
önceden ağrısa bile 2 gün önceden ağrırdı.
sizin nasıl adetten önce 1 hafta ağrı çeken varmı.. hafif ama tinede ağrıyoor

Son düzenleme:
merhaba lutocumm keyifler nasıl napıosunuz?ne durumdasınız?

bende adet düzensizliği vardı hamilelikten önce ama 30 diye düşünürsek 5 gün
28 diye düşünürsek 3 gün var

bide belim kasıklarım 1 haftadır ağrıyooo
önceden ağrısa bile 2 gün önceden ağrırdı.
sizin nasıl adetten önce 1 hafta ağrı çeken varmı.. hafif ama tinede ağrıyoor

canım kasık agrısı hem hamilelik belirtilerindede oluyo ama bende bu ay öle ümitlendim kasık agrım gögüs agrılarım oldu benim de adetime 2 gün kala agrır normalde 1 hafta önceden başlatı ama malesef 8 aralıkta hastalandım ama herkes bir olmaya biliyo erken gebelik belirtiside olabiliyo hani öle bi şüphen varsa bi kan testi yaptır ama 3 gün kalmış bekleyebilirsinde

canım kasık agrısı hem hamilelik belirtilerindede oluyo ama bende bu ay öle ümitlendim kasık agrım gögüs agrılarım oldu benim de adetime 2 gün kala agrır normalde 1 hafta önceden başlatı ama malesef 8 aralıkta hastalandım ama herkes bir olmaya biliyo erken gebelik belirtiside olabiliyo hani öle bi şüphen varsa bi kan testi yaptır ama 3 gün kalmış bekleyebilirsinde

yaptırayımda çıkarmı ki? ondan şüpheliyim...

anammm herkezzzz kaçmışşş :53::53::53::53::53:

yaaa ben çok hastayım ölüyorum vucudum kırılıyoooo

teşekkür ederim iyiym allaha şükürr evdeyim öle takılıyorumm .ne durumdayım bu ay hamile kalmak istiyorum 1 senden beri istedigim gibi inşallah olcak yarın incir kürüne başlıcam allahın izniylee oda yardımcı olcak öle sen nasılsın ne durumdasın

ben incir kürüne başladım ama yapamadım içemedimm inciri yiyorummm canım hergün mutlaka yiyorummm adetimin 7.günü bende soğan suyu kürüne bşlıcamm hayırlısı ne diyelimm canımmm

al benden de o kadar boğazlarımm çook ağrıyooo öksürüyorummm canımm yaaa sen sanırım çıktın işten ewdesin tuğbacımm bu saatlerdee

daha burdayım cnm ben 5:45 e kadar :((( ya bende yapcam onu nasıl yapılıyo daha önce yaptınmı??

Back
X