- Konu Sahibi tugbaemrah
hehe kardeşlerim ablalarım oldu ne güzel hamiş kalan özelden adres atsınDDD
aynen özelden atarız adresleri hediyeler doğum yapınca ama aloooooooooo kızlar okey mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten şu an toplam 5 kişiyiz ben hülyabaşkurt-kelebek8-luto-tuğbaemrah bu kadar yazdım bak doğurunca hediyeler gelsin aynen bende yanlışlık yapmak istemiyorum canım doktora gitmeden tahliller olsun bakalım sonuç ne olacak
zaten şu an toplam 5 kişiyiz ben hülyabaşkurt-kelebek8-luto-tuğbaemrah bu kadar yazdım bak doğurunca hediyeler gelsin aynen bende yanlışlık yapmak istemiyorum canım doktora gitmeden tahliller olsun bakalım sonuç ne olacak
bende geldim yetiştim hemeninşallahh bi avazda doğurcaz bebişlerimizi telden birbirimize atarız msj haydi başlayın ıkınmayaaa
komedi olurr valla
ya benn hala adett olmadımm bgn 6.gün adetim geçeli:18:
ozamnnn yavaş yavaş listemizi oluşturmaya başlayalım kızlarrrr
bana bat yaş ve yaşadığınız illeri yazın birbirimizide tanımış oluruz :))
aynen özelden atarız adresleri hediyeler doğum yapınca ama aloooooooooo kızlar okey mi
bende geldim yetiştim hemeninşallahh bi avazda doğurcaz bebişlerimizi telden birbirimize atarız msj haydi başlayın ıkınmayaaa
komedi olurr valla
senide yazayımmı canım ay ne güzel işte yaptınmı test (bak kızlar yazıyorum kağıdaona göre sonra doğurunca yollamazsanız gelirim yanınıza
şaka şaka )
kızlar siz bi doğurun Allahın izniyle ne isterseniz alırım ben size siz yeterki doğurun:13:
yaz tabi kambersiz düğün olur muyaptım geçtikten bigün snra tek çizgi kan tahlili yaptrmaya korkuyorm iki ay öncesine kadar düzensizdi adetlerim gecikmedir die yapamıyorm
![]()
test yapsana tatlım ona güvenmem dersen kan tahlıli yaptır tamam 1 hamilemiz oldu inşallahDD
evet cnm paylaş bizimle bizde faydalanalım :)) inşallah bu ay hemen tutar cnm dualarımız seninle :))sıkı çalışmak bi kenarada tatlım doktor ayda 4 gün ilişki verdi inşallah tutarr dua edelim birbirimizee bidee bi kitap var kıslar çok güzel bende alcam her anneye lazım die bi kitap dua kitabı çocuk olsun die bile dua var alınca bu dua yı bilgileri sizinle paylaşıcamm
evet cnm önce doktor kontrolünden geç osana en doğru zamnı sölicek tamam cnm o zamnlar bi gelsin yollaması kolay :))zaten şu an toplam 5 kişiyiz ben hülyabaşkurt-kelebek8-luto-tuğbaemrah bu kadar yazdım bak doğurunca hediyeler gelsin aynen bende yanlışlık yapmak istemiyorum canım doktora gitmeden tahliller olsun bakalım sonuç ne olacak
inşallah hamileyimdir yaa Rabbim sizlerede versin. lutocum snn adet günün bnm doğum günüm inşallah bana en güzel hediyeyi sen verirsin![]()
ama bi gün değil ben 10 gün sonra yapmıştım tam zamanı aslında benimde silik çıkmıştı koş koş test al![]()
okey cnm sen yazzzzaynen özelden atarız adresleri hediyeler doğum yapınca ama aloooooooooo kızlar okey mi
inşllah yaaaa keşke öle olsa hatta yakınlarda olan ark ları ziyaret ederiz :))bende geldim yetiştim hemeninşallahh bi avazda doğurcaz bebişlerimizi telden birbirimize atarız msj haydi başlayın ıkınmayaaa
komedi olurr valla
inşallahhhhtest yapsana tatlım ona güvenmem dersen kan tahlıli yaptır tamam 1 hamilemiz oldu inşallahDD
ekliyorum cnm beklenmeyen adet tarihinide yaz :)))canım listende bende olayım beni unutma:))
23 yaşındayım sakaryada yaşıyorum ocak ayında hepimiz birer hamiş adayı oluruz inşallah
yazzzz cnm yazzzzz göndercem ben :))senide yazayımmı canım ay ne güzel işte yaptınmı test (bak kızlar yazıyorum kağıdaona göre sonra doğurunca yollamazsanız gelirim yanınıza
şaka şaka )
cnm yaaaaa üzülme sakın bak şimdi ben kürlere başlıcam hemen hemen batımızda aynı birlikte yapcaz bu ay bişiler merak etme sen :))tubişim geldi benim kırmızılaar bat 14 ocakkocamı aradım bebek istiom dedim oku araştır öğren dedim..
inşallah hamileyimdir yaa Rabbim sizlerede versin. lutocum snn adet günün bnm doğum günüm inşallah bana en güzel hediyeyi sen verirsin![]()
ümitlendiriyonuz beni bi yoksa ağlarım ama![]()
ağlamak yok kızarım haaaaaheray bizim için yeni bir umut
okey cnm sen yazzzz
inşllah yaaaa keşke öle olsa hatta yakınlarda olan ark ları ziyaret ederiz :))
inşallahhhh
ekliyorum cnm beklenmeyen adet tarihinide yaz :)))
yazzzz cnm yazzzzz göndercem ben :))
cnm yaaaaa üzülme sakın bak şimdi ben kürlere başlıcam hemen hemen batımızda aynı birlikte yapcaz bu ay bişiler merak etme sen :))
cnm yaaaa bi kan tahlili yap cnm bende idrar testine güvenmiyorum hamilelik şüpheleriminde hep kan tahlili yaptırdım kesin sonuç oluyo :))
ağlamak yok kızarım haaaaaheray bizim için yeni bir umut