• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

zaten şu an toplam 5 kişiyiz ben hülyabaşkurt-kelebek8-luto-tuğbaemrah bu kadar yazdım bak doğurunca hediyeler gelsin aynen bende yanlışlık yapmak istemiyorum canım doktora gitmeden tahliller olsun bakalım sonuç ne olacak

bende geldim yetiştim hemen:32: inşallahh bi avazda doğurcaz bebişlerimizi telden birbirimize atarız msj haydi başlayın ıkınmayaaa:9: komedi olurr valla:9: ya benn hala adett olmadımm bgn 6.gün adetim geçeli:18:

zaten şu an toplam 5 kişiyiz ben hülyabaşkurt-kelebek8-luto-tuğbaemrah bu kadar yazdım bak doğurunca hediyeler gelsin aynen bende yanlışlık yapmak istemiyorum canım doktora gitmeden tahliller olsun bakalım sonuç ne olacak

bende geldim yetiştim hemen:32: inşallahh bi avazda doğurcaz bebişlerimizi telden birbirimize atarız msj haydi başlayın ıkınmayaaa:9: komedi olurr valla:9: ya benn hala adett olmadımm bgn 6.gün adetim geçeli:18:

test yapsana tatlım ona güvenmem dersen kan tahlıli yaptır tamam 1 hamilemiz oldu inşallah :DDD

ozamnnn yavaş yavaş listemizi oluşturmaya başlayalım kızlarrrr
bana bat yaş ve yaşadığınız illeri yazın birbirimizide tanımış oluruz :))

canım listende bende olayım beni unutma:))
23 yaşındayım sakaryada yaşıyorum ocak ayında hepimiz birer hamiş adayı oluruz inşallah

senide yazayımmı canım ay ne güzel işte yaptınmı test (bak kızlar yazıyorum kağıda:1: ona göre sonra doğurunca yollamazsanız gelirim yanınıza :1:şaka şaka )

tubişim geldi benim kırmızılaar bat 14 ocak :43::43: kocamı aradım bebek istiom dedim oku araştır öğren dedim..

senide yazayımmı canım ay ne güzel işte yaptınmı test (bak kızlar yazıyorum kağıda:1: ona göre sonra doğurunca yollamazsanız gelirim yanınıza :1:şaka şaka )

yaz tabi kambersiz düğün olur mu:21: yaptım geçtikten bigün snra tek çizgi kan tahlili yaptrmaya korkuyorm iki ay öncesine kadar düzensizdi adetlerim gecikmedir die yapamıyorm:50:

yaz tabi kambersiz düğün olur mu:21: yaptım geçtikten bigün snra tek çizgi kan tahlili yaptrmaya korkuyorm iki ay öncesine kadar düzensizdi adetlerim gecikmedir die yapamıyorm:50:

ama bi gün değil ben 10 gün sonra yapmıştım tam zamanı aslında benimde silik çıkmıştı koş koş test al :16:

sıkı çalışmak bi kenarada tatlım doktor ayda 4 gün ilişki verdi inşallah tutarr dua edelim birbirimizee bidee bi kitap var kıslar çok güzel bende alcam her anneye lazım die bi kitap dua kitabı çocuk olsun die bile dua var alınca bu dua yı bilgileri sizinle paylaşıcamm
evet cnm paylaş bizimle bizde faydalanalım :)) inşallah bu ay hemen tutar cnm dualarımız seninle :))
evet cnm önce doktor kontrolünden geç osana en doğru zamnı sölicek tamam cnm o zamnlar bi gelsin yollaması kolay :))
hehe kardeşlerim ablalarım oldu ne güzel hamiş kalan özelden adres atsın :DDDD

oldu cnmm sendeeeee

aynen özelden atarız adresleri hediyeler doğum yapınca ama aloooooooooo kızlar okey mi
okey cnm sen yazzzz
inşllah yaaaa keşke öle olsa hatta yakınlarda olan ark ları ziyaret ederiz :))
test yapsana tatlım ona güvenmem dersen kan tahlıli yaptır tamam 1 hamilemiz oldu inşallah :DDD
inşallahhhh
canım listende bende olayım beni unutma:))
23 yaşındayım sakaryada yaşıyorum ocak ayında hepimiz birer hamiş adayı oluruz inşallah
ekliyorum cnm beklenmeyen adet tarihinide yaz :)))
yazzzz cnm yazzzzz göndercem ben :))
tubişim geldi benim kırmızılaar bat 14 ocak :43::43: kocamı aradım bebek istiom dedim oku araştır öğren dedim..
cnm yaaaaa üzülme sakın bak şimdi ben kürlere başlıcam hemen hemen batımızda aynı birlikte yapcaz bu ay bişiler merak etme sen :))
inşallah hamileyimdir yaa Rabbim sizlerede versin. lutocum snn adet günün bnm doğum günüm inşallah bana en güzel hediyeyi sen verirsin:12::49:

cnm yaaaa bi kan tahlili yap cnm bende idrar testine güvenmiyorum hamilelik şüpheleriminde hep kan tahlili yaptırdım kesin sonuç oluyo :))

okey cnm sen yazzzz

inşllah yaaaa keşke öle olsa hatta yakınlarda olan ark ları ziyaret ederiz :))

inşallahhhh

ekliyorum cnm beklenmeyen adet tarihinide yaz :)))

yazzzz cnm yazzzzz göndercem ben :))

cnm yaaaaa üzülme sakın bak şimdi ben kürlere başlıcam hemen hemen batımızda aynı birlikte yapcaz bu ay bişiler merak etme sen :))

cnm yaaaa bi kan tahlili yap cnm bende idrar testine güvenmiyorum hamilelik şüpheleriminde hep kan tahlili yaptırdım kesin sonuç oluyo :))

ovulasyon testi almakla başlıyorum ben işe...ama kürler konusunu bilmiyorum...yapmaya çalışırım...yada kayınvaldemle konuşabilseydim ona sölücem o yapsın...inşallah canım 2012 uğurlu gelecek hepimizeeee.....:34:

Back
X