2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

ya gaza geldim çok fecii gidip alayımmı test
bence kan testi yaptır yakınında hastane varmı? özelde 2 saatte veriyolar sonucu :)

yaaa bende onu beceremem gibi geliyo ( bi konuş istersen kayınvalidenle belki o yapar sana :))) inşallah ugurlu gelcek bu 2012 bize...

tatlım kayınvalidene hiç sölemene gerek yok kür dedigimiz inciri kaynatıp içiyoruz bu kürü sayfanın başlarında paylamıştık tatlım bunu kendinde yapabilirsin kuru meyve oldugu içinde hiç bir yan etkisi olmazz aksine daha da güçlendirir insanı

üç sene oldu canm yaa insana hçç olmıcakmış gibi geliyo bazenn:26:

evliligimin 4 cü yılına girdim ve benimde olmadı allah tan ümit kesilmezz hani söle bir söz vardır iylik yap denize at die sende her ay yap belki tutar belki tutmaz ama bir ümit var en azından kısır degiliz allaha şükürr

uzak bana akşam eşim gelince gdebiliriz ama eşim bekle brz daha dio üzülüyorum ya cuma yaptıralım dio....

kızlarrr yemege çıkıyorum ben aç karnımı doyurim gelcem 1 saatsonra görüşürüz :))

bence kan testi yaptır yakınında hastane varmı? özelde 2 saatte veriyolar sonucu :)

yaaa bende onu beceremem gibi geliyo ( bi konuş istersen kayınvalidenle belki o yapar sana :))) inşallah ugurlu gelcek bu 2012 bize...

walla hiç yapmadım tubacım ilk defa denicem ben ovulasyonu :) umarım becerebilirim...İNŞALLAAAAHHHHHHHHHHHHH canım benimmmmm..

dur akşam eşimi ikna edip yaptıralım olmadıkça ümitleniyo insan inşallah hamileyimdir yaa ama hçç belirtide yokki

beklenmeyen tarihim 26 aralıkta veya 1 2 gün sonra olmalıyım.

Kaç kişinin adeti geçti tahlil için zor bekliyor?
kaç kişi gebe kalmak için sabırsızlanıyor?
kaç kişi hamile ?
:)))toplam kaç kişiyiz:)

ben 25.günümdeyim

ama dayanamıycam beklemek istemiyorum ya boşuna heveslencem.
şimdi kan testi yapsam çıkarmı kızlar...

bende çıkıyorum kızlar ev işleri ütü fln duruyo işim çookk yani görüşürüz inşallah yine kib

Kaç kişinin adeti geçti tahlil için zor bekliyor?
kaç kişi gebe kalmak için sabırsızlanıyor?
kaç kişi hamile ?
:)))toplam kaç kişiyiz:)

tugbaemrah 24
doruk14092011
luto 24
sueh 21
seray0307
mevtul
isoves
07belinAy
sepya_9

1 arkadaşımız hamile olabilir hepimiz hamiş olmak istiyoruzzzz D tatlım

merhaba kızlar nabersinizzz??seryacımm üzülmee sakınn inşallah bir daha ki ay canımmm moralini sakın bozma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…