2012 ocak ayında hamiş kalıp hadi hep birlikte ilerleyelim :))

daha burdayım cnm ben 5:45 e kadar (( ya bende yapcam onu nasıl yapılıyo daha önce yaptınmı??

canım adetinin 7.günü soğan suyu içmeye başlıosun sabah akşam aç karnına yarım saat sonra karnını doyuruyosunnn

2 sb klorsuz suyu kaynatıosun kaynadığında soğanın dış kabuğunu alıp 4 e bölüp suyun içine atıosun

5 dk kaynattıktan sonra ocaktan aıp ılımaya bırakıosun ılıkkken süzüp ılık ılık içiosunn

bu arada bunu yaparken inciri çokk yeee ..

eşinede hemen sölüorummm

keçiboynuzu kürü+taze sıkılmış havuç suyu sabah akşam taze olarak hazırla

birde ilişkiye girmeden 1 saat önce türk kahvesi canımmm

hani ben yokum burda birde bende hamiş olanlara hediye göndermek istiyorum benide yazın lütfen
cnm yaşını yaşadığın ili ve beklenmeyen adet tarihini yaz ekliyim hemen :))

dış kabugu derkennnn ???

ben çıkıyorum kızlarrr yarın 8:15 de burdayım yarın görüşürüzzzzzz

iyi akşamlar kızlar nasılsınz görüşmeyeli:13: incir kürünü deneyin şifa Allahtan ben bi ay yaptım gittim doktora şaşırdı kaldı 6 tane yumurtam varmış bi tutarsa altız çocuğn olur dedi ama tutmadı tabii

testide beklicez cumaya kadar ikna edemedm eşimi sözünde dur cuma gtcez dedi.. bende tamam ama sonucu iyide olsa kötüde olsa sölemicem sana dedimm sinir etti beni napem

fıstık öpüore seniiii
bende seni öptümmmmm
bu ayın 23 ünde 27 olcam benn istanbuldayımm teşekkür ederimm
ekledim cm listeye :)
testide beklicez cumaya kadar ikna edemedm eşimi sözünde dur cuma gtcez dedi.. bende tamam ama sonucu iyide olsa kötüde olsa sölemicem sana dedimm sinir etti beni napem

ayyy cnm kıyamamya boşver ne kalmışki cumaya ne güzel yaptır kan testini öğren kesin sonucu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…