• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

an itibariyle kocama aşermemi bildirdim yazığına bakın:1:
ben:
benim canım fındık ezmesi ve ülkerin gofretinden çekiyo
ayrıca dolciayı da bulmadın
eşim:
yemek dönüşü alırız ozaman bebikk
ben:
milletin kocası gecenın bi saatı cıkıp bulup gelıyo
insaf be kocaaaaaaaaaaaaa
eşim:
ama karıcıgım sen de öyle bişi istedinki
piyasada yok
ben:
ne istemişim yaa:(
millet yazın kış meyvesi istiyo buluyo
eşim:
tamam bebeğim
bu konunun üstüne biraz daha fazla eğilicem
söz

yavrum benim nasıl da çaresiz.. kıyamam:69:

bebişimin bir sürü yeni cicisi oldu
eve gidip biraz dinleneyim fotolarını ciciş topicine eklerim ,
teyzeleri de görsünlerr cicilerimiziii:71:

selam annecikler bugün kız erkek cinsiyet muhabbeti yapılmış
baska bir topicte okuduğum bir yazıyı kopyalıyorum
bakalım sizinki tutacak mı :))

Bebek erkektir,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları yoksa
-Bebeğin kalp atım hızı dakikada 140’ın altındaysa
-Karnınız sivri ise
-Karnınız basketbol topu gibi üst tarafta şişmiş ve büyümüşse
-Meme ucunuz karardıysa
-Bebeği aşağıda taşıyorsanız
-Tuzlu yada ekşi gıdaları canınız çekiyorsa
-Et,süt, peynir gibi proteinli gıdaları yemek istiyorsanız
-Gebelik öncesine kıyasla ayaklarınız üşüyorsa
-Gebelikte bacaklarınızdaki kıllar hızla uzuyorsa
-Elleriniz kuruyorsa
-Uyuduğunuzda yastığınız kuzeye yönleniyorsa
-Eşiniz de sizinle birlikte kilo alıyorsa
-Gebelik size güzellik katmışsa
-İdrarınız açık sarı çıkıyorsa
-Burnunuz uzayıp genişliyorsa
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman dairevi hareket çiziyorsa
-Baş ağrısı çekiyorsanız.

Bebek kızdır,eğer;

-Erken gebelikte sabah bulantıları çekiyorsanız
-Bebeğin kalp atım hızı en az dakikada 140 ise
-Kiloyu kalça ve baseninize alıyorsanız
-Sol meme sağ memeden daha büyükse
-Bebeği yukarıda taşıyorsanız
-Karnınız karpuza benziyorsa
-Tatlılara düşkünseniz
-Canınız meyve çekiyorsa
-Portakal suyunu seviyorsanız
-Çirkinleştiyseniz,eskisi gibi iyi görünmüyorsanız
-Yüzünüzde sivilceler çıkıyorsa
-Ekmeğin kabuğunu yemek istemiyorsanız
-Memeleriniz büyümüşse
-Uyurken yastığınız güneye yönleniyorsa
-İdrarınız koyu sarı renkte ise
-Nikah yüzüğünüzü karnınızın üstünde asılı tuttuğunuz zaman bir yandan diğer yana doğru hareket ediyorsa
-Gün ışığında saçlarınız kırmızı görünüyorsa
canım bende 2 gruptan da var ne olcak şimdi benim bebiş:44:

Ay maşallah bebişine bak olsun deymiş çektiklerine kıpır kıpır görmüşsün bebişiiniiiiiiiiii :emir_bebek: :52:
çok şükür canım değdi valla :nazar::nazar: ama doktor kıpır kıpır görünce randevumuzu çok uzattı sonra da bebiş dediğin az uslu durur dedim miniğe:60: yine yaranamadı çocuk bana:52:
çubuk turşusuuuu aş eriyorum ben yaaaaaaaaaa
netten bakim barı:68:
dur bende isteyim eşimden bulsun bana ne
açıkcası sormadım cnm yaaa denize girmeyi konuştum çok yararlı hareketlerine dikkat et dedi.ama denize gir dedi. Gölgede dahi oturma istemiyorum dedi.
ben güneş kremini sordum hemen gözleri açıp sen güneşe maruz kalma dedi doktor :44: bende tırstım denize gideyim mi diyemedim:78:

canım bende 2 gruptan da var ne olcak şimdi benim bebiş:44:

çok şükür canım değdi valla :nazar::nazar: ama doktor kıpır kıpır görünce randevumuzu çok uzattı sonra da bebiş dediğin az uslu durur dedim miniğe:60: yine yaranamadı çocuk bana:52:

dur bende isteyim eşimden bulsun bana ne

ben güneş kremini sordum hemen gözleri açıp sen güneşe maruz kalma dedi doktor :44: bende tırstım denize gideyim mi diyemedim:78:

cnmm GÜNEŞTE OTURMA GÜNEŞTE KALMA GÖLGEDE OLSA OTURMA DEDİ DR UM DENİZE GİR EBİLİRSİN DEĞİL İMKANIN VARSA GİR GELİŞİM İÇİN İYİ DEDİ GİR ÇIKTIĞINDA HEMEN EVE GEÇ DEDİ BANA. HAFTASONU YAZLIK TA DEDİM DENİZE GİREBİLKİRMİYİM .

cnmm GÜNEŞTE OTURMA GÜNEŞTE KALMA GÖLGEDE OLSA OTURMA DEDİ DR UM DENİZE GİR EBİLİRSİN DEĞİL İMKANIN VARSA GİR GELİŞİM İÇİN İYİ DEDİ GİR ÇIKTIĞINDA HEMEN EVE GEÇ DEDİ BANA. HAFTASONU YAZLIK TA DEDİM DENİZE GİREBİLKİRMİYİM .

güneşin ne gibi bi zararı varmış çok merak ettim canım:26:
kızlar neden doktorlarınız güneşte kalmayın diyolar bana mantıklı bi açıklama yapacak olan var mı:51::51::49:

slm kızlar sohbet almış başını gitmiş zor okudum walla nasılsınızz :61:

uyandigimdan berii okuyorumm daha yeni bitti yaaa :1: hep gecmisi okumuyacam diyorumm ama merak ediyorumm istee :1: dunden berii dogru duzgun bise yazmadimm sadece okuyorumm :60: sen nasilsin cnmm nasil gidiyorr?:60:

uyandigimdan berii okuyorumm daha yeni bitti yaaa :1: hep gecmisi okumuyacam diyorumm ama merak ediyorumm istee :1: dunden berii dogru duzgun bise yazmadimm sadece okuyorumm :60: sen nasilsin cnmm nasil gidiyorr?:60:

idare der cnm ne olsun dün gece kalp çarpıntısından yatamadım artık manevi sorunlarım vucudumu etkiliyor:59: ölecem sandım acile gidecektim ve dişim iltihaplandı sen nasılsın

iyiyim canım diş apsesi kalp çarpıntıları dışında:59:

Doktora ne zmn gitceksn aksatma bu sıcaklarda diş ağrısı fena..
Çarpıntı bende de var yaa kalbim çıkcakmış gibi hissediyorum bazen sıcaklardan sanırım..
Geçmiş olsun bu arada..

kızlar neden doktorlarınız güneşte kalmayın diyolar bana mantıklı bi açıklama yapacak olan var mı:51::51::49:

Hamile olmadan önce gittiğim dermatolog cilt kanserine sebep olduğu için güneşte kalma diyodu..
İlk gidip beğenmediğim bayan doktor varya o neden dedi bilmiyorum sebebini sormamıştım cnm..
Bu doktorada sormadım güneşlenmeyin dediklerini bildiğim için..
Ama internettende okuduğuma göre ciltte lekelenmelere flnda sebep oluyomuş bu dönemde kiii güneşin en tepede olduğu zaman hamile olmayanlara bile güneşin altında durmayın diyolar..
Bilindik şeyler yani..

ben burda hiç ilaç tavsiyesi yapıldığını görmemiştim ama internette hamilelikle ilgili sık sık araştırıyorum ve orda forumlarda insanların birbirini yanılttığını böyle önemli şeylerin dikkate alınmaması gerektiğini okumuştum. o yüzden çok kızdım az önce. 10 cm lik ceninle 3.5 yaşındaki çocuk bir tutulur mu yaa:20: konuşayım bişeyler yazayım diye bilip bilmeden..:19: bizim ceninlerimiz sadece doğana kadar daha 5 kat büyüyecek içimizde.. ohooo.. cahillik yemin ederim..:19:
bence uyarı yapın iyidir ama öneri kesinlikle yapmayın..

arkadaşım yememişsin içmemişsin benim bir kusurumu bulmak için çok araştırmışsın sanırım.sensin cahil direk benim yazdığım şeyi alıp burda direk cahillik vs gibi damgalar vurma insanlara. birincisi ben 3.5 yaşında oğluma kullanıyorum dedim ve gerçekten çok hafif bir nemlendirici dedi diye bu şekilde birşey yazdım ve sınıf kategorileri hakkında da birçok ilaç kullandım ve gebelikte c katagorilerini rahatlıkla kullanabilrsiniz diye ibareler bulunuyor.ben direk al bu markayı sür dememişim o ilacı süren bir sürü hamile arkadaşlar var buforumdada mevcut.sen kimsin ki beni eleştiriyorsun bu kremi sürmek eminim sen bir fırt sigara cekmenden daha zararsızdır emin ol.

Son düzenleme:

Doktora ne zmn gitceksn aksatma bu sıcaklarda diş ağrısı fena..
Çarpıntı bende de var yaa kalbim çıkcakmış gibi hissediyorum bazen sıcaklardan sanırım..
Geçmiş olsun bu arada..

Hamile olmadan önce gittiğim dermatolog cilt kanserine sebep olduğu için güneşte kalma diyodu..
İlk gidip beğenmediğim bayan doktor varya o neden dedi bilmiyorum sebebini sormamıştım cnm..
Ama internettende okuduğuma göre ciltte lekelenmelere flnda sebep oluyomuş bu dönemde kiii güneşin en tepede olduğu zaman hamile olmayanlara bile güneşin altında durmayın diyolar..
Bilindik şeyler yani..

normalde doktor randevum 18 temmuz ama doktorum yanındaki sekteren dediğine göre 11 inde geliyor cinsiyetini söyliycem dediği için 18 i beklesem diyorum ama bu rahatsızlıklarım devam ederse 11 veya 12 sinde gidecem.kalp çarpıntım çok fena sanada geçmiş olsun cnm.

canım benim doktorum da güneşte durma demişti ama genelde herkes için söylenen şeyler bunlar,hamilelere özgü değil sadece biz ayrıca bir can daha taşıdığımız için daha dikkatli olmamız gerekiyor anladığım kadarıyla:16: ama ben şemsiyenin altında oturdum gölgede bile yanmışım:53:

Bilindik şeyler yani..

şimdi brz araştırdım,ilk 3 ay sıcak iyi değilmiş.3 aydan snra da lekelenme güneş yanığı fln tarzı şeyler güneş tepedeyken güneşlenmeyin fln yazıyo sadece.:49:

Son düzenleme:
Back