- Konu Sahibi antidepresif
-
dimi yaaa aman o iş ters biraz saçma bence dediğin gibi insan regl olmadıysa gider en azındanevet kızzzz sanki içime böyle doğmaya başladı,ayy bide tatilde bir kız bebek gördüm resmen aşık oldum şirin mi şirin,ama kabul edelim kızlar daha bir sevdiriyor kendini,sempatik şeyler Koyayım tatlım ama benimde işim var biraz aslında bayyaaaaa, temizlikçim var şuan o temizliyor evi bende bir yandan mutfağı toparlıyorum,onun yanında da çekemem göbüşümü Erken giderse yeni bebişli tişörtümle çekip koyarım...buarada yazlığa gidiyormuşun iyi tatiller sana bebişe Bende yarın tekrar gidiyorum, yazlığa ama bu sefer Leyleği havada gördüm galiba,az otursam evde iyi olcak ama yapamıyorum
yok canım yaa
sıpa açmadı bacaklarını...doktor aradan gördüğü kadarı ile erkeğe benziyo dedi ama emin olamadı.
ben de kimseye demedim..belli olmaz belki değişir falan.eşim o muayenede olamamıştı onun bile haberi yok ..
önümüzdeki ayı bekliyoruz mecburen...
taman cnmm kesin yerim çünküüü bebeişimm oohhhhhhhhhhh prenssemi prensmii bilmiyorum ama onlar gibii ooooo umrunda değill yatıyooo..
Dr um takıldı böyle anne bende de olsa öyle yatarımmm aldırmadan.
BİZİMKİLER nazlı çıktı desene
kesin kız bunlar yoksa açarlardı
benimkide kapamıştı canım inşallah bi dahakine açar da bizde hazırlıklara başlarız..hiç bişey almadım çatlıycam yakında..
Bakalım ocak bebişlerinde kızlarmı fazla olcak erkeklermi..
Ama öğrenenlerin çoğu erkek..
Benim ikili test için gittiğimde 12. haftadayken gözükmüyo dedi baktı baktı kıza benziyo dedi sonra bu salı gittiğimde de gözükmüyo dedi kapatmıştı bacaklarını ama yine kıza benziyo dedi 4. ay dedi ay bakalım neye göre kıza benziyo dedi bacaklarını kapatmıştı bilemiyorum ama umarım bidahakinde açar bacaklarınıda görürüzzz..
Bakalım ocak bebişlerinde kızlarmı fazla olcak erkeklermi..
Ama öğrenenlerin çoğu erkek..
Benim ikili test için gittiğimde 12. haftadayken gözükmüyo dedi baktı baktı kıza benziyo dedi sonra bu salı gittiğimde de gözükmüyo dedi kapatmıştı bacaklarını ama yine kıza benziyo dedi 4. ay dedi ay bakalım neye göre kıza benziyo dedi bacaklarını kapatmıştı bilemiyorum ama umarım bidahakinde açar bacaklarınıda görürüzzz..
evet ya, başka yer de yok, kocaman iki balkon var ama kapalı değil, biri kapalı olsaymış... aslında bi sürü şey de ya verilecek ya atılacak, kocama diyorum birlikte ayıralım diye, hallederiz diyo geçiyo yaAynen tatlımmmm ya bir boş oda oluyor zaten her evde dimi..bizde bütün ıvır zıvırları oraya koymuştuk şimdi onları ayıklama zamanı..bari odayı boşaltalım..boş boş bakaıp hayaller kurarız ne güzellllllllll...
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev021pfs__.png canım benim bunu yaptım ama beğenmezsen değiştirebiliriz...çok sevinirim canım
evet ya, başka yer de yok, kocaman iki balkon var ama kapalı değil, biri kapalı olsaymış... Aslında bi sürü şey de ya verilecek ya atılacak, kocama diyorum birlikte ayıralım diye, hallederiz diyo geçiyo yaHiç heyecan yok benim sevgili eşimde!
çıktım ben kıslar byeeee
Eşine bile sölemedin hee ne azı sıkıymışsın kızz ben olsam dayanamaz sölerdimaramızda 1 gün var seninle benimde 15+5
dimi yaaa aman o iş ters biraz saçma bence dediğin gibi insan regl olmadıysa gider en azındanevet kızzzz sanki içime böyle doğmaya başladı,ayy bide tatilde bir kız bebek gördüm resmen aşık oldum şirin mi şirin,ama kabul edelim kızlar daha bir sevdiriyor kendini,sempatik şeyler koyayım tatlım ama benimde işim var biraz aslında bayyaaaaa, temizlikçim var şuan o temizliyor evi bende bir yandan mutfağı toparlıyorum,onun yanında da çekemem göbüşümü erken giderse yeni bebişli tişörtümle çekip koyarım...buarada yazlığa gidiyormuşun iyi tatiller sana bebişe bende yarın tekrar gidiyorum, yazlığa ama bu sefer leyleği havada gördüm galiba,az otursam evde iyi olcak ama yapamıyorum
ayyyy çok heycanlı hakkaten, biz de boş odayı boşaltmaya başlasak aslında :) bisürü ıvır zıvır, yatak yorgan, ütü malzemeleri, çamaşır askısı felan... nereye koycaz ya o kadar şeyi :26:
KIZLAR BU ARADA DEĞİNMEK İSTEDİĞİM BİR NOKTA VARDI YAAAA.
ikili test yaptıranlara 3lü den bahsedildi mi..yani 2li yaptıranların 3lü yaptırmasına gerek varmı..
kızlar bu arada değinmek istediğim bir nokta vardı yaaaa.
Ikili test yaptıranlara 3lü den bahsedildi mi..yani 2li yaptıranların 3lü yaptırmasına gerek varmı..
inşallah hayırlı olurrrr cnmmm.iyi araştır.
çikolata yemeyi unutmayın kızlar...
ben unuttum sinirden..çikolata enerji veriyo ve kıpır kıpır oluyolar bebişler..
canım ben yaptırdım ikiliyi.sonucuda gösterim allah şükür temiz çıktı.
doktor hiç bahsetmedi 3 lüden..
ama napiim ..o gün çok kızmıştım ona.zaten çikolatayıda o yüzden unuttum.
biliyordu dr a gideceğimi aramadı hiç.ş.dışındaydı iş için.
2 dk arayamazmıydı dimi ama
ertesi gün aradı pipiyi gördünmü diyodaha çok kızdım bende.
kaynanamda öle erkek bekliyo.dedimki ikisine de.kız olursa size sevdirmeyeceğim.
ben geçen hafta rüyam da erkek gördüm.benim için fark etmez meleğim o benim.
ama illa tutturmakta neymiş..
haklıyım ama dimi ...
bu arada canım, senin meleğin cinsiyeti belli oldumu?
Kemik yapılarından anlıyomuş doktorlar tecrübe tabiki ama benim doktorum garanti görmeden sölemek istemedi . Bal gibide anladı yaa sölemedi sinir etti beni
KIZLAR BU ARADA DEĞİNMEK İSTEDİĞİM BİR NOKTA VARDI YAAAA.
ikili test yaptıranlara 3lü den bahsedildi mi..yani 2li yaptıranların 3lü yaptırmasına gerek varmı..
sabret canım az kaldı. yakında ciciler almaya başlarsın
Akadaşlarrr 3. Ayı doldurduğumuz için deniz serbestt drr um çok tavsiye etti ltfnn annişlerimmm denize gidecekler güneşte asla oturmayacakmışız hiçççççççççç. Denize girip çıkacakmışızzz. Bende haftasonu bir takılacağım denizeee
TAMAM canım ben ikili yaptırmadım sadece ölçüm olmuştu oda normal çıkmıştı..doktor ikili değil üçlü yapalım demişti..haftaya yapılıcakta o yüzden sordum..saol şekerimmm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?