2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım doktorda korkma demiş tamam takma artık kafana yarın bebişinide görürsün için rahat eder..

biz mersinde oturuyoruz canım herkesin bilmesine gerek yok diye memleketi yazdım listeye.. malum özellerimizi konuşuyoruz ama neyse artık

Nasıl yani anlamadım.. :44:
Listede İzmir yazıyo senin yanlışmı gördüm yoksa ben..

evet canım. izmir memleketim ama mersine evlendim. herkesin bilmesine de gerek görmedim memleketi yazdım listeye..

Hmm anladım cnm tabi o senin tercihin bişey diyemem ama keşke onu söyliycene hiç söylemeseydin sonuçta şuan yaşadığımız yeri yazıyoruz oraya bi nevi oraya yazılmasının amacıda atıyorum ankarada olanlar buluşmak isterse ordan öğrensinler kimler ankarada doktor arıyolarsa veya başka bişey birbirlerinden bilgi alsınlar mantığıyla eklenmiş bişey..

evet tatlım 4 aylık olucam 16. hafta olucak 1 hafta önden gittiği için 17. hafta oluyor,tabi her zaman önde gidicek diye bişey yokmuş geride de kalabilirmiş...öğrenirim dimi ya,amaaann doktorda söylemiyor biliyorum gördü ama söylemedi ayyy evet doğana kadar emin olamazmışım benvantilatör iyi tatlım klimadan daha zararsız azcık estiriyor,bende aldırıcam şimdi ondan gece onla yatmayı düşünüyorum,izmirin sıcağını biliyormusun bilmiyorum ama acayippp....evimin sıcaklığıda eklenince çekilmez oluyor....oh oh ne güzel serin serin otur sende çayını da al madem,süpperay ben olsam hiç gelmem ordan

ya özelimizi falan yazıyoruz bazen ne bileyim vermek istemedim.. aman neyse..

Tabi cnm belli olmuyo o hatta bitane doktor demiştiki her ölçümde farklı çıkabilr..
Ama sonuçta 4 aylık oluyosun bebekte uygun pozisyonda durursa görürsünüz..
Benim doktor görse söylerdi yaa gördüm ama 4. ayı bekliyelim yine derdi hatta hahahahhah
Canım uyuma bence vantilatörle çarpar valla tutulmuş uyanırsın sonra
Direk odanızın içine değilde kapının oraya koyup döner şekilde ayarlarsan bide çok yüksek devirde değil odayı serinletir öyle tutulmazsın belki..
Ama eşimi özlüyorum ordaykende işte napimm :78:

seremcim ben sana geçen de yazmıştım ama sanırım görmedim. benim içime doğan sanki senin kızın olacak gibi:108:

Selam kızlar.. yeni topiğimiz hayırlı olsun.. :)
geçmişi öyle üstten okudum .. 100sayfaya zor yetişirdim yoksa..
benimde ayın 19da devlet hastanesindeki randevumuz.. yarın da özele gidicem.. eğr belli olursa ve gösterirse cinsiyetimizi öğreniriz inşallah.. olmadı ayın 19da öğreniriz artık.. kısmet..

bu arada bebişin kıpraşması için kızlar bir tavsiyede bulunmak istiyorum..
çilolata aslında bebiklere zararlı çünkü içinde kafein maddesi var.. o yüzden onu yiyince kıpır kıpır oluyorlar.. ha kahve içmişsiniz ha çikolata yemişsiniz.. yani farklı olmuyor.. tabi fazla tatlı yiyen biri değilseniz.. 2 haftada öyle ufak bir çikolata yemenizde sakınca yok herhalde..
ama hareketlenmesi için burundan derin nefes alıp ağızdan vererek daha fazla oksijen göndermiş oluyoruz bebeğe pompalanan kanla.. ve bu da hareket etmesini sağlıyor..

haftaya perşembe gidicez...tarama testi ve cinsiyeti belli olucak dedi doktorumuz..çok heyecanlıyım

bende p.tesi gideceğim ben doktoruma istediğim zaman gidiyorum randevuya gerek yok şu tarihte gel felan demiyor.ama ilerleyen dönemlerde ayda bir gel der kesin...şimdi bende test yaptırayım cinsiyeti de öğrenirsem ayda 1 defa uğgun olur zaten..

Bebiş gösterirse görürsünüz tabi cnm inşallah öğrenirsiniz cinsiyetini yarın..
Kahveyi ve çikolatayı tamamen yasaklamıyolar cnm günde belirli bi sınırla alabilrsiniz diyolar..
Zaten ben çikolatasız yaşayamam yani..

inşallah tatlım,öğreniriz yaa....artık kıyafet almak istiyorum bebeğime,ama aldık geçen gün eşimle dayanamadık 3 çift çorap bir tatlı ki ilk doğduğunda giyer sonrada zor giyerminicikkk....canım bende öyle yaparım diyorum kapının oraya koyup öyle uyuyabilirim, normalde ben 11-12ye kadar uyuyan biriydim eskiden ama şimdi sıcaktan sabah 8.30da 9da ayaktayım uyamıyorum kapı pencerede açamıyorum her yere inşaat yapılıyorr of of lazım yani...canım doğru diyorsun bende özlerim çok kıyamam bırakmaya ne yedi ne içti diye içim içimi yer valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…