- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.021
Canım ben de şimdi işyeri doktorumuzun yanındaydım, güldü bana, altı üstü bir krem, biraz mantıklı ol ne zararı olabilir düşün falan dedi, utandım biraz :26:
Sonra uzun uzun açıkladı, ilk 3 ay bebeğe zarar verecek bir şey yaparsak gebelik zaten sonlanır, bebek düşer yani, eğer şu ana kadar bebeğe zarar verecek bir şey yapsaydın bebeğini düşürmüş olurdun falan dedi bilmiyorum, bu bebek doğmadan ben rahatlayamicam artık
biz mersinde oturuyoruz canım herkesin bilmesine gerek yok diye memleketi yazdım listeye.. malum özellerimizi konuşuyoruz ama neyse artık
Tatlım doktorda korkma demiş tamam takma artık kafana yarın bebişinide görürsün için rahat eder..
Nasıl yani anlamadım.. :44:
Listede İzmir yazıyo senin yanlışmı gördüm yoksa ben..
biraz geçmişi okudum. yemek yapıyordumm.. benim randevum da ayın 20 sinde herkesin cinsiyetleri 20 sinde belli olacak inşallah desenize..
eebruli canım benim ticker yapmıştım gördün mü bilmiyorum..
http://tickers.baby-gaga.com/p/dev021pfs__.png
evet canım. izmir memleketim ama mersine evlendim. herkesin bilmesine de gerek görmedim memleketi yazdım listeye..
Yok tatlım ne erkeni yaa 20sinde gittiğinde 4 aylık olmıycakmısın sen?
1 hafta önden gidiyomş bide senin bebiş..
Ne zaman öğrencekmişsin doğduğundamı hahahahha
Evet yazlık yakın cnm kntrlden sonraki hafta sonu tekrar giderim belki bilmiyorum bakalım..
Uvv bizim yazlık nası serin oluyo hemde varya görmen lazım azcık esse balkonda oturamıyosun uçuyosun akşamları al çayını otur denizin dalga sesi istanbul karşında çok güzel yaa..
Bende vantilatrü açtm valla ama bana uzak odaya esinti veriyo hahaha bana direk vurmuyo aman açma sende hasta falan olursun sonra..
Hmm anladım cnm tabi o senin tercihin bişey diyemem ama keşke onu söyliycene hiç söylemeseydin sonuçta şuan yaşadığımız yeri yazıyoruz oraya bi nevi oraya yazılmasının amacıda atıyorum ankarada olanlar buluşmak isterse ordan öğrensinler kimler ankarada doktor arıyolarsa veya başka bişey birbirlerinden bilgi alsınlar mantığıyla eklenmiş bişey..
canım benim ellerine sağlık kopyalamaya çalışıyorum olmadı ama uğraşacağım
oldu canım.senin dr kontrolün ne zaman şeker...
evet tatlım 4 aylık olucam 16. hafta olucak 1 hafta önden gittiği için 17. hafta oluyor,tabi her zaman önde gidicek diye bişey yokmuş geride de kalabilirmiş...öğrenirim dimi ya,amaaann doktorda söylemiyor biliyorum gördü ama söylemediayyy evet doğana kadar emin olamazmışım ben vantilatör iyi tatlım klimadan daha zararsız azcık estiriyor,bende aldırıcam şimdi ondan gece onla yatmayı düşünüyorum,izmirin sıcağını biliyormusun bilmiyorum ama acayippp.... evimin sıcaklığıda eklenince çekilmez oluyor....oh oh ne güzel serin serin otur sende çayını da al madem,süpper ay ben olsam hiç gelmem ordan
evet tatlım 4 aylık olucam 16. hafta olucak 1 hafta önden gittiği için 17. hafta oluyor,tabi her zaman önde gidicek diye bişey yokmuş geride de kalabilirmiş...öğrenirim dimi ya,amaaann doktorda söylemiyor biliyorum gördü ama söylemediayyy evet doğana kadar emin olamazmışım ben vantilatör iyi tatlım klimadan daha zararsız azcık estiriyor,bende aldırıcam şimdi ondan gece onla yatmayı düşünüyorum,izmirin sıcağını biliyormusun bilmiyorum ama acayippp.... evimin sıcaklığıda eklenince çekilmez oluyor....oh oh ne güzel serin serin otur sende çayını da al madem,süpper ay ben olsam hiç gelmem ordan
evet sanırım artık benimde çizelgem oldu
ya özelimizi falan yazıyoruz bazen ne bileyim vermek istemedim.. aman neyse..
haftaya perşembe gidicez...tarama testi ve cinsiyeti belli olucak dedi doktorumuz..çok heyecanlıyım
Selam kızlar.. yeni topiğimiz hayırlı olsun.. :)
geçmişi öyle üstten okudum .. 100sayfaya zor yetişirdim yoksa..
benimde ayın 19da devlet hastanesindeki randevumuz.. yarın da özele gidicem.. eğr belli olursa ve gösterirse cinsiyetimizi öğreniriz inşallah.. olmadı ayın 19da öğreniriz artık.. kısmet..
bu arada bebişin kıpraşması için kızlar bir tavsiyede bulunmak istiyorum..
çilolata aslında bebiklere zararlı çünkü içinde kafein maddesi var.. o yüzden onu yiyince kıpır kıpır oluyorlar.. ha kahve içmişsiniz ha çikolata yemişsiniz.. yani farklı olmuyor.. tabi fazla tatlı yiyen biri değilseniz.. 2 haftada öyle ufak bir çikolata yemenizde sakınca yok herhalde..
ama hareketlenmesi için burundan derin nefes alıp ağızdan vererek daha fazla oksijen göndermiş oluyoruz bebeğe pompalanan kanla.. ve bu da hareket etmesini sağlıyor..
Yok vermek istememiş olabilrsin tabiki ona bişey demedim o zmn boş bıraksaydın diye fikirde bulundum sadece..
Bence doğru olan öyle olması yani..
Tercih senin tabi
Tabi cnm belli olmuyo o hatta bitane doktor demiştiki her ölçümde farklı çıkabilr..
Ama sonuçta 4 aylık oluyosun bebekte uygun pozisyonda durursa görürsünüz..
Benim doktor görse söylerdi yaa gördüm ama 4. ayı bekliyelim yine derdi hatta hahahahhah
Canım uyuma bence vantilatörle çarpar valla tutulmuş uyanırsın sonra
Direk odanızın içine değilde kapının oraya koyup döner şekilde ayarlarsan bide çok yüksek devirde değil odayı serinletir öyle tutulmazsın belki..
Ama eşimi özlüyorum ordaykende işte napimm :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?