- Konu Sahibi antidepresif
-
hoşgeldin cnm ben iyiyim..
Ohh çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah bebişine
Normal o duygusallaşmalar normal bende her ultrasonda gördüğümde gözlerim doluyo hemen
Eee cinsiyet tahmini gelmedimi bakalım?
canımmmmmmmmmmm hadi gözün aydın bebişini gördün keyfi de yerindeymiş maşşallah..
cinsiyet söylemedi mi doktorun...
çekip koyarım tatlım...o gördüğünüzden az daha büyüdü,ama benimde yayvan gibi geliyor kız gelicek galiba bize şeydaaa....
buarada çok güldüm yav hikayeye,ne o öyle...9 ay ne stres, ne ikili test ne üçlü test, sonraki kontrol ne zaman derdi yok pırtlatmış farkına varmadan ama pesss diyorum yanee
Selam arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nasılsınızzzzzzzzz?????????????****
doktordan geldimmmmmmmmmmm, cnmm bebeğimi gördümmm ben çok duygusallaştımmm. Biraz gözyaşı döktüm kontrolde. Dr umda duygusallaştııı. Bu gözyaşlara izin var dedi. Bu bebeğimiz ve annesi özel dedi cnmm, sanki ablam gibi sağolsun, çıkarken bile kalktı cnmmm öptü uğurladı beni, çok hoşuma gitti , herşey normal dedii
bebşimm çok uykucu teyzeleriii, ilk önce gözünü kapatarak uyuyorduuu. Sonra zorla kalktı. Dr um diyoki tabi böyle anne olunca bende keyfime bakarım diyor. çok duygulandımm, arkadaşlar çok güzel bir duyguuuuuuuuuuuuuuuu
gözün aydın cnm bende yarın gidiyorum doktora benimki bu sefer uyumaz işallahKımıldarda annecigini bu meraktan kurtarır . 15+5 olduk
lindoo senin cinsiyet belli olmadı mı..16 haftalıksın sanırım..
evet tatlım ilk seferde ne güsel gelivermiş bebişin maşallah :) çoğul hamilelik uzaktan hoş geliyo ama gerçekten zor.. şimdiden hal bırakmıyolar kuzularım :)) amin canımm duana da
canım seni çok kıskanıyorum keşke bende senin yerinde olsaydım ben kendimi ikiz bebişlere hazılamıştım iki embriyo konmuştu herkes ikizlerin olacak dedi eşim öğreninceye kadar krizlere girdi ne yapacağız diye ama kısmet değilmiş olmadı bende çok doyumsuzum :))) ilk seferde hamile kaldım kaşınıyorum işte Allah hepimizin bebişlerini sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin
Ya olmuştur derse :26:
Yok cnm sen en doğrusunu yaptın yazmakla, ben de bir kremin zararlı olabileceğini aklıma bile getirmezdim açıkcası, zaten bundan sonra sürmem de şu ana kadar en az 10-15 kez sürmüşümdür
Yarın 10:30 da, of şimdi eşim de başımın etini yiyecek doktora sormadan niye sürdün diyebu arada işi gücü bıraktım internetten bu kremi araştırıyorum, gebelikte kullanan o kadar çok kişi var ki, hem de doktor tavsiyesiyle kullanmışlar, doktor danışma sitelerinde de doktorlar hep zararsız yazmış,
açıkcası ben hiç doktora sormayı bile düşünmemiştim çünkü, hiç ilaç gibi görmüyorum ki nerdeyse 10 yıldır kullandığım krem bu...
Bu hatam için kendimi hiç affetmicem...
yavrum dövcem heee kıs bişe olmamıştır, sen böle stres yaparsan asıl bebeğine yansır... meraklanma kuzucun içerde keyfine bakıyodurTaktım bile, takıntılıyım ben zaten, işi gücü bıraktım bu kremi araştırıp duruyorum, eşimi de aradım, o da araştırmış, boşuna panik yapıyorsun diye kızıyor bana,
mirage_9 üzme canım kendini, başkalarının da benim gibi bir salaklık yapmasını engelledin en azından, çok teşekkürler.
Ecemceren sen de sorarsan çok sevinirim, benimki bişey olmaz dedi ama benim için rahat değil, üzüntüden migrenim tuttu
karından baktılar canımKizlar dun de sordum ama sadece şeyda cvp verdi sagiolsun ikili testi yaptiran arkadaslar göbeginizdendenmi yoksa alttanmi bakti doktor lütfen cvp;(
Selam arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nasılsınızzzzzzzzz?????????????****
doktordan geldimmmmmmmmmmm, cnmm bebeğimi gördümmm ben çok duygusallaştımmm. Biraz gözyaşı döktüm kontrolde. Dr umda duygusallaştııı. Bu gözyaşlara izin var dedi. Bu bebeğimiz ve annesi özel dedi cnmm, sanki ablam gibi sağolsun, çıkarken bile kalktı cnmmm öptü uğurladı beni, çok hoşuma gitti , herşey normal dedii
bebşimm çok uykucu teyzeleriii, ilk önce gözünü kapatarak uyuyorduuu. Sonra zorla kalktı. Dr um diyoki tabi böyle anne olunca bende keyfime bakarım diyor. çok duygulandımm, arkadaşlar çok güzel bir duyguuuuuuuuuuuuuuuu
yok btnm ben 12. Haftamdayım druma sormadım bile o biliyoo benim için faretmez. Ama dr um dedi 2 hafta sonra sana birde cinsiyet söylerim dedi o zaman konuştumm bebiş odasını hazırlamaya çalışıyorum odayı büyüteceğim ama ne renk ??? Tamam dedi 2 hafta var.
BCNNMM DOĞRUSU 14. HAFTA VE ÜSTÜYMÜŞŞ DAHA 12. HAFTADAYIM YAAAA. SAĞOL BİTANEM HEPİMİZE İNŞALLAH. ÇOK DUYGUSALLAŞTIMM YAAA SADECE BEBİŞİMİ DÜŞÜNMEK İSTİYORUM ONUN ODASINA odaklanmak istiyorum .SEN NASILSINN???
Kızmıııııııııııı
Ayyy çıldırcam bi an önce öğrensek zaten erkekler çoğunlukta kızçeler az
Koy yavrum bi an önce bi dünya işim var makina boşaltcm ütü yapcam bavul hazırlıycam 1 hafta da giremem yazlığa gidicem görüym çıkmadan göbişi
Bende yazmıştım yine kilo vermişim ama göbiş büyüyo
Ay sorma yavrum ne rahatlık diimi 9 ay boyunca hasta olmamışsın insan bi gider doktora neden hasta olmadım diye bu ne rahatlık yahu pes..
Ben bi kaç gün geciksem hemen rahatsız oluyorum stres oluyorum..
ayyy süperrrr bende o doktordan istiyorum. Aslında bende memnundum doktorumdan ama iki hafta sonra son kez gideceğim. Sonrasında 7 saatlik mesafe kadar uzaklaşacağızve gittiğim yerde nasıl doktor karşıma çıkacak bilmiyorum. Bizimki mecburi ayrılık olacak
ooooooooooo hadi bakalımm cnmmm erken gitme kuzumm bebişler uyuyorr. Birde bol su iç girmeden olurmuu o zaman hareket ediyorlarrr.
sağoll teyzesiiiiiiiiiiiiiii nasılsınnnnnn??????evet tatlım ilk seferde ne güsel gelivermiş bebişin maşallah :) çoğul hamilelik uzaktan hoş geliyo ama gerçekten zor.. şimdiden hal bırakmıyolar kuzularım :)) amin canımm duana da
yavrum dövcem heee kıs bişe olmamıştır, sen böle stres yaparsan asıl bebeğine yansır... Meraklanma kuzucun içerde keyfine bakıyodur
Karından baktılar canım
oy oy oy maşallah kuzunaaa:)
çikolata yemeyi unutmayın kızlar...
Ben unuttum sinirden..çikolata enerji veriyo ve kıpır kıpır oluyolar bebişler..
erkeklerin çıkıntısı var canım ondan erkenden gösteriyorlar kendilerini.. kız bebekler yakında erkekleri geçer merak etme
yok canım yaa
sıpa açmadı bacaklarını...doktor aradan gördüğü kadarı ile erkeğe benziyo dedi ama emin olamadı.
ben de kimseye demedim..belli olmaz belki değişir falan.eşim o muayenede olamamıştı onun bile haberi yok ..
önümüzdeki ayı bekliyoruz mecburen...
B
Bende çook iyiyim canımmmm çok saol...Eevet canım öyleymiş yaa..bizimki de göstermedi bişeyini kapamış bacaklarını ama doktor bir çıkıntı şimdilik yok dedi..sanırsam kız olacak..ama haftaya kesin bir bilgi alırım yaniii...duygusallık bende cookk var canım..bizde oda boşaltıyoruz yavaş yavaş valla..cinsiyet belli olsun hemen badanasını yapıcaz..ayyyy çoook heycan verici yaaaaaaa...:86::86:
Kızmıııııııııııı
Ayyy çıldırcam bi an önce öğrensek zaten erkekler çoğunlukta kızçeler az
Koy yavrum bi an önce bi dünya işim var makina boşaltcm ütü yapcam bavul hazırlıycam 1 hafta da giremem yazlığa gidicem görüym çıkmadan göbişi
Bende yazmıştım yine kilo vermişim ama göbiş büyüyo
Ay sorma yavrum ne rahatlık diimi 9 ay boyunca hasta olmamışsın insan bi gider doktora neden hasta olmadım diye bu ne rahatlık yahu pes..
Ben bi kaç gün geciksem hemen rahatsız oluyorum stres oluyorum..
ayyyy çok heycanlı hakkaten, biz de boş odayı boşaltmaya başlasak aslında :) bisürü ıvır zıvır, yatak yorgan, ütü malzemeleri, çamaşır askısı felan... nereye koycaz ya o kadar şeyi :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?