2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yok btnm ben 12. Haftamdayım druma sormadım bile o biliyoo benim için faretmez. Ama dr um dedi 2 hafta sonra sana birde cinsiyet söylerim dedi o zaman konuştumm bebiş odasını hazırlamaya çalışıyorum odayı büyüteceğim ama ne renk ??? Tamam dedi 2 hafta var.

canımmmmmmmmmmm hadi gözün aydın bebişini gördün keyfi de yerindeymiş maşşallah..
cinsiyet söylemedi mi doktorun...

CNNMM DOĞRUSU 14. HAFTA VE ÜSTÜYMÜŞŞ DAHA 12. HAFTADAYIM YAAAA. SAĞOL BİTANEM HEPİMİZE İNŞALLAH. ÇOK DUYGUSALLAŞTIMM YAAA SADECE BEBİŞİMİ DÜŞÜNMEK İSTİYORUM ONUN ODASINA odaklanmak istiyorum .SEN NASILSINN???

Kızmıııııııııııı
Ayyy çıldırcam bi an önce öğrensek zaten erkekler çoğunlukta kızçeler az
Koy yavrum bi an önce bi dünya işim var makina boşaltcm ütü yapcam bavul hazırlıycam 1 hafta da giremem yazlığa gidicem görüym çıkmadan göbişi
Bende yazmıştım yine kilo vermişim ama göbiş büyüyo
Ay sorma yavrum ne rahatlık diimi 9 ay boyunca hasta olmamışsın insan bi gider doktora neden hasta olmadım diye bu ne rahatlık yahu pes..
Ben bi kaç gün geciksem hemen rahatsız oluyorum stres oluyorum..

ayyy süperrrr bende o doktordan istiyorum. aslında bende memnundum doktorumdan ama iki hafta sonra son kez gideceğim. sonrasında 7 saatlik mesafe kadar uzaklaşacağız ve gittiğim yerde nasıl doktor karşıma çıkacak bilmiyorum. bizimki mecburi ayrılık olacak

gözün aydın cnm bende yarın gidiyorum doktora benimki bu sefer uyumaz işallah Kımıldarda annecigini bu meraktan kurtarır . 15+5 olduk

ooooooooooo hadi bakalımm cnmmm erken gitme kuzumm bebişler uyuyorr. Birde bol su iç girmeden olurmuu o zaman hareket ediyorlarrr.

lindoo senin cinsiyet belli olmadı mı..16 haftalıksın sanırım..

yok canım yaa
sıpa açmadı bacaklarını...doktor aradan gördüğü kadarı ile erkeğe benziyo dedi ama emin olamadı.
ben de kimseye demedim..belli olmaz belki değişir falan.eşim o muayenede olamamıştı onun bile haberi yok ..
önümüzdeki ayı bekliyoruz mecburen...

evet tatlım ilk seferde ne güsel gelivermiş bebişin maşallah :) çoğul hamilelik uzaktan hoş geliyo ama gerçekten zor.. şimdiden hal bırakmıyolar kuzularım :)) amin canımm duana da

yavrum dövcem heee kıs bişe olmamıştır, sen böle stres yaparsan asıl bebeğine yansır... meraklanma kuzucun içerde keyfine bakıyodur
Kizlar dun de sordum ama sadece şeyda cvp verdi sagiolsun ikili testi yaptiran arkadaslar göbeginizdendenmi yoksa alttanmi bakti doktor lütfen cvp;(
karından baktılar canım

oy oy oy maşallah kuzunaaa :)

12. haftada öğrenenlerde oldu ya aramızda..
2 hafta sonra söylicekse iyi yavrum ya bnm doktor 4. ay diye ısrarlı aslında iyide yapıyo sonradan kız der erkek çıkar erkek der kız çıkar şoka girerim hahahaha
Cinsiyetine göremi yapcaksın cnm odanın rengini?
Yani mavi yada pembe yapmayı düşünüyosun öylemi?

B

Bende çook iyiyim canımmmm çok saol...Eevet canım öyleymiş yaa..bizimki de göstermedi bişeyini kapamış bacaklarını ama doktor bir çıkıntı şimdilik yok dedi..sanırsam kız olacak..ama haftaya kesin bir bilgi alırım yaniii...duygusallık bende cookk var canım..bizde oda boşaltıyoruz yavaş yavaş valla..cinsiyet belli olsun hemen badanasını yapıcaz..ayyyy çoook heycan verici yaaaaaaa...:86::86:

erkeklerin çıkıntısı var canım ondan erkenden gösteriyorlar kendilerini.. kız bebekler yakında erkekleri geçer merak etme

inşallah hayırlı olurrrr cnmmm.iyi araştır.

sağoll teyzesiiiiiiiiiiiiiii nasılsınnnnnn??????

çikolata yemeyi unutmayın kızlar...
Ben unuttum sinirden..çikolata enerji veriyo ve kıpır kıpır oluyolar bebişler..

taman cnmm kesin yerim çünküüü bebeişimm oohhhhhhhhhhh prenssemi prensmii bilmiyorum ama onlar gibii ooooo umrunda değill yatıyooo..

Dr um takıldı böyle anne bende de olsa öyle yatarımmm aldırmadan.

erkeklerin çıkıntısı var canım ondan erkenden gösteriyorlar kendilerini.. kız bebekler yakında erkekleri geçer merak etme

Bakalım ocak bebişlerinde kızlarmı fazla olcak erkeklermi..
Ama öğrenenlerin çoğu erkek..
Benim ikili test için gittiğimde 12. haftadayken gözükmüyo dedi baktı baktı kıza benziyo dedi sonra bu salı gittiğimde de gözükmüyo dedi kapatmıştı bacaklarını ama yine kıza benziyo dedi 4. ay dedi ay bakalım neye göre kıza benziyo dedi bacaklarını kapatmıştı bilemiyorum ama umarım bidahakinde açar bacaklarınıda görürüzzz..

BİZİMKİLER nazlı çıktı desene
kesin kız bunlar yoksa açarlardı
benimkide kapamıştı canım inşallah bi dahakine açar da bizde hazırlıklara başlarız..hiç bişey almadım çatlıycam yakında..

ayyyy çok heycanlı hakkaten, biz de boş odayı boşaltmaya başlasak aslında :) bisürü ıvır zıvır, yatak yorgan, ütü malzemeleri, çamaşır askısı felan... nereye koycaz ya o kadar şeyi :26:

dimi yaaa aman o iş ters biraz saçma bence dediğin gibi insan regl olmadıysa gider en azındanevet kızzzzsanki içime böyle doğmaya başladı,ayy bide tatilde bir kız bebek gördüm resmen aşık oldum şirin mi şirin,ama kabul edelim kızlar daha bir sevdiriyor kendini,sempatik şeyler koyayım tatlım ama benimde işim var biraz aslında bayyaaaaa, temizlikçim var şuan o temizliyor evi bende bir yandan mutfağı toparlıyorum,onun yanında da çekemem göbüşümü erken giderse yeni bebişli tişörtümle çekip koyarım...buarada yazlığa gidiyormuşun iyi tatiller sana bebişe bende yarın tekrar gidiyorum, yazlığa ama bu sefer leyleği havada gördüm galiba,az otursam evde iyi olcak ama yapamıyorum

ya güneş kremi sürdüm kollarıma falan az önce, tatili hatırlattı ( ben deniz aşeriyorummm yaaaaa

ayyyy çok heycanlı hakkaten, biz de boş odayı boşaltmaya başlasak aslında :) bisürü ıvır zıvır, yatak yorgan, ütü malzemeleri, çamaşır askısı felan... nereye koycaz ya o kadar şeyi :26:

Aynen tatlımmmm ya bir boş oda oluyor zaten her evde dimi..bizde bütün ıvır zıvırları oraya koymuştuk şimdi onları ayıklama zamanı..bari odayı boşaltalım..boş boş bakaıp hayaller kurarız ne güzellllllllll...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…