- Konu Sahibi antidepresif
-
- #1.001
Evet yaa kızlar bi başka cilveli oluyolar..
Ayy benmde yapmam lazım ama omuzlarımda bi yük var sanki çakıldım kaldım oturduğum yere..
Bavul hazırlamak gözüme zor geliyo eşimde dün şimdiden hazırla herşeyini bak iki ayağın bi papuca gircek sonra unutcaksın bazı şeyleri diyo ama bilmiyoki ben listemi yaptım ahhahah
Gerçi tee 22.45de vapur ama anca hazırlanırım
Saol cnm inşallah iyi geçer kafamı dinlemek istiyorum biraz bide baksınlar annemler bana orda biraz
Denize giriym geziyim falan..
Aa sendemi gidiyosun eh sanada iyi tatiller o zmn..
Ben önümüzdeki pazar dönerim büyük ihtimalle doktora gidicem diye yoksa daha fazla kalırdım..
Ben ikili için gitmiştim bu gittiğim doktora ztn diğer muaynede ikili testin sonucunu göstermek için oldu bidahakide bu ayın 20sinde 3lü hakkında bişey söylemedi ama ben yaptırmak istemiyorum ne 3lüyü ne 4lüyü..
zaten senin 3lü yaptırmana gerek yok canım..ikili yaptıranlara pek gerek görmüyorlar..ama üçlüyü de sanırım ölçüm olarak doktorun yapar..ben 2li istememiştim doktorumda gerek görmemişti..3lü yapalım falan demişti..ondan sordum yani..
[
Evet az kaldı 20sinde gidicem tekrar ama korkuyorum tatlım ya yine kapatırsa bacaklarını göremezsek diye çnkü baya baya kapatmıştı bu gittiğimde ve baktıkca dahada kapattı çekti kendine doğru
B][/COLOR][/FONT]
Kanama geçirdigim için dogur sonuç vermez demişti doktor yapmadı kaç gün agladım niye yaptıramadım diye 3 lü yapılacak banada yarın söler heralde şu gün gel diye
heheheartık her şeyimiz liste dimi,doktordan alışkanlık kaldı bende de,artık yazıyorum herşeyi dinle canım kafanı deniz havası iyi gelir bebişine de:)ben çok kalmıcam cumartesi gidip pazar döncem, yakın zaten bize 1 saatlik yol,o yüzden genelde her hafta sonu gidiyoruz, biz senle aynı zaman gidicez galiba doktora benim 20sinde
o zaman çikolata ye kıpır kıpır oluyomuş madem.. illaki bi açık verir
bu arada ben denize gittim hep gölgedeydim ama soyuluyorum şuanyandım yani.. bi de benim bildiğim normal doğumda çatının rahat genişlemesi için bol bol yüzmek gerekiyormuş. bebek için de yüzmek çok faydalıymış belgeselde izledim..
neyse kızlar ben kaçıyorum..kendinize iyi bakın..mutfak beni bekler....
arkadaşlar az önce başım öyle ağrıyorduki masanın üzerine başımı koyup uyumuştum.dekanım gelmiş odasına geçmiş hiçbirşey demedi.ben geçtiğini görmedim arkadaş şimdi girdi görmedin mi dedi.yok dedim.az öncede ben evrak vermek için bir girdim dekanda uyuyor.demek oda uyuyacakmış diye birşey dememiş.
Ya ben hep sabh çok erken saate alıyorum randevularımı çnkü muayneden 1 gün önce uyuyamıyorum stresten heycandan bide eşiminde gelmesi için işe gitmeden erken bi saatte almam gerekiyo bu son 2 gittiğimde yemedim bi çikolata ama bidahakine mutlaka yiycemm..
Tam güneşin tepede olduğu saatler denize girdiysen denizin içindeykende yanmış olabilirsin cnm ben eskiden hiç güneşlenmezdim ama sudan çıkmadığım için baya kararırdım..
Denize girmek konusunda evet bende hiç bir sakıncası yok diye biliyorum faydalıda hatta ama ıslak bikiniyle falan durmamak lazım mikrop kapmamak adına bide duş alınabilir tuzlu suyla durmamak için..
Benim söylediğimi yanlışmı anladın acaba deniz konusunda ben girilmemelidir fln demedim..
aceba odamı hamile :):):)
saat 1 gibide ben yemek yedim masada uyuyordum elim yüzümde sonra dayanamadım bi 10 dk kanepe uyudum gözüm dalmış uyanmasam mesaiye geç kalırdım....
yok canım yanlış anlamadım bi arkadaş 3 aydan sonra demişti galiba. ben her zaman girilebilir diye biliyorum demek istedim. o kısmı sana demedim yaniayrıca güneş tam tepemdeyken girdim ama çok durmadım. hava öyle bi sıcaktı ki.. eşim hiç girmedi kolsuz t-shirt'üyle gölgede oturdu ve harikulade amele yanıklarına sahip suan.. misafirlerle gittik, o saatte denize mi girilir ya diye çok söylendi sonradan
KIZLAR BU ARADA DEĞİNMEK İSTEDİĞİM BİR NOKTA VARDI YAAAA.
ikili test yaptıranlara 3lü den bahsedildi mi..yani 2li yaptıranların 3lü yaptırmasına gerek varmı..
Evet tatlım yoksa unutuyorum yaa yağlarımı,koruyucumu ilaçlarımı,şarj aletini fln böyle elzem şeyleri unutmamak adına yazıyorum sonra aahlanıp vahlanıyorum..
Bizimde çok yakın tatlım ya bostancıdan bindiğinde vapura 1 saatte evdesin kadıköyden bindiğinde 1.5-2 saatte..
Ama arabayla gidiyosan süre daha fazla uzuyo malsf bizde arabayla gidicez..
Hafta sonu çok kabalalık oluyo ama İstanbula çok yakın olduğu için hafta içindeki sakinlik huzur bi başka..
Gerçi eskiden daha sakindi şimdi baya coşuyo gençler
Evet aynı gün gidicez bende 20sinde gidicem o zaman tam 15.gün oluyo..
İnşallah ikimizde çok güzel haberlerle ve cinsiyetlerini öğrenmiş olarak gelirizzzzzzzzzzzzzzz.
yavrum dövcem heee kıs bişe olmamıştır, sen böle stres yaparsan asıl bebeğine yansır... meraklanma kuzucun içerde keyfine bakıyodur
Hmm o konu hakkında bi bilgim yok açıkcası ama ben o sorduğum doktora gittiğimde 3 aylık değildim ve girebilrsin dedi demekki riskli olmayanlarda öyle bişey yok..
Ay kızlarrrr herkes duyduğundan ne kadar çabuk etkileniyo herkesin doktoru yokmu yaa herkes kendi doktoruna sorsun hepimiz bir değiliz sonuçta bazılarımızın durumu riskli bazılarımızın ki değil hepimizin kullandığı ilaçlar bile bir değil..
Eşin gölgede durduğu halde amele yanığımı olduu siz nereye gittiniz cnm?
O kadardan da bişey olmaz bence yaa güneşede ihtiyacımız var sonuçta..
Ooo ben cildim için dermatolğa gittiğimde hiç güneşlenmiceksin dedi ben güneşlendim valla sere serpe
10dakkada bir kendimi denize atsamda güneşlenmiştim yani..
amiiinnn tatlım ya inşallah öğreniriz,gerçi kimse sorduysam daha cinsiyet için erken söylese bile yanıltır diyor ama bana söz geçmiyor:)) sizinde yazlık yakınmış oh oh,ne güzel şimdi belki daha sık gitmek istersinev çook sıcak benim klima da açamıyorum,üşüyorum ve hemen burnum tıkanıyor diye yazlık yerler iyi oluyor serin serin:87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?