2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım bence çok abartıyosun sakin ol bişey olmaz.

Ay ne diyosun tatlım sen geçen gün haberlerde okudum kız karın ağrısı çekiyo ambulans çağırıyolar ve hamile olduğunu doğurduğunda öğreniyo hahahahha
Düşün rahatlığa bak ingilteredeydi sanırım..
O zamana kadar hopluyoda zıplıyoda ilaçta içiyo ve hatta karnına ağrı girince yine ağrı kesici içiyo ve geçmeyince ambulansı çağırıyolar ambulanstada bebeğin kafası görününce hamile olduğunu anlıyo ambulanstakiler hahahah ne ilginç ne rahatlar ya
Giy giy hatta resimde çek koy göbş topiğine..

siz merk etmyn ben hemn soruyrm kadın doğumcuyaa içiniz rahat etsin.

bence kendine çok yükleniyorsun tatlım. emin ol hiçbirşeycik olmaz. kafana takma ki ufalsın gitsin.

canım bence çok abartıyosun sakin ol bişey olmaz.

Taktım bile, takıntılıyım ben zaten, işi gücü bıraktım bu kremi araştırıp duruyorum, eşimi de aradım, o da araştırmış, boşuna panik yapıyorsun diye kızıyor bana,
mirage_9 üzme canım kendini, başkalarının da benim gibi bir salaklık yapmasını engelledin en azından, çok teşekkürler.
Ecemceren sen de sorarsan çok sevinirim, benimki bişey olmaz dedi ama benim için rahat değil, üzüntüden migrenim tuttu

hafta sonu eşimde bana almış birinde kırık yumurta var diğerinde ayak izleri çok şekerler ben giyiyorum L sini almış bana tam oldu bi kaç ay giy başka alırız dedi . Ben şimdiden 5 kilo aldım yaa Allah sonumu hayır etsin

ahahaha hakkaten..
23 yaşında... İlaç içiyor, kilo veriyor, tromboline binip zıplıyor fakat hamile olduğunun farkında olmadan...
Sarah Ireland 23 yaşında ve İngiltere'de bir mağazada alışveriş danışmanı olarak çalışıyor. Hamile bir kadının yapmaması gereken her şeyi yapıyor. İlaç içiyor, kilo verip bir beden inceliyor, Kraliyet Düğünü kutlamaları sırasında tromboline binip zıplıyor, günlük hayatına normal bir şekilde devam ediyor. Çünkü Ireland hamile olduğunu son ana kadar fark etmiyor.

Sarah Ireland bir gece uyanıyor ve regl sancısı çektiğini zannederek bir ağrı kesici içiyor ancak ağrıları geçmeyince annesini uyandırıyor. İki saat geçtikten sonra bir ambulans çağırmaya karar veriyorlar. Ambulansdaki sağlık görevlileri ilk başta onun apandistinin patladığını düşünüyor ancak hal ve hareketlerinden genç kadının hamile olduğunu anlıyorlar.

Ambulans yolda giderken görevli bir bebek kafası gördüğünü söylüyor. Sarah Ireland bu sözle adeta şoka giriyor.

Bu sözü duyduktan 4 dakika sonra da oğlu dünyaya geliyor. Bebeğine sarılmakta güçlük çeken ve ilk etapta kabullenemeyen Sarah'ın oğlu 5 saat sonra hipotermi geçirdiği için bakım ünitesine koyuldu. Sarah ilk başta bebeğini kabullenemese de bu sorunu daha sonra aştığını ve şimdi bebeğini yanından ayırmadığını söyledi.

Kizlar dun de sordum ama sadece şeyda cvp verdi sagiolsun ikili testi yaptiran arkadaslar göbeginizdendenmi yoksa alttanmi bakti doktor lütfen cvp;(

valla canım benim eşimde kız istiyo benim gönlümden geçende öle aslında ama tabiki öncelik sağlıklı olsunlar inş. sonrasında rabbim herekese gönlünden geçeni versin inş...

canım benimde öle valla hamileliğimi öğrendiğimden beri 3 kilo verdim ama göbek popo şiştikçe şişiyo yaygın bi şekilde :))))
bakalım haftaya gittiğimde kilom ne çıkacak :))

valla canım ben cinsiyetini beklemeden unısex renklerden aldık ananesiyle donunu atletini :)))))))

canım bende kuzenimde görmüştüm doğum yaptığı zaman göğüs yara olmasın çatlamasın emerken diye bi krem almışlardı eczaneden adını hatırlamıyorum ama eczaneye söleyince veriyolar emzirmeden önce sürüyodu ...

buarada kızlar çatlak kremine gelince ben pregnacare kullanıyorum dr um verdi ssk karşılamıyo 30 tl ...

selam kızlar....umarım herkes iyidir bugün..bir erkek daha geliyor demek ooohh ne güzel..
bu arada krem muhabbeti oluyor sanırım kimyasal ilaç kullanmamk lazım bence de..o bunu dedi şu şunu tavsiye etti diye kullanmak gerekmiyor..cahilmiyiz biz yaaaa doktora sorsanıza..

ben bitkisel takılıyorum doktor tavsiyem üzerine..hiç doktora sormadan iş yapmayın..

Benim göbiş dik dik gitmiyo ama sivri değil yani
30tl mii aa baya iyiymişş..
Ayy bende sorym bari bidhaki gittiğimde doktoruma kafama göre aldım ama o ne dicek hangi kremi tavsiye edicek merak ettim..

Kizlar dun de sordum ama sadece şeyda cvp verdi sagiolsun ikili testi yaptiran arkadaslar göbeginizdendenmi yoksa alttanmi bakti doktor lütfen cvp;(

canım,

doktor ultarasonla muayene ediyor.detaylı bir tarama yapıyor.ölçümler falan yapıyor.
alttan bakmadı benim doktorum.
daha sonra da gidip kan verdim.3 gün sonra aldım sonucu ...
allah herkese hayırlı sonuçlar versin..

lindoo senin cinsiyet belli olmadı mı..16 haftalıksın sanırım..

Selam arkadaşlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, nasılsınızzzzzzzzz?????????????****

doktordan geldimmmmmmmmmmm, cnmm bebeğimi gördümmm ben çok duygusallaştımmm. Biraz gözyaşı döktüm kontrolde. Dr umda duygusallaştııı. Bu gözyaşlara izin var dedi. Bu bebeğimiz ve annesi özel dedi cnmm, sanki ablam gibi sağolsun, çıkarken bile kalktı cnmmm öptü uğurladı beni, çok hoşuma gitti , herşey normal dedii

bebşimm çok uykucu teyzeleriii, ilk önce gözünü kapatarak uyuyorduuu. Sonra zorla kalktı. Dr um diyoki tabi böyle anne olunca bende keyfime bakarım diyor. çok duygulandımm, arkadaşlar çok güzel bir duyguuuuuuuuuuuuuuuu

Amin canim insallah cok sagolasin bilgilerin icin

Hoşgeldin cnm ben iyiyim..
Ohh çok güzel haberlerle gelmişsin maşallah bebişine
Normal o duygusallaşmalar normal bende her ultrasonda gördüğümde gözlerim doluyo hemen
Eee cinsiyet tahmini gelmedimi bakalım?

canımmmmmmmmmmm hadi gözün aydın bebişini gördün keyfi de yerindeymiş maşşallah..
cinsiyet söylemedi mi doktorun...

gözün aydın cnm bende yarın gidiyorum doktora benimki bu sefer uyumaz işallah kımıldarda annecigini bu meraktan kurtarır . 15+5 olduk

çekip koyarım tatlım...o gördüğünüzden az daha büyüdü,ama benimde yayvan gibi geliyor kız gelicek galiba bize şeydaaa....

buarada çok güldüm yav hikayeye,ne o öyle...9 ay ne stres, ne ikili test ne üçlü test, sonraki kontrol ne zaman derdi yok pırtlatmış farkına varmadan ama pesss diyorum yanee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…