- Konu Sahibi antidepresif
- #30.841
arkadaşlar ya son sayfaya girilmiyor sizdede varmı sorun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim sıpa uykucu uyur o akşam da:)) ama uyansa gezmeye gideriz demiştim şimdi hevesim kaçtı uyansın trip atıcam çıkarmıycam dışarıcanım benim oğlanı bu saatlerde yıkasam ben bir vurur kafayı bir daha da kalkmaz yani akşam uyku saatine yakın yıkıyorum oyüzden
bu arada kızlar bebeklerinizin başını nasıl yıkıyorsunuz herkes aman kulağına su kaçırma nasıl tek yıkıyorsun kulağına su kaçırırsın deyip duruyor sinir oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
oğlum uyurken yemeklerimi de koydum ocağa:)) semizotu ve bulgur pilavı yapıyorum bol bol süt olsun diye![]()
bende semizotu yaptım:) bu ara salataasını yemegini herşekilde tüketiyorum:))
Kızlar maşallah hepinizin bebekleri çok tatlı. Oğlanların büyük kısmı yakışıklı sarışınlardan oluşuyor. Benim oğlan sizinkinin yanında bayağı bir çifte kavrulmuş. Umarım fotosunu eklemeyi başarabilmişimdir.
Bir de ev tipi anakucağı kullanıyorsanız bu sıralar dikkatli olmakta fayda var. Benimki dünden beri ayaklarını yukarı çekip topuklarından destek alıp belini kaldırıyor ve kendisini geriye atıyor.2 gündür kemerini bağlıyorum. Ana kucağını da yastıkların arasında tutuyorum.
ben deeee bayılıyorummm semizotuna birde göğüslerimi taş gibi yapıyor ya ondan güzeli olmuyor ozaman:)))
Kızlar maşallah hepinizin bebekleri çok tatlı. Oğlanların büyük kısmı yakışıklı sarışınlardan oluşuyor. Benim oğlan sizinkinin yanında bayağı bir çifte kavrulmuş. Umarım fotosunu eklemeyi başarabilmişimdir.
Bir de ev tipi anakucağı kullanıyorsanız bu sıralar dikkatli olmakta fayda var. Benimki dünden beri ayaklarını yukarı çekip topuklarından destek alıp belini kaldırıyor ve kendisini geriye atıyor.2 gündür kemerini bağlıyorum. Ana kucağını da yastıkların arasında tutuyorum.
cnm senin sütünde hiiç bişey yok..anne sütüne devam bence..
canım ben de emin oldum sütüm var geceleri hep taş gibi oluyor göğüslerimoğlum da aç olsa uyuyamaz bu kadar. doktor da çok rahatlattı bence doruk kilo vermemiş hatta almış bile hemşire oğlunu tartarken aşıktı sanırım dedi
bende de salaklık var ama canım hemşire yelek 2pantalon dolu bir bezle tarttı sesimi çıkarmadım üstü kalın dedim tamam ayarladım ben onu dedi ayarlayamamış demek ki
zaten saçmaydı geçen ay 1500gr üstü almıştı dr da 600gr falan almıştı bence 1kilo fazla gördüler göz bu yanılır dedi görcez cuma günü
bencede cnm benim artık gece bile taş gibi olmuyor
ama sıkıcam dişimi bitsin şu 4.ay
oğlumu 1 saatir uyutmaya çalışıyorum genelde memede uyurdu uyumadı kucağımda pışpışladım yine olmadı yatağaına bırakıp wc ye bi gittim geldim uyumuş hasbam :)
beni kendi halime bırak demek istiyor heralde
benim ki çok sık kalkmadığı için birde yediğim bişey etkilediyse gece taş gibi olabiliyor canım yoksa gündüz imkansız olmuyor artık ama var sütüm eminim. yetmese memnuniyetsiz huzursuz olur oğlum ama maşallahı var
koca adam oldu annesi artık istemiyor anası uyutsun:)) benim oğlan da bir uyansa süper olacak aslında![]()
oğlum 40 yılın başı uyur ozamanda burda kimse olmaz :)![]()
ben burdayım canım:)) arada yemeğe bakıyorumoğlum da uyandı uyanacak kakasını yapıyor korkar kalkar şimdi
![]()
ben burdayım canım:)) arada yemeğe bakıyorumoğlum da uyandı uyanacak kakasını yapıyor korkar kalkar şimdi
![]()