• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Anaammm korku filmi gibi çocuk yapmışım!!! Gittim yanına, baktım uyanık tavana bakıyor, beni görünce gülümsedi, heyecanladı, el kol çırptı falan, sonra tekrar baktı baktı, gözlerin akı göründü... Uyudu manyak!!

Bizimki de kokuyor, gazı da kakası da:)

Evet yaa:)) Bir arkadaşım "kaynanam dişlerini çektirdi, 3 gündür ne yaparsa yapsın kızamıyorum damaksız halini görünce" demişti. Hep onu hatırlıyorum şu dişsiz haliyle gülüp bişeyler yerken:))
Bu arada bugün ben formül sütten muhallebi yapıp onu yedirdim. Değişkilik olsun diye:)

Ay çok şeker, kel kadayıf:)

haha ay çok güldüm :D dişsiz kaynana :D bende oğlumu severken dişsiz kelim diye seviyorum.. ağzını da açıp gülünce peşine yiyesim geliyor onu :)
yemek yerken de çok heyecanlanıyor, sırıtmaktan tepinmekten yediğini anlıyor mu bilemedim :) ağzındaki bitince de kocaman açıyor kaşığı bekliyor :1:

selam kızlar nasılsınız bugün..bende oğlumu uyuttum ütü yapmaya gidicem...dışarı çıkacaktım bugün dışarda ki polenleri görünce vazgeçtim:( oğlum zaten sürekli hapşırıyor birde polenler dokunmasın dedim..demir damlasını bişeylere karıştırıp vermeye çalışıyorum dediğiniz gibi ama ağlama krizlerine giriyor yavrucak:(( suya karıştırdım verdim az önce bi kaç çay kaşığı içti kusacak gibi oldu yine..ooff offf sen neymişsin be demir damlası bıktırdın beni..
canım ya ben wee'nin 30 ml'lik biberonunu almıştım.. onunla çok rahat içiriyorum.. kaşıkla falan olacak iş değil demir damlası.. biberondan daha kolay yutar bir de öyle dene istersen
dediğim gibi 5-10 ml su yeterli fazla da su içmesin

Anaammm korku filmi gibi çocuk yapmışım!!! Gittim yanına, baktım uyanık tavana bakıyor, beni görünce gülümsedi, heyecanladı, el kol çırptı falan, sonra tekrar baktı baktı, gözlerin akı göründü... Uyudu manyak!!

süpersin ya acayip kahkaha attım sayende:1: benim deli de yapıyor bazen öyle bazen de uykusunda bir ağlar gibi yapıyor arkadan bir gülüyor sonra yine ağlar gibi yapıyor dengesiz benimki de:)) çok güldüm ya doruk uyansaydı sesimden yollardım size:)))

canım merhaba.bebeğin kakasını düzenli yapıyormu.benim kızımdada aynı sorun var. hergün yapmıyor maalesef o yüzdende bizimkide bazen çok kötü kokuyor.

Malesef iki haftadir tamamen kaka duzeni degisti 6 gunde bir anca yapiyor kakasini.. Doktor anne sutu alan bebeklerde normal kati giddaya gecince duzelir dedi... :44:

Sebep bu olabilir yani?

senin oğlun maşallah çok yakışıklı, sana mı benziyo?

canım çok teşekkür ederim iyi teselli oldu bana:1: herkes bana benzetiyor şimdilik bense bebekliğime benzetiyorum yanyana durduğumuzda benzetemiyorum nedense:1: saçlar gözler babası ama benim gerçek saçlarım açık kumral şimdi çikolata kahvede saçlarım oyüzden gerçek dedim :1:

ocak bebeklerinin çoğu erkek mi ne? maşallah hepsi de çok yakışıklı . bnm de maviş bi yakışıklım var.

bu arada kızlar, ev sahibim üst katta o kadar gürültü yapıyo ki bebeğim sırf o yüzden uyanıyo. ya da korkup ağlıyo. az önce ağladı, gidip baktım uyuyo. dün sinirden ağladım. evde sürkli tadilat varmış gibi sesler çıkartıyolar. Allah'ım yardım et!

işte bir Ocak prensesi :)) dün mutlu mesut aşıya giderken meleğim :16:

Eklentiler

• $ayse.jpg
    $ayse.jpg
    50,1 KB · Görüntüleme: 26
süpersin ya acayip kahkaha attım sayende:1: benim deli de yapıyor bazen öyle bazen de uykusunda bir ağlar gibi yapıyor arkadan bir gülüyor sonra yine ağlar gibi yapıyor dengesiz benimki de:)) çok güldüm ya doruk uyansaydı sesimden yollardım size:)))
Ehehe, uyandı artık, popo açık bizim yatakta keyif yapıyor:)
işte bir Ocak prensesi :)) dün mutlu mesut aşıya giderken meleğim :16:
Sarı şapkalı kız:)

Malesef iki haftadir tamamen kaka duzeni degisti 6 gunde bir anca yapiyor kakasini.. Doktor anne sutu alan bebeklerde normal kati giddaya gecince duzelir dedi... :44:

Sebep bu olabilir yani?

kesinlikle bu yüzdendir.e bir hafta kaka yapamamak ne demek.bizim bazen bir haftayı bile geçiyor.

merhaba güzel anneler, bugun aşımızı olduk bizdee 500 gr almışız,bebegim aşıdan gelince emdi biraz oynadık 11 de yattı hala uyuyor tam 3 saat oluyor normaalmi sizce sabah uykusus ile öğlen uykusunumu birleştirdi naaptı bu çocuk?

merhaba güzel anneler, bugun aşımızı olduk bizdee 500 gr almışız,bebegim aşıdan gelince emdi biraz oynadık 11 de yattı hala uyuyor tam 3 saat oluyor normaalmi sizce sabah uykusus ile öğlen uykusunumu birleştirdi naaptı bu çocuk?

Canim benim bebegimde her asidan sonra anormal olarak 5.. 6 saat uyudu cook normal yani:)

valla muayene sırasında doktorla da bir muhabbet,bir cilve ve naz :)) söylenen herşeyi üzerine alınarak kahkahalar atıyordu yavrucak :) aşıda kıyameti kopardı ama çabucak da sustu kuzucuk..eve gelince o da çok uzun olmasa da uyudu..ama gecesi kötü geçti..uyku öncesi çok huzursuzdu kucak kucağa uyumuşuz..uyandım ki sıcacık olmuş ipeğim, biraz sonra 37.8 gördük ve hemen yarım ölçek calpol verdik..kısa sürede ateşi düştü ama tüm gecesi huzursuz geçti..bugün de hala sinirli, sürekli uyuyup uyuyup uyanıyor..düne göre çok iyi tabi...işte böylece bir aşıyı daha atlattık, darısı ateşsiz ve sıkıntısız olarak diğer bebeklere olsun..6. aya kadar rahatız aşı bakımından

kızlaaar ben jinekoloğumu aramaya karar verdim..neden derseniz.adet olmuştum sadece 1,5 gün sürdü.:44::44: normalde 5-6 gün sürerdi.bi sorun mu var acep?

Back