bende geçmişe dalmıştım..
oğlum akşam 20,30da yatınca haliyle sabah 6da dikildi.. 8,15gibi de geri uyudu.. 2 saatten fazla uyanık kalınca mızmızlanıyor yaw.. huyu yine değişiyor.. kendi kendine uyuyan çocuk kucak istiyor.. emzirmiyorum da desen ki memede durmak istiyor, kokumu mu özlüyor ne anlamadım .. bir yandan ona yakın olmak hoşuma gidiyor.. diğer yandan da olmaz ki böyle diyorum.. kol sırt bel kalmıyor 5 dk kucağımda tutunca.. zaten yataktan kalktığımda dövülmüş gibi oluyorum bel ağrısı azdı yine.. hamileliğimin 3.ayında başladı doğumdan sonra oh geçti dedim yine başladı ne yazık ki.. sanırım acil kilo da vermem gerekiyor.. doktora gitsem iğne yazıp egzersiz yap diyecekler... o iğneler bitince de yine aynı olacak..
salı tartıldım görümcemde 85kg sabitlemişim.. 78ile hamile kalmıştım
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
((( 91kg ile doğuma girdiydim..
2 aylıkken de 83kg inmiştim sonra aman sütüm gitmesin diye umursamadım yediklerimi al işte erimiyorr..
annemin rejimini yapıcam sanırım.. haydi bismillah yarın başlıyorum
alıcam dedim o topu da :) aynen alıp ta kenarda kalmasından korkuyorum.. olmadı oğlum biraz büyüyünce oynar
![KK1 :1: :1:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk1.gif)
mama için de üzülme.. inan ben senden beterim.. 5 günlüktü mamayla tanıştığında sütüm anca 10.gün indii o da azdı, 3 buçuk aylıktı memeyi bıraktı oğlum biraz da biberon kolayına gitti sanırım aklı kesmeye başladı ozaman..
az gelen sütüm de gitti pompa da çekemiyordu ki sağıp vereyim.. anlıycan artık emzirmiyorum, formul süt + ek gıda
şu anda bebeğin nekadarlık bilmiyorum ama 4.ayını bitirince ben 180ml vermeye başladım 5 saat arayla
3.aydan sonra 150 veriyodum 5 saatte ama arada emziriyordum doyuyordu.. bu miktarı da zaten kutusundaki talimata göre hazırlıyorum..
şimdi bu 5 saatin arasında ek gıdamız da yer alıyor..
meyve suyunu yapmaya üşenme canım :) daha sebze püreleri var yoğurt mayalamak peynir yapmak muhallebiler.. meyve suyu/ püresi basit bunların yanında :) alıştır kendini yavaştan..
kocaman makina çalıştırmana da gerek yok.. örn elma suyu.. cam rendede hallet elmayı sonra tülbent süz suyunu al sana meyve suyuuu :)
ben su da veriyorum ama günde 20-30ml geçmeyecek şekilde sıksık 2-3 yudum veririm, bıraksam daha da çok içer herhalde.. çok hareketli.. hem uyurken bazen uyanıyor 2 yudum su veriyorum geri uyuyor..