• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar ben jinekoloğumu aramaya karar verdim..neden derseniz.adet olmuştum sadece 1,5 gün sürdü.:44::44: normalde 5-6 gün sürerdi.bi sorun mu var acep?

canım doğumdan sonra adette düzensizlik olması çoook normalmiş kısa sürmesi de normal yani ama içim rahat etsin dersen ara tabi en doğru bilgiyi o verir:54:

canım doğumdan sonra adette düzensizlik olması çoook normalmiş kısa sürmesi de normal yani ama içim rahat etsin dersen ara tabi en doğru bilgiyi o verir:54:

ay haklısın..sağol içimi rahatlattın.bende tedirgin oldum böyle olunca.dediğin gibi sorarım olmazsa bi ara arayıp

bazen öyle şaşırıyorlar:)) gece uyur umarım senin fıstık

uyuyarak büyüyecek annesi.. maşallah :))
bizde bıcı bıcı yaptık oynaştık biraz.. sütümüzü içtik mızmızlık yapa yapa uyuduk :))

benim sıpa uykucu uyur o akşam da:)) ama uyansa gezmeye gideriz demiştim şimdi hevesim kaçtı uyansın trip atıcam çıkarmıycam dışarı:1: canım benim oğlanı bu saatlerde yıkasam ben bir vurur kafayı bir daha da kalkmaz yani akşam uyku saatine yakın yıkıyorum oyüzden

bu arada kızlar bebeklerinizin başını nasıl yıkıyorsunuz herkes aman kulağına su kaçırma nasıl tek yıkıyorsun kulağına su kaçırırsın deyip duruyor sinir oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz

benim sıpa uykucu uyur o akşam da:)) ama uyansa gezmeye gideriz demiştim şimdi hevesim kaçtı uyansın trip atıcam çıkarmıycam dışarı:1: canım benim oğlanı bu saatlerde yıkasam ben bir vurur kafayı bir daha da kalkmaz yani akşam uyku saatine yakın yıkıyorum oyüzden

bu arada kızlar bebeklerinizin başını nasıl yıkıyorsunuz herkes aman kulağına su kaçırma nasıl tek yıkıyorsun kulağına su kaçırırsın deyip duruyor sinir oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz

Bizimkini babası yıkıyor, o yüzden bi yorum yapamayacağım :)

bazen öyle şaşırıyorlar:)) gece uyur umarım senin fıstık

uyuyarak büyüyecek annesi.. maşallah :))
bizde bıcı bıcı yaptık oynaştık biraz.. sütümüzü içtik mızmızlık yapa yapa uyuduk :))

sol koluma yatırıyorum canım sağ elimle başını hafifçe aşağı eğiyorum kafasına suyu döküp yüzünden aşağı sıyırıyorum tabi bana hep bi su döken oluyor :)

kızlar yoğurttan bahsetmişsiniz, yoğurt yaparken sarmanıza gerek yok, ılık süte biraz yoğurdu karıştırıp ağzı açık şekilde fırına koyun.. 5-6 saat sonra taş gibi oluyor..

boşver duyma sen onları :)
ben de herkesi geçtim eşim kaynana gibi susmaz.. tek başına yıkama bişi olur yok bilmemne.. eşimi bekleyemem her seferinde ki, zaten oğlum 9gibi yatıyor en geç 9,30 eşim 8-8,30da geliyor çocuk ozaman sıkılmış bunalmış oluyor banyosu da eziyet oluyor.. bizim için fark etmiyor banyo saati :) uyku sıkıntımız da yok şükür..
yıkamaya gelince, biz azıcık daha büyüyüz ya.. başını yıkarken oturtuyorum tabi destekliyorum da.. filenin üstünde oturduğu için kayma riski de yok..
şampuanlayınca önce arka kısmını yıkıyorum.. sonra önünü.. yüzünden su süzüldükçe arkaya atıyor da kendisini sıpa.. biraz zor oluyor azıcık eğiyorum kafasını öne..
önceden yüzü aşağı tutabiliyordum öyle yıkardım da şimdi güç yetmiyor. artık desteksiz oturabilse de banyosu da rahat olsa

koltuğumun altına doğru yatırıyorum.diğer elimle de yıkıyorum başını.bişicik olmaz dikkat edersen..

sol koluma yatırıyorum canım sağ elimle başını hafifçe aşağı eğiyorum kafasına suyu döküp yüzünden aşağı sıyırıyorum tabi bana hep bi su döken oluyor :)

tabi bana bir su döken oluyor diyene kadar hayal etmeye çalıştım biran nasıl yaptığını sonra anlaşıldı olay:)) file kullanıyormusun? ben kullanıyorum ama acaba kullanmasam mı artık diyorum hafif suyun içindemi kalsa ya da fileyi suyun içine koyayım artık:1:

tabi bana bir su döken oluyor diyene kadar hayal etmeye çalıştım biran nasıl yaptığını sonra anlaşıldı olay:)) file kullanıyormusun? ben kullanıyorum ama acaba kullanmasam mı artık diyorum hafif suyun içindemi kalsa ya da fileyi suyun içine koyayım artık:1:

filemi kulanmıyorum artık kirlilerini seriyorum altına suda kalıyor.. suyunda süngerini köpürtüp köpürtüp yıkıyorum.. suda kalınca üşümüyorda gülüp duruyor sıpam :)

kızlaaar ben jinekoloğumu aramaya karar verdim..neden derseniz.adet olmuştum sadece 1,5 gün sürdü.:44::44: normalde 5-6 gün sürerdi.bi sorun mu var acep?

merhaba canım.doğumdan sonra ilk defamı oluyorsun.bende geçen ay 2.adetimi oldum.ilk ay benimde neredeyse 2 gün sürdü.fakat 2.ay normal oldum.düzene girer ama zamanla.

bende soru ekleyim :) kaç litre su kullanıyorsunuz banyo yaptırırken?
eşim 10litrelik kova almış dolduruyorum da bana yetmiyor sanki artık....

merhaba canım.doğumdan sonra ilk defamı oluyorsun.bende geçen ay 2.adetimi oldum.ilk ay benimde neredeyse 2 gün sürdü.fakat 2.ay normal oldum.düzene girer ama zamanla.
evet ilk defa oluyorum.demek ki 2. yi beklemek lazım.teşekkür ederim cevabın için.
bende soru ekleyim :) kaç litre su kullanıyorsunuz banyo yaptırırken?
eşim 10litrelik kova almış dolduruyorum da bana yetmiyor sanki artık....

ben 9-10 litre ile yıkıyorum yetiyor şimdilik

Back