- Konu Sahibi antidepresif
- #30.861
oğlumu yıkadım misler gibi oldu keyif yapıyor şimdi![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
![KK16 :16: :16:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk16.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de filede yikiyorum, basini yikayacagim zaman yuzustu yatiyorken basini yan cevirip bi elimi cene-boyun-gogus bolgesine yayiyorum ki kaldirabileyim basini. suyu da basinin tepesinden dokuyorum kulaklara dogru. dokulen su zaten kulagin arkasindan geldigi icin fiziken kulaga girmemis oluyobu arada kızlar bebeklerinizin başını nasıl yıkıyorsunuz herkes aman kulağına su kaçırma nasıl tek yıkıyorsun kulağına su kaçırırsın deyip duruyor sinir oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
Kızlar maşallah hepinizin bebekleri çok tatlı. Oğlanların büyük kısmı yakışıklı sarışınlardan oluşuyor. Benim oğlan sizinkinin yanında bayağı bir çifte kavrulmuş. Umarım fotosunu eklemeyi başarabilmişimdir.
bu da benim yakışıklım:)Eki Görüntüle 410729 Eki Görüntüle 410728
ay maşallah ya ocak erkeklerinin çoğu benziyo birbirine en önemlisi hepsi mutlu birer bebekişte bir Ocak prensesi :)) dün mutlu mesut aşıya giderken meleğim![]()
ne çok uyudu oğlum bugün ya![]()
5-6 saat fırın çalışcakmı bide kaç derecede oğlana yumuşak iyide kendimize denerim belkikızlar yoğurttan bahsetmişsiniz, yoğurt yaparken sarmanıza gerek yok, ılık süte biraz yoğurdu karıştırıp ağzı açık şekilde fırına koyun.. 5-6 saat sonra taş gibi oluyor..
nihayet bir esmer akışıklı gördük maşallah otoriteyi kurmuş şimdiden kumandayla :)Kızlar maşallah hepinizin bebekleri çok tatlı. Oğlanların büyük kısmı yakışıklı sarışınlardan oluşuyor. Benim oğlan sizinkinin yanında bayağı bir çifte kavrulmuş. Umarım fotosunu eklemeyi başarabilmişimdir.
Bir de ev tipi anakucağı kullanıyorsanız bu sıralar dikkatli olmakta fayda var. Benimki dünden beri ayaklarını yukarı çekip topuklarından destek alıp belini kaldırıyor ve kendisini geriye atıyor.2 gündür kemerini bağlıyorum. Ana kucağını da yastıkların arasında tutuyorum.
Buda benim kucuk askim... Coook seviyorum bebegimi![]()
marmelatte, lymonata, gamze, feryal,
melniz (kız bebişine ne verdin de ekşitti kendisini :) )
claramavi,
maşallah yavrulara.. kaçırdığım resim yok sanırım :) ocak topiğindeki erkekler de pek yakışıklı anam..
hehe biz de aralık temsilcisiyizkıskandık ta resimleri
Eki Görüntüle 410587 Eki Görüntüle 410590 Eki Görüntüle 410591 Eki Görüntüle 410596 Eki Görüntüle 410597 Eki Görüntüle 410598
maaşallah arkadaşlar oğluşlarınız birbirinden şekerler.e benim başım kelmi bende koyayım bari birkaç resim.Eki Görüntüle 410626 Eki Görüntüle 410627 Eki Görüntüle 410628 Eki Görüntüle 410629
ocak bebeklerinin çoğu erkek mi ne? maşallah hepsi de çok yakışıklı . bnm de maviş bi yakışıklım var.
bu arada kızlar, ev sahibim üst katta o kadar gürültü yapıyo ki bebeğim sırf o yüzden uyanıyo. ya da korkup ağlıyo. az önce ağladı, gidip baktım uyuyo. dün sinirden ağladım. evde sürkli tadilat varmış gibi sesler çıkartıyolar. Allah'ım yardım et!
bu da benim yakışıklım:)Eki Görüntüle 410729 Eki Görüntüle 410728
benim sıpa uykucu uyur o akşam da:)) ama uyansa gezmeye gideriz demiştim şimdi hevesim kaçtı uyansın trip atıcam çıkarmıycam dışarıcanım benim oğlanı bu saatlerde yıkasam ben bir vurur kafayı bir daha da kalkmaz yani akşam uyku saatine yakın yıkıyorum oyüzden
bu arada kızlar bebeklerinizin başını nasıl yıkıyorsunuz herkes aman kulağına su kaçırma nasıl tek yıkıyorsun kulağına su kaçırırsın deyip duruyor sinir oluyorum sizler nasıl yapıyorsunuz
feryalim z.yağlı pamuk harika fikirteşekkür ederim paylaştığın için. dikkat ediyorum kaçmasına pek imkan yok aslında ama önlem amaçlı olabilir. herkes kulağa dikkat et deyince vardır birşey dedim:)) gerçi melnizin paylaştığı videoyu görünce üstüme acayip bir rahatlık geldi o bebeğin kulağına su kaçmıyorsa benim oğlanın kulağına asla bişey olmaz
video çok güzelmiş ya kendinden geçti bebek banyo masaj ohh deliksiz uyku
aa feryal benim oğlanı unutma benim sıpadan da kıvanç çıkmaz![]()
işte bizim oğlanın kulakları enfeksiyon kapınca dr. söyledi.çıkardıktan sonra kulağın yağını silmek gıcık oluyor ama ağrımasından iyidir.
hakkat canım ya seninkide de kenan vari bir hava varolsun yaa ben açıkcası benim oğlum esmer yakışılısı olsun istedim hep
tam kömür esmer değil tabii. sarışının adı esmerin tadı yani
![]()
canım o videoya aldanma yinede onlar yeni doğan anne karnına alışılkık geçmemiş henüzferyalim z.yağlı pamuk harika fikirteşekkür ederim paylaştığın için. dikkat ediyorum kaçmasına pek imkan yok aslında ama önlem amaçlı olabilir. herkes kulağa dikkat et deyince vardır birşey dedim:)) gerçi melnizin paylaştığı videoyu görünce üstüme acayip bir rahatlık geldi o bebeğin kulağına su kaçmıyorsa benim oğlanın kulağına asla bişey olmaz
video çok güzelmiş ya kendinden geçti bebek banyo masaj ohh deliksiz uyku
aa feryal benim oğlanı unutma benim sıpadan da kıvanç çıkmaz![]()
canım o videoya aldanma yinede onlar yeni doğan anne karnına alışılkık geçmemiş henüz![]()
5 dknin nasil gectigini bilemedim, nasil bakiyosam ekrana esim sordu "ne izliyosun öyle??!" diye...
benim oğlum gündüzleri yarım saat uyuyor en fazla 40 dk. sanırım uyku remlerine geçişte sorun yaşıyoruz:) o an müdahale edersem tekrar dalabilirse bi 40 dk daha uyuyor..
tabi bide memede uyuma keyfi var beyfendinin..
Boyun altı kızarıklıklarına ne sürüyosunuz kızlarr
bu arada dün sağlık ocağına gittim. oğlumun aşı bilgilerini vermek için. hemşireye saçımın döküldüğünü söyledim. kan tahlili yapalım dedi, büyük ihtimalle düşük dedi. ama vitamin eksikliği mi kan değerinde mi düşüklük var anlamadım. yarın tahlile gidicem. ona göre de doktor ilaç vericek.
Kizlar ya benim bebegimin gazi cook kotu kokuyor ya buyuk insanin bile oyle kokmaz heral... felaket bise Bu acaba bi soruna mi isaret?
işte bizim oğlanın kulakları enfeksiyon kapınca dr. söyledi.çıkardıktan sonra kulağın yağını silmek gıcık oluyor ama ağrımasından iyidir.
hakkat canım ya seninkide de kenan vari bir hava varolsun yaa ben açıkcası benim oğlum esmer yakışılısı olsun istedim hep
tam kömür esmer değil tabii. sarışının adı esmerin tadı yani
![]()