2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Salça ya da başka bir baharat var mı içinde peki?

Evet canım salça var tabi onu yazmıyı unutmuşum.Başka baharat koymuyorum ama sen istersen tabiki koyabilirsin..

Canım benim yalnız olmadığımı bilmek güzel, bebeğimin yüzüne bakınca her şeyi unutuyorum ama gardrobumu görüncede üzülmekten kendimi alamıyorum..İnşallah dedikleri gb emzirirken gider kilolarımız.
Bende senin gb şeker yerine pekmez ve bal koyuyorum, doktorum şeker koymamamı söylemişti. Tatsız tuzsuz yemek çok zorr oluyor.

slm herkese.
yarından snra 2. asımız var
2. asısını olanlar ası snrasında atesı agrısı vs oluyormu
bıde duyduguma gore 3 ası oluyormus dogrumu

bizimki akşama dogru hafif ateşlendi panik yapmana gerek yok normaldir. yinede bi derece bulundur yanında atesi çok gibihissedersen ölçersin. buyuk ihtimalle asıdan sonra 24 saate yakın uyur. sersem gibi olur emerken pek gözünü acamaz. benimki uykusunda inliyordu insan çok üzülüyor ama ben herhangi bir ilaç fitil filan kullanmadım.ertesi gün gözünü açıp edepsiz edepsiz aglayınca hıh dedim normale döndü:)

slm herkese.

Biz 2 hafta önce olduk aşılarımızı, çok şükür ateş, rahatsızlık yapmadı..3 gün yıkamayın dendi aşıdan sonra, ona göre bebeğinizi yıkayıp götürün öncesinde..2 bacaktan, 1 omuzdan aşı oldu.İlaveten ağızdan damla şeklinde rota virüsü aşısı yaptırdık biz..bunu kendimiz alıyoruz, 2. ve 4. aylarda yapılıyor.140 lira, ismi Rotarix..

Canım benim çok sağol desteğin için..Hepimiz emzirdikçe bu kiloları vericez inşallah..
ne demek rica ederim

bu kuru börülce mi canım ? bende izmirde doğdum büyüdüm halada izmirde yaşıyorum ama ilk defa duydum bu çorbayı :44:

tsk ederım ınsallah kazasız belasız gecer bu ası da
zıra ben ateslenmesınden cok korkuyorum.

slm herkese.

Bizde olduk aşılarımızı önlem almak için önden ateş düşürücü fitil verdi doktor yarım fitil aşı olmadan önce attık aşıdan 6 saat sonrada yarım fitil attık çok şükür olmadı ateşi.. 3 aşı olduk karma zatürre ve verem aşılarını... inşallah olmaz senin bebişindede çoğunda olmuyomuş zaten telaş yapma... Bu arada fitil verirse ateş düşürücü şurup iste o fitili atmak işkence gibi bir daha kesinlikle şurubunu alıcam...

Merhaba canlarim... Durumlar iyidir umarim herkeste...
Pazar gunu bebegimle babasi anneler gunu nedeniyle yemege goturduler beni:))))))))) ilk anneler gunum oteldede anneler icin canli cecek hazirlamislerdi ayyy ilgi odagi ol;mak ne guzell.....
Anne olmayi dunyadaki baska hicbirseye degimemmmm:)) Cook seviyorum sipami ben ya

Anneler günü mayıs ayında değil miydi yaa? Ben mi karıştırıyorum?

bu zamana kadar sorun yaşamadıysan bişey olmaz heralde büyüyolar artık biz 3 aylık olduk kızım emerken saçlarından dolayımı bilmiyorum çok fazla kafası terliyor oyun halısında kıpırtısından yoruluyor sanırım kucağıma alıyorum bakıyorum terlemiş eşim ben yokken pusetine kalın sarıp koymuş bi geldim zıbını resmen ter evimde sıcak heryer aynı ısıda ama terliyor nedense

merhaba kızlar nasılsınız? biz oğluşla çook iyiyiz artık yavaş yavaş düzene giriyoruz oğlum annesini daha az üzüyor artık bugün bir 10dakikalığına da olsa çıktık yine dışarı babamızın yanına gittik özlemiş oğlunu sonra da arkadaşım geldi oh bana da ne iyi geldi oğlumla doya doya oynadılar bir görseniz okadar neşeliydi ki oğlum sevinç çığlıkları ve gülücükleri hiç eksik olmadı. ayyy ben çok seviyorum minik kurbağamı ya

maşallah minik kurbağaya =)) o gülmeleri yokmu ömre bedel..

Yanilmiyorsun canim:)) Mayis 12 de anneler gunu
Ama ben durumdan faydalanip ikisinide kutluyorum burda anneler gunu 18 martta:) Mayisida dort gozle bekliyorum:))

ayy ne güzel yılda 2 kez anneler günü =)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…