- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.941
Salça ya da başka bir baharat var mı içinde peki?
canım ben de doğumdan önce 34 bedendim.kotlarım filan hep 26-27 beden. ben de 20 kilo aldım doguma kadar . 41.haftada doğurdugum için şiştim de şiştim:) şimdi benim de hiçbişeyim olmuyor montlar vi karış açık. ama yapcak bişey yok diyet yapamayız hattabiraz da kalorili yememiz gerekiyo süt için. benim tek dikkat ettiğim bol komposto içmek. ne oldugu farketmez incir kayısı ayva vişne..yalnız şeker yerine bir bardak pekmez koyuyorum (2-2.5 litre kompostoya piştikten sonra) boylece daha doğl şeker almış oluyorum. benimsütüme çok etki ediyor kompostalar. havalar duzeliyor bebeklerimizle yuruyuslere çıkınca gider hepsi hiç dert etme. 8-9 kilo fazla bende de var. su anda eski kilomA döndüm diyen çok nadir kişi var. yalnız deglsin:)
slm herkese.
yarından snra 2. asımız var
2. asısını olanlar ası snrasında atesı agrısı vs oluyormu
bıde duyduguma gore 3 ası oluyormus dogrumu
slm herkese.
ne demek rica ederimCanım benim çok sağol desteğin için..Hepimiz emzirdikçe bu kiloları vericez inşallah..
bu kuru börülce mi canım ? bende izmirde doğdum büyüdüm halada izmirde yaşıyorum ama ilk defa duydum bu çorbayı :44:Tabi canım.1 su bardağı börülceyi haşlıyorm, suyunu döküp süzüyorum..Sonra tencereye, bir tane soğan doğruyorum 1-2 yemek kaşığı zeytin yağı koyuyorum.Üzerine haşladığım börülceleride koyup ocakta 5 dk kadar suyunu koymadan karıştırıyorum..Sonra kaynattığım suyu döküyorum ve içine bir fincan bulgur koyuyorum bu şekilde pişiriyorum..Sanırım börülce ve bulgur olduğu için benim sütümü arttırdı..
bizimki akşama dogru hafif ateşlendi panik yapmana gerek yok normaldir. yinede bi derece bulundur yanında atesi çok gibihissedersen ölçersin. buyuk ihtimalle asıdan sonra 24 saate yakın uyur. sersem gibi olur emerken pek gözünü acamaz. benimki uykusunda inliyordu insan çok üzülüyor ama ben herhangi bir ilaç fitil filan kullanmadım.ertesi gün gözünü açıp edepsiz edepsiz aglayınca hıh dedim normale döndü:)
Biz 2 hafta önce olduk aşılarımızı, çok şükür ateş, rahatsızlık yapmadı..3 gün yıkamayın dendi aşıdan sonra, ona göre bebeğinizi yıkayıp götürün öncesinde..2 bacaktan, 1 omuzdan aşı oldu.İlaveten ağızdan damla şeklinde rota virüsü aşısı yaptırdık biz..bunu kendimiz alıyoruz, 2. ve 4. aylarda yapılıyor.140 lira, ismi Rotarix..
bizimde 29 unda bakalım ne olcak iyi geçer inşlhtsk ederım ınsallah kazasız belasız gecer bu ası da
zıra ben ateslenmesınden cok korkuyorum.
bizimde 29 unda bakalım ne olcak iyi geçer inşlh
nerden sipariş verdin linkini atabilirmisin?İnt.ten imnumalt sipariş etmiştim, deneyim işe yararsa yazarım sonucunu:)
ne demek rica ederim
bu kuru börülce mi canım ? bende izmirde doğdum büyüdüm halada izmirde yaşıyorum ama ilk defa duydum bu çorbayı :44:
sevmememe rağmen buzlukta haşlanmışta var denicem ayrıca taze soğanda yemezdim ama biraz önce süt olsun diye yedim valla artsın diyeEvet canım kuru börülce. Dene, eminim beğeneceksin
nerden sipariş verdin linkini atabilirmisin?
slm herkese.
Merhaba canlarim... Durumlar iyidir umarim herkeste...
Pazar gunu bebegimle babasi anneler gunu nedeniyle yemege goturduler beni:))))))))) ilk anneler gunumoteldede anneler icin canli cecek hazirlamislerdi ayyy ilgi odagi ol;mak ne guzell.....
Anne olmayi dunyadaki baska hicbirseye degimemmmm:)) Cook seviyorum sipami ben ya
☞ Imnu Malt Anne St Arttrc Kafeinsiz Kahve : BebeShop - Bebek, Bebek Giyim, ocuk Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Ayakkab, Chicco, Andywawa
canım ben buradan sipariş ettim cumartesi gecesi, pazartesi sabahı geldi.
Ben doğduğu günden beri hiç ütülemedim. Bir sorun da olmadı daha. Ama gün içinde bile belden aşağısı bir iki kere suya tutuyorum, onun etkisi olabilir, bir de kıayfetlerini hep 30 derece kısa programda çift durulamalı ve yüksek devirli yıkıyorum. Deterjanı da çok çok az koyuyorum, neredeyse çay kaşığı kadar. Çünkü zaten ter bezleri yok, terlemezler, en fazla çiş ya da kusmuk oluyor. Ki doktor çişlerinin temiz olduğunu söyledi. İki kere kakası sızmıştı, onu da diğer kıyafetlerden ayırıp yıkadım.
Anneler günü mayıs ayında değil miydi yaa? Ben mi karıştırıyorum?
Yanilmiyorsun canim:)) Mayis 12 de anneler gunu
Ama ben durumdan faydalanip ikisinide kutluyorum burda anneler gunu 18 martta:) Mayisida dort gozle bekliyorum:))
merhaba kızlar nasılsınız? biz oğluşla çook iyiyiz artık yavaş yavaş düzene giriyoruz oğlum annesini daha az üzüyor artıkbugün bir 10dakikalığına da olsa çıktık yine dışarı babamızın yanına gittik özlemiş oğlunu sonra da arkadaşım geldi oh bana da ne iyi geldi oğlumla doya doya oynadılar bir görseniz okadar neşeliydi ki oğlum sevinç çığlıkları ve gülücükleri hiç eksik olmadı. ayyy ben çok seviyorum minik kurbağamı ya
Yanilmiyorsun canim:)) Mayis 12 de anneler gunu
Ama ben durumdan faydalanip ikisinide kutluyorum burda anneler gunu 18 martta:) Mayisida dort gozle bekliyorum:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?