- Konu Sahibi antidepresif
- #27.961
ya kızlar yardım edin bebeğim üşütmüş mü ne bacakları buz gibi hırıltısda var memeyi bile tam ememiyor burnundan nefes alamayınca kesip kesip emiyor. niye üşütür ki ne yapmam laım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya kızlar yardım edin bebeğim üşütmüş mü ne bacakları buz gibi hırıltısda var memeyi bile tam ememiyor burnundan nefes alamayınca kesip kesip emiyor. niye üşütür ki ne yapmam laım
ya kızlar yardım edin bebeğim üşütmüş mü ne bacakları buz gibi hırıltısda var memeyi bile tam ememiyor burnundan nefes alamayınca kesip kesip emiyor. niye üşütür ki ne yapmam laım[/QUOT
Giffer in tup olanlari cok iyi geliyo meme den once ver rahatlar bebisin gecmis Olsun canim....
zatüre mi oldubence doktora götür canım. bizimkinde zaturre çıktığında doktorların ilk sorduğu emebiliyor mu idi, baya önemli bir şey sanırım. bir de burnunu otribebeyle aç mutlaka tıkanık kalmasın bebekler ağızdan nefes almayı tam bilmiyorlar normalde de sıkıntı çeker. nefesi zor alıp kanda oksijen seviyesi düşerse organlara zarar verebiliyormuş, hastanedeyken sürekl ciğer açıcı ilaç kullandırıp ara sıra da oksijen takmışlardı bizimkine. inşallah bunların hiç birine ihtiyaç duymazsın ama kesinlikle ihmal etme
zatüre mi olduçok geçmiş olsun
selamlar herkese ben nisan annesiyim inşallah. ama 34. haftamda aşırı kaşıntıyla dr a gittiğimde karaciğer enzimlerimin yükseldiğini öğrendim.
buna gebelik kolestazı deniyormuş. ve erken doğum yapmam gerektiğini söyledi doktorum. bunu yaşayan var mı aranızda ?
selamlar herkese ben nisan annesiyim inşallah. ama 34. haftamda aşırı kaşıntıyla dr a gittiğimde karaciğer enzimlerimin yükseldiğini öğrendim.
buna gebelik kolestazı deniyormuş. ve erken doğum yapmam gerektiğini söyledi doktorum. bunu yaşayan var mı aranızda ?
Aranızda süt olsun diye yaş maya ya da bira mayası kullanan var mı?
canım ben bu maya olayını hiç duymadım nasıl oluyormuş ki:26:
Canım yaa ben bu obur oğlumu nasıl doyurayım derken int.de gördüm de akşam eşim alıp gelecek deneyeceğim:)oğlum 3 ay büyük kuzeninden daha kilolu ve boylu şu anda, bir seferde 130-140 cc süt içmeye başladı. Ama tabi bende de kaynak sınırlı yani:)
ohh maşallah canım kuzunadene bakalım faydası olursa bizler de deneyelim:)) cuma günü kontrolümüz var çok merak ediyorum ben de bizim oğlan ne kadar olmuş diye 37 günlükken 5300 grdı. bir daha tartmadım bayağ oldu meraktayım
![]()
Bizim erken doğum olduğu için o açığını kapamaya çalışıyor oğlum daha:) 2 ay 26 günlük 6600 gr. Pazartesi de biz gidiyoruz doktora, bakalım beğenecek mi bizi:)
bende nette okudum ama denemedim,2 gündür iyice azaldı doğru dürüst emziremedim çocuğu,kahve iyi geldi mi ?Aranızda süt olsun diye yaş maya ya da bira mayası kullanan var mı?
ohh maşallah canım kuzunadene bakalım faydası olursa bizler de deneyelim:)) cuma günü kontrolümüz var çok merak ediyorum ben de bizim oğlan ne kadar olmuş diye 37 günlükken 5300 grdı. bir daha tartmadım bayağ oldu meraktayım
![]()
maşalah kızlar oğluşlarınızaBizim erken doğum olduğu için o açığını kapamaya çalışıyor oğlum daha:) 2 ay 26 günlük 6600 gr. Pazartesi de biz gidiyoruz doktora, bakalım beğenecek mi bizi:)
bende nette okudum ama denemedim,2 gündür iyice azaldı doğru dürüst emziremedim çocuğu,kahve iyi geldi mi ?
:
Valla yaradı gibi sanki. Bilmiyorum ki hangisi yaradı, her gün 4 litre su, yarım litre süt, 3 finca kahve, ayva suyu, humana, taze soğan, bulgur pilavı...