2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

ya kızlar yardım edin bebeğim üşütmüş mü ne bacakları buz gibi hırıltısda var memeyi bile tam ememiyor burnundan nefes alamayınca kesip kesip emiyor. niye üşütür ki ne yapmam laım

ya kızlar yardım edin bebeğim üşütmüş mü ne bacakları buz gibi hırıltısda var memeyi bile tam ememiyor burnundan nefes alamayınca kesip kesip emiyor. niye üşütür ki ne yapmam laım

bence doktora götür canım. bizimkinde zaturre çıktığında doktorların ilk sorduğu emebiliyor mu idi, baya önemli bir şey sanırım. bir de burnunu otribebeyle aç mutlaka tıkanık kalmasın bebekler ağızdan nefes almayı tam bilmiyorlar normalde de sıkıntı çeker. nefesi zor alıp kanda oksijen seviyesi düşerse organlara zarar verebiliyormuş, hastanedeyken sürekl ciğer açıcı ilaç kullandırıp ara sıra da oksijen takmışlardı bizimkine. inşallah bunların hiç birine ihtiyaç duymazsın ama kesinlikle ihmal etme

zatüre mi oldu çok geçmiş olsun

selamlar herkese ben nisan annesiyim inşallah. ama 34. haftamda aşırı kaşıntıyla dr a gittiğimde karaciğer enzimlerimin yükseldiğini öğrendim.
buna gebelik kolestazı deniyormuş. ve erken doğum yapmam gerektiğini söyledi doktorum. bunu yaşayan var mı aranızda ?

Çok geçmiş olsun ama üzülme 34. hafta çok da erken sayılmaz, ben oğlumu 35. haftamda suyum geldiği için doğurdum. 2620 gr doğdu, şimdi 3 ay dolmadı daha 6600 gr. Sen yediğin içtiğine dikkat et doğuma kadar, doktorunun sözünden de çıkma.

tekrar merhaba calaramavi arkadaşımız yaşamıştı kolestaz mı deniliyor bilmiyorum ama aşırı kaşıntı şikayetiyle gitti ve aynen dediğin gibi karaciğer enzimlerinin yükseldiğini öğrendi. arkadaşımız önce ilaç kullandı bir süre böyle gitti ama sonra istenilen sonuç alınamadı sanırım ve suni sancıyla doğuma karar verildi ancak istenilen açılma olmayınca sezeryan ile kucağına aldı minik oğlunu.. kendisi olsaydı sana çok daha güzel bilgi verirdi aslında.. sağlıklı doğumlar diliyorum sana

canım ben bu maya olayını hiç duymadım nasıl oluyormuş ki:26:

Canım yaa ben bu obur oğlumu nasıl doyurayım derken int.de gördüm de akşam eşim alıp gelecek deneyeceğim:)oğlum 3 ay büyük kuzeninden daha kilolu ve boylu şu anda, bir seferde 130-140 cc süt içmeye başladı. Ama tabi bende de kaynak sınırlı yani:)

ohh maşallah canım kuzuna dene bakalım faydası olursa bizler de deneyelim:)) cuma günü kontrolümüz var çok merak ediyorum ben de bizim oğlan ne kadar olmuş diye 37 günlükken 5300 grdı. bir daha tartmadım bayağ oldu meraktayım

Bizim erken doğum olduğu için o açığını kapamaya çalışıyor oğlum daha:) 2 ay 26 günlük 6600 gr. Pazartesi de biz gidiyoruz doktora, bakalım beğenecek mi bizi:)

Bizim erken doğum olduğu için o açığını kapamaya çalışıyor oğlum daha:) 2 ay 26 günlük 6600 gr. Pazartesi de biz gidiyoruz doktora, bakalım beğenecek mi bizi:)

bence gayet iyi canım kilosu çabuk toparlamış kendini maşallah ona.. cuma günü 2 ay oluyor benim oğlan da çok heyecanlıyız ailecek

Aranızda süt olsun diye yaş maya ya da bira mayası kullanan var mı?
bende nette okudum ama denemedim,2 gündür iyice azaldı doğru dürüst emziremedim çocuğu,kahve iyi geldi mi ?

maşalah kızlar oğluşlarınıza

Valla yaradı gibi sanki. Bilmiyorum ki hangisi yaradı, her gün 4 litre su, yarım litre süt, 3 finca kahve, ayva suyu, humana, taze soğan, bulgur pilavı...
bende çok karıştırıyorum anlamıyorum sonra
dün yeşil mercimekle taze soğan yedim ama o kadar fayda etmedi,kuru soğanı hifi kavuru yesek omaz mı ya çiğ yiyemiyrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…