- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.981
bende çok karıştırıyorum anlamıyorum sonra
dün yeşil mercimekle taze soğan yedim ama o kadar fayda etmedi,kuru soğanı hifi kavuru yesek omaz mı ya çiğ yiyemiyrum
selam kızlar nasılsınızuzun zamandır giremıodum marmelatte arkadasımm sorum sana 3 fincan kahva içiom yazmıssın ya türk kahvesinden mı bahsedıosun:44:
selam kızlar nasılsınızuzun zamandır giremıodum marmelatte arkadasımm sorum sana 3 fincan kahva içiom yazmıssın ya türk kahvesinden mı bahsedıosun:44:
arkadas cevaplar yıne ama ben burdayken yazayım ımnumalt kahve ıcıyor süt arttırıcı arpadan yapılmıs kahve denıyor herhalde öyle birşey ve kafeinsiz..
Aranızda süt olsun diye yaş maya ya da bira mayası kullanan var mı?
Çok geçmiş olsun ama üzülme 34. hafta çok da erken sayılmaz, ben oğlumu 35. haftamda suyum geldiği için doğurdum. 2620 gr doğdu, şimdi 3 ay dolmadı daha 6600 gr. Sen yediğin içtiğine dikkat et doğuma kadar, doktorunun sözünden de çıkma.
tekrar merhabacalaramavi arkadaşımız yaşamıştı kolestaz mı deniliyor bilmiyorum ama aşırı kaşıntı şikayetiyle gitti ve aynen dediğin gibi karaciğer enzimlerinin yükseldiğini öğrendi. arkadaşımız önce ilaç kullandı bir süre böyle gitti ama sonra istenilen sonuç alınamadı sanırım ve suni sancıyla doğuma karar verildi ancak istenilen açılma olmayınca sezeryan ile kucağına aldı minik oğlunu.. kendisi olsaydı sana çok daha güzel bilgi verirdi aslında.. sağlıklı doğumlar diliyorum sana
Valla yaradı gibi sanki. Bilmiyorum ki hangisi yaradı, her gün 4 litre su, yarım litre süt, 3 finca kahve, ayva suyu, humana, taze soğan, bulgur pilavı...
ohh maşallah canım kuzunadene bakalım faydası olursa bizler de deneyelim:)) cuma günü kontrolümüz var çok merak ediyorum ben de bizim oğlan ne kadar olmuş diye 37 günlükken 5300 grdı. bir daha tartmadım bayağ oldu meraktayım
ya kızlar yardım edin bebeğim üşütmüş mü ne bacakları buz gibi hırıltısda var memeyi bile tam ememiyor burnundan nefes alamayınca kesip kesip emiyor. niye üşütür ki ne yapmam laım
bence doktora götür canım. bizimkinde zaturre çıktığında doktorların ilk sorduğu emebiliyor mu idi, baya önemli bir şey sanırım. bir de burnunu otribebeyle aç mutlaka tıkanık kalmasın bebekler ağızdan nefes almayı tam bilmiyorlar normalde de sıkıntı çeker. nefesi zor alıp kanda oksijen seviyesi düşerse organlara zarar verebiliyormuş, hastanedeyken sürekl ciğer açıcı ilaç kullandırıp ara sıra da oksijen takmışlardı bizimkine. inşallah bunların hiç birine ihtiyaç duymazsın ama kesinlikle ihmal etme
bence doktora götür canım. bizimkinde zaturre çıktığında doktorların ilk sorduğu emebiliyor mu idi, baya önemli bir şey sanırım. bir de burnunu otribebeyle aç mutlaka tıkanık kalmasın bebekler ağızdan nefes almayı tam bilmiyorlar normalde de sıkıntı çeker. nefesi zor alıp kanda oksijen seviyesi düşerse organlara zarar verebiliyormuş, hastanedeyken sürekl ciğer açıcı ilaç kullandırıp ara sıra da oksijen takmışlardı bizimkine. inşallah bunların hiç birine ihtiyaç duymazsın ama kesinlikle ihmal etme
kızlar ilginize çok teşekkürler sabah erkenden sağlık ocağına gittik allah razı olsun doktor çok ilgilendi . burnu tıkalıymış 5 liraya pompa aldık eve geldik denedik ve sonuç felaketti . çocuğum neler çekmiş şimdi hırıltısı kesildi . sadece kuruluk var sanki ama oda düzelcek inş.
maşallah canım sanırım senin oğlunla benim oğlan hemen hemen aynı günlükler..benimkide cumartesi 2 aylık olucak...seninki kaç kilo doğdu? benimki 35 günlükken 4160 gr dı..maşallahı var seninkinin.diyorum şimdi anca 5 kilo olmuştur heralde bakalım bende merak ediyorum oğlumcuğumu:)
tekrar merhabacalaramavi arkadaşımız yaşamıştı kolestaz mı deniliyor bilmiyorum ama aşırı kaşıntı şikayetiyle gitti ve aynen dediğin gibi karaciğer enzimlerinin yükseldiğini öğrendi. arkadaşımız önce ilaç kullandı bir süre böyle gitti ama sonra istenilen sonuç alınamadı sanırım ve suni sancıyla doğuma karar verildi ancak istenilen açılma olmayınca sezeryan ile kucağına aldı minik oğlunu.. kendisi olsaydı sana çok daha güzel bilgi verirdi aslında.. sağlıklı doğumlar diliyorum sana
ilk 15-20 gün gaz çktik o kadr şimdi emer emmez omzuma alıyorum çıkarıveriyo ne kdr dikkat dersen o kadr kötü oluyo herşey yiyorum sütte çok içiyorumcanım mercimek gaz yapmıyormu bide bulgur sorun olmadımı sizde gazsızmı çocuklarınız?
hoşgeldin yokun epeydir kızın nasıl ?selam kızlar nasılsınızuzun zamandır giremıodum marmelatte arkadasımm sorum sana 3 fincan kahva içiom yazmıssın ya türk kahvesinden mı bahsedıosun:44:
eczaneden mi alıyon cnm?merhaba,
benim de 57 günlük bir oğlum var. ve bira mayasını tablet olarak kullanıyorum. işe yarıyormu derseniz öyle şırıl şırıl sütüm yok, ama doktorumun söylediğine göre oğluma yetiyorum...
evdeki minik yastıkla yada penye battaniye katla koy cnm 2 aylık olmuş rahat eder bence artıkMerhaba kizlarrr.size bisey sormak istiyorum..biz halen anakucagi pusetimizi kullanamadik....cuma gunu 2aykik olcaz..oturma pozisyonu gibi oldugundan korkuyoruz.bizim pusette minder gibi bisey yok direk oturma pozisyonunda gibi.sizinkiler nasil kullaniyormusunuz
geçmiş olsunçok teşekkür ederim doktorun sözünden çıkmıycamda bi türlü zaman geçmiyo. 37 yi bekliycez dedi bakalIM. Allah yardımcımız olsn.
o gelince umarım görür yazımı da cevap verir. kaçıncı haftada doğum yaptı falan öğrenmek isterim. insan tedirgin oluyo ister istemez.
maşallah canım sanırım senin oğlunla benim oğlan hemen hemen aynı günlükler..benimkide cumartesi 2 aylık olucak...seninki kaç kilo doğdu? benimki 35 günlükken 4160 gr dı..maşallahı var seninkinin.diyorum şimdi anca 5 kilo olmuştur heralde bakalım bende merak ediyorum oğlumcuğumu:)
Merhaba kizlarrr.size bisey sormak istiyorum..biz halen anakucagi pusetimizi kullanamadik....cuma gunu 2aykik olcaz..oturma pozisyonu gibi oldugundan korkuyoruz.bizim pusette minder gibi bisey yok direk oturma pozisyonunda gibi.sizinkiler nasil kullaniyormusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?