2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremıodum marmelatte arkadasımm sorum sana 3 fincan kahva içiom yazmıssın ya türk kahvesinden mı bahsedıosun:44:

selam kızlar nasılsınız uzun zamandır giremıodum marmelatte arkadasımm sorum sana 3 fincan kahva içiom yazmıssın ya türk kahvesinden mı bahsedıosun:44:

arkadas cevaplar yıne ama ben burdayken yazayım ımnumalt kahve ıcıyor süt arttırıcı arpadan yapılmıs kahve denıyor herhalde öyle birşey ve kafeinsiz..

arkadas cevaplar yıne ama ben burdayken yazayım ımnumalt kahve ıcıyor süt arttırıcı arpadan yapılmıs kahve denıyor herhalde öyle birşey ve kafeinsiz..

Yok canım nerde türk kahvesi içeyim:) imnu malt kahve, gülnihalin dediği gibi:)

Merhaba kizlarrr.size bisey sormak istiyorum..biz halen anakucagi pusetimizi kullanamadik....cuma gunu 2aykik olcaz..oturma pozisyonu gibi oldugundan korkuyoruz.bizim pusette minder gibi bisey yok direk oturma pozisyonunda gibi.sizinkiler nasil kullaniyormusunuz

çok teşekkür ederim doktorun sözünden çıkmıycamda bi türlü zaman geçmiyo. 37 yi bekliycez dedi bakalIM. Allah yardımcımız olsn.

o gelince umarım görür yazımı da cevap verir. kaçıncı haftada doğum yaptı falan öğrenmek isterim. insan tedirgin oluyo ister istemez.

Valla yaradı gibi sanki. Bilmiyorum ki hangisi yaradı, her gün 4 litre su, yarım litre süt, 3 finca kahve, ayva suyu, humana, taze soğan, bulgur pilavı...

maşallah canım baya bişiler alıyosun sen..zaten sütü yapan sıvıymış yani bol bol su içmek yeterliymiş aslında ama biz işte her şeyi yemeye çalışıyoruz..yalnız ben hiç süt içmiyorum gaz yapıcak diye oğluma..birde bulgur hiç yiyemiyorum azcık bile yesem bende dahil çok gaz yapıyor direk gaz sancım tutuyor oyüzden onuda hiç yiyemiyorum..ama humana still tea..rezene birde bukez kimyonlu rezene aldık gazada iyi gelsin diye..birde hippin süt artırıcı çayını içiyorum..2 gündür göğüslerim taş gibi oluyor hatta bugün aktı kıyafetime geçti maşallah:) yazayım dedim hemen inş herkese faydası olur...

maşallah canım sanırım senin oğlunla benim oğlan hemen hemen aynı günlükler..benimkide cumartesi 2 aylık olucak... seninki kaç kilo doğdu? benimki 35 günlükken 4160 gr dı..maşallahı var seninkinin.diyorum şimdi anca 5 kilo olmuştur heralde bakalım bende merak ediyorum oğlumcuğumu:)

ya kızlar yardım edin bebeğim üşütmüş mü ne bacakları buz gibi hırıltısda var memeyi bile tam ememiyor burnundan nefes alamayınca kesip kesip emiyor. niye üşütür ki ne yapmam laım

canım göğsünden mi geliyor hırıltı burnundan mı? benimkininde sürekli burnundan hırıltı geliyor aspiratörle temizlemeye çalışıyorum hep ama tabi hepsi gelmiyor devam ediyor sık sık yapmak lazımmış..birde yatmadan önce her gece odayı havalandırıyorum rahat uyusun diye..
eğer göğsünden geliyorsa bizim arkadaşlar anlatıyorlardı bir mendile bal ve karabiber sürüyüp göğsüne koyun diye geçiriyomuş sabaha bişeyi kalmıyomuş ballı tarafını göğsüne getiriyosun..inş yararı olur...

kızlar ilginize çok teşekkürler sabah erkenden sağlık ocağına gittik allah razı olsun doktor çok ilgilendi . burnu tıkalıymış 5 liraya pompa aldık eve geldik denedik ve sonuç felaketti . çocuğum neler çekmiş şimdi hırıltısı kesildi . sadece kuruluk var sanki ama oda düzelcek inş.

doğuştan mı zatüreydi bebeğin nasıl oldu canım çok geçmi olsun

doğuştan mı zatüreydi bebeğin nasıl oldu canım çok geçmi olsun

geçmiş olsun tatlım...burnuna serum fizyolojik sık öyle temizle..

sağol canım oğlum 3600 gr doğdu.. cuma günü 2 aylık oluyor çok merak ediyorum nasıl bulacak doktor bizi:))

Canim benim yazmama gerek kalmamis okadar net ve acik ozetlemissinki Tesekkurler:) Arkadas bana da sormus ozelden yazistik

canım mercimek gaz yapmıyormu bide bulgur sorun olmadımı sizde gazsızmı çocuklarınız?
ilk 15-20 gün gaz çktik o kadr şimdi emer emmez omzuma alıyorum çıkarıveriyo ne kdr dikkat dersen o kadr kötü oluyo herşey yiyorum sütte çok içiyorum

hoşgeldin yokun epeydir kızın nasıl ?

eczaneden mi alıyon cnm?

evdeki minik yastıkla yada penye battaniye katla koy cnm 2 aylık olmuş rahat eder bence artık

geçmiş olsun

benimde 2900 e düşmüştü doğumdan sonra asıl kg (3250) şuan 4800 falan kilo alımı güzelse problem yok diyo dr lar

Eveeet, sütle kafayı bozmuş psikopat anne olarak yaş mayayı denedim, sonuç olumlu:) İmnu malt kahve de etkili oldu ama :)

Yalnız şöyle bir durum var, oğlum büyüyüp de her gün daha çok süt tüketmeye başladığı için dolabıma eskisi gibi süt koyamıyorum oğlum emdikten sonra eskiden 70-80 cc kalırdı bana, şimdi 40 cc çıkıyor

ben doğduğu günden beri kullanıyorum benimki oturur pozisyonda değil altta minderi var bide ben ilk zamanlar üzerine yastık koydum yatırdım üstüne çokda rahat ettim şimdi ise kendim alttan açma minderini iki kat yapıpı beline destek koyuyorum öle kullanıyorum canım ama bazı pusetler çanta gibi çok derin onlarda benim bu dediklerim olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…