- Konu Sahibi antidepresif
-
- #27.381
yerim o bıdığı ben :))
sanırım sürekli hareket halinde olduğu için rahattır.. gazlı bebeklere iyi geliyor.
bizde dün hastaneye gittik kalça çıkıklığı için, taksiyle 5dk mesafe, mayıştı hastaneye gidene kadar dışarıya baka baka gittik, hastaneye girince uyudu babasının kucağında, randevumuz olmasına rağmen 45*50dk bekledik, korktum uyanır da ağlar diye.. bizi çağırmalarına 5dk kala uyandı.. başta mekanı yabancıladı büzdü dudakları, sonra beni ve babasını görünce gülücükler saçtı.. ilgi odağı oldukultrasonda da yavrum sesini çıkarmadı hiç..
eşim ağlar dedi soğuk jeli sürdükleri zaman, yok dedim alışkın o, 9 ay boyunca annesinin karnından hissetti o jeli
hani kırkından sonra düzene girerdi? bizim olan düzenimiz bozuldu.. küçücük bebek sabahtan akşama kadar 1 saat bile uyumadı.. üstelik durmuyorda kucak istiyor ağlıyor, kollarım koptu akşama kadar.. ev leş gibi oldu her yer darmadağınık 5 dk bile yanından ayrılmama izin vermiyor.. ailemden çok uzakta olmanın acısını hiç bu kadar yaşamamıştım...
5 dk bırakacak kimsem yok.. uyumadı zamanlarda öylece dursa yine iyi böyle değildi bizim huyumuz(((((((
hani kırkından sonra düzene girerdi? bizim olan düzenimiz bozuldu.. küçücük bebek sabahtan akşama kadar 1 saat bile uyumadı.. üstelik durmuyorda kucak istiyor ağlıyor, kollarım koptu akşama kadar.. ev leş gibi oldu her yer darmadağınık 5 dk bile yanından ayrılmama izin vermiyor.. ailemden çok uzakta olmanın acısını hiç bu kadar yaşamamıştım...
5 dk bırakacak kimsem yok.. uyumadı zamanlarda öylece dursa yine iyi böyle değildi bizim huyumuz(((((((
ahh birde gazlı hallerini görsen eminim hemen vazgeçersin yemekten:))) evet bana da hareket halinde olduğu için rahat gibi geliyor ama evde de deniyorum bebek arabasıyla gezdirmeyi fayda etmiyor portbebe bebek arabası araba ne olduğu önemli değil yeter ki onu dışarı çıkaracak birşeyin içinde olsun hemen susuyor:)) canım ben de merak ediyorum bakalım benim oğluş nasıl duracak ultrasonda umarım bişey çıkmaz
canım kırkından sonra iyi olur falan hikaye bunlar... kırkından sonra bebek anca algılayabiliyor çevreyi, benimki ilk ayında uyanmak bilmezdi,
gerçi şimdi de pek şikayetçi değilim de, an geliyor insana bezginlik geliyor.. 5dk biri bsksa da tuvalete gidim diye düşünüyorsun..
ben 20.günümüzden itibaren tek başıma bakıyorum.. ailem çok uzak.. annem de çalıştığı için fazla kalamadı.. 18saat yol.. ahh.. evlenirken bunları düşünemiyoruz hiç.
hayat..
bebişlerin düzeni normalde 3.-4. aya kadar oturuyor.. herşey yoluna girer merak etme
Ahh ahh, biz 2.5 aylık olduk, artık öyle kesintisiz gündüz uykuları yok, hep oyun hep kucak, alıştırın kendinizi buna:)
Annemin dediğine göre bebekler yeni bir yer görmeyle bile yorulurmuş, o yüzden de evin kapısına bile çıkarsan kucağında, 5 dakika sonra yorgunluktan sızarmış bebek dediğin, yani annem öyle diyor:) Biz misafirliğe gittiğimizde kucağımda evi gezdiriyorum ben, sanki uzayı keşfetmiş gibi ilgiyle inceliyor oğlum, daha ikinci odanın sonunda kucağımda sızıveriyor:)
sizde gece gezin canımcanım oğlum için farketmiyor nereyi gezdiğimiz market alışveriş merkezi ev gezmesi hiç farketmez evden başka bir yer olsun yeter onun için evde cıyak cıyak ama kapıdan çıktık mı yumuyor gözlerini eve girdik mi yine açıyoreve mi bir gıcıklığı var inan anlamadım geçen gün emzirdim altını değiştirdim çıktık dışarı 7 saat dışardaydık bir kere açmadı gözünü eve girdik bastı çığlığı ben de anlamıyorum bu oğlanı
geçmiş olsun canımselam kızlaar.Oğluşum iki gündür gece gündüz hiç durmuyordu dün acile götürdük kulağı iltihap kapmış.Bir sürü ilaç verdi.Çok moralim bozulda.Haftada bir kere yaptırın banyosunu dedi kulağına su kaçtığından olabilir dedi.Ayrıca yine çoook gazı vardı.Yine popsuna bi şey sokup çıkarttılar gazını.Nasıl sesler çıktı o boru gibi şeyi sokunca
ya benim oğluşumun 40 ı çıkalı 4 gün oldu hala huysuz.Hala şöyle güzel güzel etrafa bakmıyor ya ağlıcak ya da emecek uyanıkken.Sizin bebişleriniz de öyle mi çok sinirim bozuluyor :26::26:
sizde gece gezin canım
sorma canım ya bu gidişle öyle olacak galiba
sıkıldığı zaman illa ayakta olcaz dolaşıcaz şarkılar söylicez oturduğumuz an basıyor çığlığı ya küçücük şey nasıl anlıyor anlamıyorum hiç kandıramıyorum ben bu çocuğu ailecek maymun etti bizibu bebişler akıllı doğuyo valla herşeyi yaptırabilirler bize
sarılığınız nasıl oldu canım geçti mi?
ben biraz gaddarım galiba doğduğu günden beri gazdan ağlamaktan katıldığında dahi oturarak oyaladım ve ayakta gezdirenleride oturttum kayınvalidem çok bozuluyodu ama şuan çok rahatım 44 günlük olduk kendi kendine vakit geçirebiliyo ,eşimde müdahalelerime bozuluyodu ama dün bebişle yalnız kalınca anladı beni :) ama tabi koliklerin durumu daha zordur yaşanmadan bilimezsıkıldığı zaman illa ayakta olcaz dolaşıcaz şarkılar söylicez oturduğumuz an basıyor çığlığı ya küçücük şey nasıl anlıyor anlamıyorum hiç kandıramıyorum ben bu çocuğu ailecek maymun etti bizi
bende gitmedim ay sonu bebişle beraber gideyim diyorumkızlar kendi doktorlarınıza kontrole gittinizmi? beni 40ımızda çağırmıştı ama kullanmam gereken bir ilacım var ondan sonra giderim dedim ben hata mı yaptım acaba hataya gidicem. sanırım rahime bakıyorlar..
ben biraz gaddarım galiba doğduğu günden beri gazdan ağlamaktan katıldığında dahi oturarak oyaladım ve ayakta gezdirenleride oturttum kayınvalidem çok bozuluyodu ama şuan çok rahatım 44 günlük olduk kendi kendine vakit geçirebiliyo ,eşimde müdahalelerime bozuluyodu ama dün bebişle yalnız kalınca anladı beni :) ama tabi koliklerin durumu daha zordur yaşanmadan bilimez
bende gitmedim ay sonu bebişle beraber gideyim diyorum
inşallah çabucak geçer canım nöbetler insan stres oluyodur nöbet geldiğindecanım inan benden daha gaddar olamazsınarkadaşlarım bile acımasız anne diye dalga geçiyorlar ama napayım tek başıma bakıyorum bebişe böyle olmak zorunda belli saatlerde kolik nöbetlerimiz tutuyor mesela çok zorluyor bizi ona rağmen daha sallanmak ne bilmez bebeğim tek yaptığımız evin içinde şarkılar söyleyerek gezmek oluyor dikkatini dağıtmak zorundayız bi şekilde. amaa gaz sancısı olmadığında melek gibi oluyor oğlum kendi kendine oynuyor uyuyor gülücükler saçıyor çift kişilikli galiba benim oğluş
inşallah çabucak geçer canım nöbetler insan stres oluyodur nöbet geldiğinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?