2012 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ya cook uzuldum inan icim sizladi.... Bizim bebegimiz pisik olmadi ama poposu kizardigi zaman ben sudocrem kullamiyorum ve cook cok iyi
ama turkiyede var mi bilmoiyorum varda mutlaka dene
Cook uzulum bebegine...
Ayrica ben sadece hastanede islak mendil kullandim onun disinda surekli pamuk ve ilik su kullaniyorum...

Benim oğlum da sürekli kusuyor Hem emmekten geçemiyor hem de kusuyor, bazen süt olduğu gibi çıkıyor, bazen de peynir kesiği gibi.
kusma sorunu bizde de var, aynen seninki gibi bazen sümüksü süt çıkarıyor bazen de peynir kesiği gibi, biz de kabızlık osrunu var pazartesiden beri kakasını yapmadı ( 57 günlük oldu benim kızım

bütün kontrollerini oldu cnm hastaneden çıkmadan önce.sizede sorayım dedim olmadı bir ürologa göstercem
bu arada herkes gaz sancısı hakkında bildiklerini yazmış bende yazayım ben sıcak su yapıp ayaklarına ve karnına koyuyorum tabi çok sıcak değil su sıcağa yakın.iyi geldiğini düşünüyorum.

kızlar kızım ne kadar tok olursa olsun illaki kolunu yalıyo emiyo :) niyekine birde bana yardım edin kızım acılı acılı bağırıyor ilaçlarmı etkisini gösteriyo . ağızdan damla var sabah öğle akşam gece 8 damla ya resmen bağırsaklarındaki gazı duyuyorum gur gur ediyor

seninde bebeğinin teni havalıdır . sakın ıslak mendil sürme suyla sil pamuk al bolca veya ıslak mendillerin bezlerini sıcak suyla yıka hemen sil benim bir tane kovam var hemen sıcak ve soğuk su koyuyorum ılık olunca bezle siliyorum çok rahatt edşyor

cnmm bende ıslak mendil yeni doğan dan en iyisinden aldım ama kullanmıyorum ılık suya pamuk sürüp temizliyorum her seferinde çok azcık pişik kremi yada bebeyağı sürüyorum yok pişik kuzum mutlakaka sürün arkadaşlar popoya bir müddet böyleee ne yapalımm

günaydın kızlarr nasılsınızz

uzun bir aradan sonra merhaba canım uykusuzum ben azcık benim delikanlı 2 gündür çok huzursuz acı çekiyor resmen yavrum neyi var emin de olamıyorum gaz diyorum ama ne çıkmaz gaz ozaman yapmadığım şey kalmadı normalde çok sakin bir bebek o yüzden başka bişeymi acaba diyorum:26: güzel mervemiz nasıllar

aa cnm hoşgeldın bende uykusuzm bu gece kızım süreklı agladı ve ilk kez boyle zor bır gece gecırdı simdi uyuma cabası içinde annelık fedakarlık ıstıomus cok ıyı anladm

aa cnm hoşgeldın bende uykusuzm bu gece kızım süreklı agladı ve ilk kez boyle zor bır gece gecırdı simdi uyuma cabası içinde annelık fedakarlık ıstıomus cok ıyı anladm

gerçekten çok haklısın canım eşimle 2 gündür mahvolduk bir görsen halimizi acıncak haldeyiz miniğime üzülüyorum ben uykusuz kalmak sorun değil de onu böyle görünce içim gidiyor.. katıla katıla ağlıyor kıvranıyor bebeğim çok üzülüyorum. eşimde daha çok sakinleşiyor ozaman da ben beceremiyormuyum diyorum valla benden daha tecrübeli çıktı eşim alışıyoruz oğluşla artık birbirimize ama birde bu derdini bir anlasam canım okadar sakin bir bebekti ki 2 gündür doğru düzgün uyuyamadı yavrum ya sizler neler yapıyorsunuz gaz için canım

off valla eşimle maymun olduk cadı anamızı aglatıo geceleritatlım bizim gaz problemımız yok şükürler olsn kı alttan üstten atıo kızımben gündüzleri rezene cayı ıcıom bır fincan sütümü arttırıo anneme göre kızzımn gazınada olumlu etkısı oluo cayın ama bılemıyorum tabı:44:bizim sorunumuz hep memede durcak kızım orda uyuck bu da iyi bişey degıl tabı

Arkadaslar bu sabah bebegimin altini actigimda kakasi sunuksuydu sulu degil ve yesil icindede taze kan var....
Sizde oldumu boyle bise... Cok endiseliyim sabah ebeyi aradik bagzan olabilecegini soyledi eger bebek sakinse
Bi degisiklik yoksa endiselenme dedi.. Kakasini takip et hala kanli olursa acile gotur dedi..

aynen bizim de canım gözünün içine bakıyoruz resmen. ya nazar değmesin bizim de yok gaz sorunumuz ya da yoktu hatta hiç sorunu yoktu bebeğimin ama 2 gündür okadar huzursuz ki kucağımdan indiremiyorum sakinleşmiyor çünkü katıla katıla ağlıyor ne değişti birdeb bilmiyorum. anlayamak çok kötü. geçen gece acile bile gtürdük kesin bişeyi var diye gaz çıkarıyor ama kıvranıyordu dr iyice baktı gaz derdi bişeyi yok çünkü dedi nasıl bi gaz anlamadım çoook fazla çıkarıyor çünkü
oooff önerilere açığım nasıl sainleştircem ben meleğimi

cnm 2 gün önce bizde yesil kaka yaptık ama aynı gün içinde gecti çok şükür su an altın sarısı renginde yine bazen yedıgımız yıyeceklerden dolayıda rengı degısebılıomus ama tabı kan olması konusunda bir fikrim yok ebeye sormussun ıyı takıp et cnm duruma göre olmazsa bir doktorunuza gösterirsiniz yavrunu

caresizlik çok berbat bısey cnm artık dün gece bende kızımla birlikte agladım annem olmasa kafayı yerdm sanırımzamanla öğrenıcez nasıl davranmamız gerektıgını bebişlerımız dünyaya adapte olmaya calısırken bızde ilk kez tattığımız bu duyguya alışmaya calısıyoruz40 günden sonra bebegın huyu düzelirmiş bakalım bizimkiler de durum ne olck

bayılıyorum bebeğime ama okadar yorgunum ki inatla ağlamaya ve kucağımda kalmaya ısrar ediyor nasıl sakinleştirebilirim şaşırmış durumdayım. birden değişirmi huy bu kadar kucağımdan bırakamıyorum hemen katılıyor. şimdi ben de ağlıcam valla

hamileyken hiç sorun degılmıs cektıgımız sıkıntılar asıl hayat simdi basladı dıorum ben soranlara hem büyük sorumluluk hemde dünyanın en büyük heyecanı ve güzelliğimiş kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…