- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.441
Arkadaşlar, benim de kızımın geçmek bilmeyen pişikleri var. Hatta poposunda bazı yerler açık yaraya dönüştü. Yavrum krem sürerken avaz avaz bağırıyor doğal olarakKullanmadığım ilaç kalmadı. Siz neler yapıyorsunuz pişik için, hangi bezi kullanıyorsunuz?
kusma sorunu bizde de var, aynen seninki gibi bazen sümüksü süt çıkarıyor bazen de peynir kesiği gibi, biz de kabızlık osrunu var pazartesiden beri kakasını yapmadıBenim oğlum da sürekli kusuyorHem emmekten geçemiyor hem de kusuyor, bazen süt olduğu gibi çıkıyor, bazen de peynir kesiği gibi.
bebeğinizin yumurtalıkları nasıl?? benimkinin oldukça sarkık ve büyük bir sorun olmasından korktum size sorayım dedim??
Arkadaşlar, benim de kızımın geçmek bilmeyen pişikleri var. Hatta poposunda bazı yerler açık yaraya dönüştü. Yavrum krem sürerken avaz avaz bağırıyor doğal olarakKullanmadığım ilaç kalmadı. Siz neler yapıyorsunuz pişik için, hangi bezi kullanıyorsunuz?
bizimde pişik sorunumuz var cnm prima kullanıyoruz su an ıyı emıo çişini ve kakasını ben öncelerı ıslak mendıl kullanma hatasına düştm pişti kızım sımdı her seferınde ılık suyla temızlıom bıde popolın sürüyorum hafifledı cok şükür ya
günaydın kızlarr nasılsınızz
uzun bir aradan sonra merhaba canımuykusuzum ben azcık benim delikanlı 2 gündür çok huzursuz acı çekiyor resmen yavrum neyi var emin de olamıyorum gaz diyorum ama ne çıkmaz gaz ozaman yapmadığım şey kalmadı normalde çok sakin bir bebek o yüzden başka bişeymi acaba diyorum:26: güzel mervemiz nasıllar
aa cnm hoşgeldın bende uykusuzm bu gece kızım süreklı agladı ve ilk kez boyle zor bır gece gecırdı simdi uyuma cabası içinde annelık fedakarlık ıstıomus cok ıyı anladm
gerçekten çok haklısın canım eşimle 2 gündür mahvolduk bir görsen halimizi acıncak haldeyizminiğime üzülüyorum ben uykusuz kalmak sorun değil de onu böyle görünce içim gidiyor.. katıla katıla ağlıyor kıvranıyor bebeğim çok üzülüyorum. eşimde daha çok sakinleşiyor ozaman da ben beceremiyormuyum diyorum valla benden daha tecrübeli çıktı eşim alışıyoruz oğluşla artık birbirimize ama birde bu derdini bir anlasam canım okadar sakin bir bebekti ki 2 gündür doğru düzgün uyuyamadı yavrum ya sizler neler yapıyorsunuz gaz için canım
off valla eşimle maymun olduk cadı anamızı aglatıo geceleritatlım bizim gaz problemımız yok şükürler olsn kı alttan üstten atıo kızım ben gündüzleri rezene cayı ıcıom bır fincan sütümü arttırıo anneme göre kızzımn gazınada olumlu etkısı oluo cayın ama bılemıyorum tabı:44:bizim sorunumuz hep memede durcak kızım orda uyuck bu da iyi bişey degıl tabı
Arkadaslar bu sabah bebegimin altini actigimda kakasi sunuksuydu sulu degil ve yesil icindede taze kan var....
Sizde oldumu boyle bise... Cok endiseliyim sabah ebeyi aradik bagzan olabilecegini soyledi eger bebek sakinse
Bi degisiklik yoksa endiselenme dedi.. Kakasini takip et hala kanli olursa acile gotur dedi..
aynen bizim de canım gözünün içine bakıyoruz resmen. ya nazar değmesin bizim de yok gaz sorunumuz ya da yoktu hatta hiç sorunu yoktu bebeğimin ama 2 gündür okadar huzursuz ki kucağımdan indiremiyorum sakinleşmiyor çünkü katıla katıla ağlıyor ne değişti birdeb bilmiyorum. anlayamak çok kötü. geçen gece acile bile gtürdük kesin bişeyi var diye gaz çıkarıyor ama kıvranıyordu dr iyice baktı gaz derdi bişeyi yok çünkü dedi nasıl bi gaz anlamadım çoook fazla çıkarıyor çünkü
oooff önerilere açığım nasıl sainleştircem ben meleğimi
caresizlik çok berbat bısey cnm artık dün gece bende kızımla birlikte agladım annem olmasa kafayı yerdm sanırımzamanla öğrenıcez nasıl davranmamız gerektıgını bebişlerımız dünyaya adapte olmaya calısırken bızde ilk kez tattığımız bu duyguya alışmaya calısıyoruz 40 günden sonra bebegın huyu düzelirmiş bakalım bizimkiler de durum ne olck
bayılıyorum bebeğime ama okadar yorgunum ki inatla ağlamaya ve kucağımda kalmaya ısrar ediyor nasıl sakinleştirebilirim şaşırmış durumdayım. birden değişirmi huy bu kadar kucağımdan bırakamıyorum hemen katılıyor. şimdi ben de ağlıcam valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?