- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.421
kızlar hepinizi tebrik ediyorum.. ne zaman kavuşcaz meleklerimize diye düşünürken hepimiz çoktan bebeklerimizi kucağımıza aldık şükürler olsunşimdi artık bebeklerimizden konuşuyoruz ne güzel
kübraaaa canım seni de çok tebrik ediyorum gelinimi de öp benim içinne güzel normal doğum yapmışsın çok sevindim canım
canım merhaba
şimdi bakıyordum ben de listeye inan daha yeni vaktim oluyor. henüz kendimi bile ekleyemedim düşündoğumum hazırlıksız oldu sonra 5gün hastanede yatmak zorunda kaldık çıkınca da gün aşırı hastanenin yolunu tuttuk okadar yorgundum ki daha yeni kendime geliyorum forumu kızları da çok özledim artık daha çok girerim listeye de bakıyorum şimdi
bende sürekli bebeğimin kusmasını anlamıyorum uykusuz hiç uyumuyo bu bebek yahu?
Benim oğlum da sürekli kusuyorHem emmekten geçemiyor hem de kusuyor, bazen süt olduğu gibi çıkıyor, bazen de peynir kesiği gibi.
Arkadaşlar, benim de kızımın geçmek bilmeyen pişikleri var. Hatta poposunda bazı yerler açık yaraya dönüştü. Yavrum krem sürerken avaz avaz bağırıyor doğal olarakKullanmadığım ilaç kalmadı. Siz neler yapıyorsunuz pişik için, hangi bezi kullanıyorsunuz?
Canım çok geçmiş olsun ya kıyamam ben ona. primanın beyaz poşetlisini kullanıyorum yani prima sensetive. hiç krem kullanmıyorum. üstelik sık sıkta değiştridiğim söylenemez. bak sana en güzel tavsiye her altını açtığında açık bırak altını. biraz açık kalsın kurusun. yazık ona şimdi her çişini yaptığında nasıl acı veriyordur. heh birde pamuğu ıslatıp onunla temizle altını sakın ıslak mendil sürme. pamukla sildikten sonrada peçete ile mutlaka kurula. çok geçmiş olsun. Türkiyede olmadığım için krem söyleyemiycem. ama zeytin yağı sürebilirsin.Arkadaşlar, benim de kızımın geçmek bilmeyen pişikleri var. Hatta poposunda bazı yerler açık yaraya dönüştü. Yavrum krem sürerken avaz avaz bağırıyor doğal olarakKullanmadığım ilaç kalmadı. Siz neler yapıyorsunuz pişik için, hangi bezi kullanıyorsunuz?
bende aynı sorun var. saçım kıyafetlerimmm her yerim kusmuk:) kızımı değiştirmekten de bıktım walla:d
Benim oğlum hala gece gündüz demeden uyuyor, acıkınca uyanıyor, emdikten sonra da kendince mırıldanıp etrafı inceliyor, sonra tabi kusuyor, kusunca da canı yanıyor, ağlıyor20 günlük oldu kızım cok sükür artık gecelerı uyuyup gündüz uyanık geçirmeyi tercih edıo sesler çıkarıo gülüo bide hapşırnca cook hosuna gidio cadının Allahım hep yüzünü güldürsn yavrularımızın
Ah sadece kıyafetler mi yatak yastık koltuk, ne varsa
Benim oğlum hala gece gündüz demeden uyuyor, acıkınca uyanıyor, emdikten sonra da kendince mırıldanıp etrafı inceliyor, sonra tabi kusuyor, kusunca da canı yanıyor, ağlıyor45 günlük oldu ama erken odğum olduğu için daha yeni yeni adapte oluyor dünyaya.
Arkadaşlar, benim de kızımın geçmek bilmeyen pişikleri var. Hatta poposunda bazı yerler açık yaraya dönüştü. Yavrum krem sürerken avaz avaz bağırıyor doğal olarakKullanmadığım ilaç kalmadı. Siz neler yapıyorsunuz pişik için, hangi bezi kullanıyorsunuz?
Biz büyüynce benzemesini istediğimiz bir eve misafirliğe gittik, yumurta aldık çıkarken.Arkadaslar yarin bebegim 40 gunluk oluyor... Ne yapilir hic bilemiyorum kirkinda.... Bilen varmi? :26:
Erken dogum dedigin nekadar erkendi ki... Bizde biraz erkendik ama sadece 2 hafta..
bizimde pişik sorunumuz var cnm prima kullanıyoruz su an ıyı emıo çişini ve kakasını ben öncelerı ıslak mendıl kullanma hatasına düştm pişti kızım sımdı her seferınde ılık suyla temızlıom bıde popolın sürüyorum hafifledı cok şükür ya
slm travazol,hametan ve travocort 3ünüde denemişliğim var oğlum için ve bunların iyi geldiğini söyleyebilirim
oğlumda sık pişik oluyordu ılık suyla yıkayıp poposunu kremliyordum
Slm cnm,
Bende şu an yaklaşık bir haftadır travacort ve fito kullanıyorum. Ama hala bir sonuç alamadım. Çok üzülüyorum çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?