- Konu Sahibi antidepresif
-
- #26.401
İzlar lutfen yardim edin.oglumun kulagi agriyor cok kotu.saat5bucuktsn beri uyanik..kulak agrisina ne iyi gelir bilen varmi.
bugun anasaglıgına gittik oglum 20 günde 300 gr almış az geldi bana(( sütüm yaramıyo mu ne ( siz neler yiyorsunuz bebişleriniz bi ayda kaçar kilo aldı??? 1,5 kilo falan olmuş galiba banada söyleyin neyle besleniyorsunuz sütün yaglı yarar olması için ne yenir ki??
İzlar lutfen yardim edin.oglumun kulagi agriyor cok kotu.saat5bucuktsn beri uyanik..kulak agrisina ne iyi gelir bilen varmi.
Valla bizim evin hanımı eşim oldu desem yeridir, temizlikten yemeğe dek her işi o yapıyordu ama en son o da hasta olunca bugün kadın çağırdım eve. Bir de bebek görmeye gelenler oluyor gün aşırı, pasta börek yapıyorum ben sürekli.kızlar bi gününüz nası geçiyo hayatınızı düzene sokabildinizmi...ben daha hiçbişeyi rayına oturtamadım ya bazen kahvaltı bile yapmaya fırsat bulamıyorum.. bazen çok daralıyorum yemek mutfak temizlik ooffff sizde aynı sorunları yaşıyomusunuz...anneleri yanında olanlar gerçekten çok şanslı keşke annemle aynı yerde olsaydık...
Doktor imkanınız varsa her gün yoksa gün aşırı yıkayın dedi. Gün aşırı yıkayınca bizimki o gece sanırsın ki koca evi temizleyip de yatmış gibi deliksiz uyuyor. Çok seviyor banyoyu.kızlar bebişlerinizi ne sıklıkla yıkıyorsunuz bide 1 günde kaç tane bez değiştiriyorsunuz
Ben anne sütü eklemeden normal zeytinyağını pamuğa batırıp masaj yaptım, rahatladı gibi. Zaten bizim gündüz sorunumuz yok da gece bezlerimiz kakasız oluyor 2 açışta da, o yüzden. Sabah bezini açınca da geceden kalanlar da geliyor, haliyle canı yanıyordur yavrumun.kızlar bebeğim kakasını yapamıyordu.uykusunda bile ıkınıyor rengi değişiyordu.
hametan isminde krem kullanarak kakasını yaptırmaya çalışıyordum ama popo deliğinin kenarlarını tahriş edince birdaha kullanmamaya karar verdim.
bugün doktorumuzu arayıp durumu anlattım.
bu dönem bebeklerinde kabızlığın moda olduğunu.anne sütü ile beslendiği için kızıma birşey yapamayacağını,büyüdükçe karın kasları gelişecek zamanla düzeleceğini söyledi.
seçenek olarak hametan kreme devam edebileceğimi,yada fitil önerebileceğini ve anne sütüne hakiki zeytin yağı sürerek popo deliğine masaj yapabileceğimi söyledi.
kızlar az önce sütüme zeytinyağı ekleyip doktorun dediğini yaptım.öylebir kaka yaptıki kızım normalde 3 beze yaptığı kakayı tek seferde yaptı.
canım yavrum ne sıkıntı çekiyormuş meğer(
bu sıkıntıyı yaşayan arkadaşlar bunu kesinlikle yapın rahat etsin yavrucaklar..
arkadaslar konuyla alakasi yok ama bana yardimci olabilirmi siniz cizelge yapmaya calistim ama dogum tarihini yasarken 2011 e kadar var tani 2012 yok siz nasil yaptiniz biz 1 yas fazla gorunuyoruz:)))) :26:
bugun anasaglıgına gittik oglum 20 günde 300 gr almış az geldi bana(( sütüm yaramıyo mu ne ( siz neler yiyorsunuz bebişleriniz bi ayda kaçar kilo aldı??? 1,5 kilo falan olmuş galiba banada söyleyin neyle besleniyorsunuz sütün yaglı yarar olması için ne yenir ki??
merhaba
gaz için colinox kullanan oldumu ilaç biraz kremsi gibi geldi iyice çalkalayarak kullanın yazıyor çalkaladım ama kıvamı aynı gibi ilaç mı bozuk acaba.
lymonata beni niye listeye eklemiyosun :2:
sütün yağlı olması için cevizin çok faydası var canım..
canım doktor bana da aynı ilacı yazmıştı evet kıvamı yoğun krem gibi bozuk değil yani merak etme,sıvıya karıştırarak verin diyor,ben 1-2 damla süt sağıp ona karıştırdım..
ben de kullandım colinoxu, üstüne süt sağıp sulandırıp veriyorum çok faydasını gördüm ilk zamankar ama artık o da kesmiyor gaz sancılarını(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?