2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

Yok benim henüz uyku problemim yok:) Gelinliğe bir an önce bakarsan iyi edersin canım, bana gelinliği nisan sonunda teslim edicekler. Şimdi kuaför ve makyaj araştırmasındayım. Gelinlik bitti buna sıkıntı yapmaya başladım. Her yer pahalı, nişanlımı zora sokmak istemiyorum. Bir de nikah günü en az 5 kişi gelicek benimle, onların da saçları yapılıcak. Artık 1000 liraya çıkarız heralde

Gelinliğe bu hafta bakabilirsem perşembe cuma bakmak istiyorum,ankaraya geleceğim.Tavsiye edeceğin yer varmı tatlım? ben uygun fiyata bulabilirsem hazır alacağım kafamda model belirledim çünkü onu bulursam şipşak alırım:) ama bulamazsam son ihtimal diktiririm diye düşündüm. Çünkü diktiren arkadaşlardan çok kötü şeylerde duydum. Bütçeyi aşmayacak şekilde bakacağım gelinliğe. zaten sade bir model istiyorum,taşlı istemiyorum sadece biraz tüllerinde danteller olabilir.Oyüzden inş.çok pahalı olmaz diye düşünüyorum.Kuaförüm belli makyözüde macte çalışan bir arkadaşım var, bakayım ne fiyat verecek yada geçensene eylülde çok yakın arkadaşım evlendi,makyajı çok güzel olmuştu en kötü ona giderim diye düşündüm.Kuaförde evet sıkıntı inş.ama bizimki makul fiyata yapıyor sağolsun senelerdir gidiyoruz.tek sıkıntım saçlarım kısa ya kaynak yaptırıcam yada fiyatı uygun olmazsa postij alacağım.of valla zaten bunları düşünmekten uyuyamıyorum birde heyecan yaptım sanırım..:)

Arkadaşlar bende aranızdayım.Benimde 26 Mayıs´ta düğünüm var eğer bir aksilik olmazsa.Evi geçen yazın başında almıştık,içi bayağı eski olduğu için komple tadilat yapıldı.Tadilat beni bayağı uğraştırdı ve yordu.Mobilyalarımı aldım beyaz eşyalarımı ve perdelerimi de aldım.Çeyizim de hemen hemen hazır.Sadece küçük ev aletlerim kaldı.Gelinliğim dikiliyor ayakkabımı aldım düğün yeri kına yeri hazır kınada giyiceklerim de dikiliyor.Kuaförüm hazır.Fotoğrafcıya fırsat bulamadım henüz.Kına kaftanı ayakkabısı gelın tacı vs bunlar için bir gün alışverişe çıkmam lazım.Halı ve avize için zaman bulmam lazım.Halıyı nerden alcağıma karar veremiyorum kime sorsam kimse halısından memnun değil.Var mı tavsiye edeceğiniz bir marka?Balayı rezervasyonlarınıda hallettikÇoğu şeyi hallettik ama bir türlü nikah işlemlerine başvuramadık.En önemlisini en sona bırakıyoruz..Her gün yeni bir eksik çıkıyor.Tam bitti derken yeni eksikler çıkıyor.Ama güzel telaşlar bunlar.Benim şuan tek derdim yüzüme bir ay önce bıyık bölgesine iğneli epilasyon yaptırdım iz kaldı inşallah düğüne kadar geçer.Bunalıma girmiş durumdayım bundan dolayı.İlla bir yerde bir aksilik çıkıyor.

Son düzenleme:
canım senin pek birşeyin kalmamış hazırsın... bıyığındaki izle ilgili güzellik merkezlerine yada bi doktora git istersen

riske atma.. krem felan verir belki .. soyma kremi oluyo ya ondan

kızlar bizde mayısta düşünüyoruz düğünü .. ama ne gün aldık ne salon baktık bu işi bu hafta halledicez inş yer kalmıştır .. bakalım artık..

neonne nişanlım babamı dün akşam ikna etti :) sanırım Rabbim önümüzü açtı .. hayırlısıyla herşey böyle hallolsa bir bir

eksiklerimize gelince salon masa sandalyesi tüller ve halılar kaldı onun dışında benim ufak tefek eksiklerim

en BÜYÜĞÜ gelinliğe hiç bakmadımmmm sanırım biranevvel ona bakmalıyım... ama yeterince model bulamıyorum sanki netten

ben sade şık değişik olsun istiyorum birazda :)

Hayırlı olsun tatlım valla sen itimişsin işlerini birşeyin kalmamış:) inan senin yazdıklarını okuyunca stres oldum bizde hiçbirşey hazır değil mutfak gereçleri haricinde bizde nikah işlemlerini önce halledicez bu hafta ona koşturucaz bakalım. Ama bu hafta kararlıyım gelinlik bakıcam, kına yerini ve balayını ayarlıcaz.beyaz eşya ve mobilyalarada akşamları nişanlım işten çıkınca bakacağız.
ben birde ankaraya gelip gidiyorum, geldiğimde sıkıştırılmış program gibi herşeye koşturacağız bakalım.

tatlım hayırlı olsun, biz yeri geçen hafta cuma tuttuk.seni korkutmak istemem ama şimdiden eylülün sonuna kadar cmt pzrlar doluydu, olan 1 2 yer vardı oralarıda beğenmedik hemde çok uçuk fiyat verdiler. bizde cuma yapıyoruz mecburen çünkü düğün salonumuzu çok beğendik. birde cuma,cumartesi arasında 2000 oynuyor.o yüzden balayı paramızda çıkmış oldu iyi oldu.
o yüzden bu hafta bir an önce bakın bence en kötü cumaya alırsınız sizde

Gelinlik için çok gezmedim. Tunalı' da gezdim çok pahalı buldum, kızılay izmir caddesinde moda evleri var, fiyatları da uygun. Ben yukardan gelirken sırayla gidiyim dedim, ilk gördüğüm moda evine girdim ve oraya siparişimi verdim. Kimse bana o kadar yardımcı olmamıştı çünkü. Nereye gitsem istediğim modele bakıp 'tamam olur yaparız, şu kadara mal olur' dediler. Ama siparişimi verdiğim yer bana önce gelinlik giydirdi sonra dantel seçtirip üstüme yerleştirdi, altıma da istediğim tülden koydu falan. Kafamdaki soru işareterini giderdiler. Bi gelinliğin altını başka bir gelinliğin üstünü beğeniyodum ve hiç sonuçta neye benzer bilemiyodum. Somut bir şey çıkarınca hoşuma gitti. Umarım bir terslik olmaz.
Ben daha makyaj ve kuaförü halledemedim. Benim kuaförle hiç işim olmaz, senede 1 kere kestiririm. Dolayısıyla öyle eskiden tanıdığım kimse yok :) Napıcam bilmiyorum.

Öncelikle hoşgeldin canım. Nerdeyse her şeyi halletmişsin, geriye en kolayları kalmış maşallah:) Nikah en önemlisi baby_boo en kısa zamanda mutlaka halledin. Zaten düğün salonları doldu bile, istediğin gün istediğin saate bulman zorlaşır gün geçtikçe. İz için mutlaka bir dermatoloğa git, madecasol fln sür hiç aksatma.

Çok sevindim ikna olmasına :)) Eksiklerin de hallolur en kısa zamanda sorunsuz bir şekilde inşallah. Ben diktirmeyi düşündüğüm gelinlik için konu açmıştım, ona bi bak istersen. Kuyruğu hariç gayet sade :) Sen nasıl bir model düşünüyosun, straples mi kollu mu? Nasıl bişey?

Umarım geçicidir. İnan bazen diyorum ki ben artık böyle mi olucam, o zaman evlenmiyim daha iyi.

yok ya stresten o stresten :) canımızı sıkmayalım arkadaşlar düğünümüz olucak en güzel telaşlarımız zehir etmeyelim demii

aynı durumdayım galiba benimde denk geliyo ama yasmin içicem ben regl günümü kendim ayarlıycam arkadaşlarım öyle yaptı balayıma da denk gelmesin
bizde yarın nikah işlemlerini halledicez beyaz eşya bakıcaz ev bakıcaz tv filan bakıcaz mayısa kadar tüm hafta sonları dolu geçicek galiba
cuma günü gelinlik provam olucak kınalıklarımı nisanda almayı planlıyorum kınalığımıda beğendim benim kilo kaybım başladı 1kilo vermişim bile bu iyi bişey :)))

aynen bende onu düşünüyorum ya 5 kişi rahat gelicek ama bazılarınınkini ben karşılıcam nişanlım duymadan en azından öyle düşünüyorum

Benim son 2 aydır dengesizleşti reglim. Geçen sefer erken geldi, bu ay geç geldi. Düğüne denk gelicek büyük ihtimal ama hem yasmin içip hem de regl smktürücü içmek nasıl olur ki?

Kızlar ben kına gecemde bindallı giymeyi düşünmüyorum. Sizce olmazsa olmaz mı bu bindallı?

Benim son 2 aydır dengesizleşti reglim. Geçen sefer erken geldi, bu ay geç geldi. Düğüne denk gelicek büyük ihtimal ama hem yasmin içip hem de regl smktürücü içmek nasıl olur ki?

söktürücüyü bilmiyorum ama yasminin 1kutusunu kullanıosun bıraktığından sonraki en geç 4.gün hastalanıyorsun diye biliyorum ona göre ayarlayabilirz yasminin adet düzenleyici gibi bi özelliğide var kist tedavisinde de kullanıyor yine bi doktora sorucam ben

Kızlar ben kına gecemde bindallı giymeyi düşünmüyorum. Sizce olmazsa olmaz mı bu bindallı?

o aslında tarz meselesi ya da istekle ilgili bi durum ben giymeyi istiyorum biraz farklı bi bindallı beğendim zaten kırmızı olmucak adetlere göre düğün yapmayı seviyorum klasik bi egeli olarak :)

Bu gidişle bende de para kalmıcak ki ben veriyim

ah canımm para konusu zaten ayrı bişey ama yinede ben yüklenmeyi sevmiyorum şuanda işsizim eylülden itibaren işimde yok aramadım evlenicem izin sorun olur diye birikintilerle idare etmeye çalışıyorum işte Allah yardımcımız olsun sorun olmasın sağlık olsun gerisi olur gider

Öyle tabi, öyle ya da böyle olucak her şey ama işte en az hasarla atlatmak istiyoruz :)

Ya yok tanidik var nikah dairesinde gunu saati yazdirdik randevu olarak islem icin gereken belgeleri ve tahlilleri felan yaptirmadik yarin ben evraklarimi halkedicem cuma gunude nisanlim evraklarini halledicek haftaya bir gun gidip resmi basvuruyu yapicaz.inan buyuk isleri halletmek kolay kucuk isler o kadar cok ve o kadar zaman aliyor o kadar ugtastiriyorki eksikler bitmiyor.yuzum
İcin uc tane doktora gittim en son gittigim
Expigment renk acici krem verdi biraz acilamya basladi gibi ama paikoljim alt ust durumda bunun yuzunden o yuzden tek derdim hu suanda doktor tamamen ecmeebilir ama belirgin olmaz makyajla kapatilabilicek kadar azalir uzun donemli bir tedavi bu felan dedi.Kafami hangi duvara vursam
Acaba kas yapayim derken goz cikardim.Sabahtan aksama kadar agliyorum aynaya bakip zaten ya gecezse bebek gibi cilim vardi mahvettim dugun oncesi diye.
Buarada benimde regl donemim tam dugun zamanina denk geliyor ama hapla korunmayi dusunuyorum iki ay oceden mi bir ay onceden mi hap icmeye baslamam lazim tam olarak korunmak icin ve bu korunma haplariyla adet geciktirince bitaktigin gun adet oluyormusun cunku ben hemen dugunun ertesi gunu birakmak istiyorum tam dugunden bir hafta sonra balayina gidicem
Yuzmek istiyorum
En azindan adetimin son gunlerine denk gelir balayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…