benim mutfak eşyalarımın çoğu var ütü filanda var.Sadece düğün yerimizi tuttuk. Ne gelinlik baktım daha, ne de eşya :) sen yine gelinliği halletmişsin.Balayınıda nişanlımın eniştesi turizmci o ayarlayacak inş. ama onuda bir an önce halletmemiz lazım. Ya birde benim hastalığım düğün gününe denk geliyor büyük ihtimalleve ben çok ağrılı geçiriyorum onun stresi oldu birde ama kalbim pırpır uzun zamandır bu hisleri yaşamamıştım. uykum azaldı,zombiye bağladım resmen :)
Yok benim henüz uyku problemim yok:) Gelinliğe bir an önce bakarsan iyi edersin canım, bana gelinliği nisan sonunda teslim edicekler. Şimdi kuaför ve makyaj araştırmasındayım. Gelinlik bitti buna sıkıntı yapmaya başladım. Her yer pahalı, nişanlımı zora sokmak istemiyorum. Bir de nikah günü en az 5 kişi gelicek benimle, onların da saçları yapılıcak. Artık 1000 liraya çıkarız heralde
Hayırlı olsun tatlım valla sen itimişsin işlerini birşeyin kalmamış:) inan senin yazdıklarını okuyunca stres oldum bizde hiçbirşey hazır değil mutfak gereçleri haricinde bizde nikah işlemlerini önce halledicez bu hafta ona koşturucaz bakalım. Ama bu hafta kararlıyım gelinlik bakıcam, kına yerini ve balayını ayarlıcaz.beyaz eşya ve mobilyalarada akşamları nişanlım işten çıkınca bakacağız.Arkadaşlar bende aranızdayım.Benimde 26 Mayıs´ta düğünüm var eğer bir aksilik olmazsa.Evi geçen yazın başında almıştık,içi bayağı eski olduğu için komple tadilat yapıldı.Tadilat beni bayağı uğraştırdı ve yordu.Mobilyalarımı aldım beyaz eşyalarımı ve perdelerimi de aldım.Çeyizim de hemen hemen hazır.Sadece küçük ev aletlerim kaldı.Gelinliğim dikiliyor ayakkabımı aldım düğün yeri kına yeri hazır kınada giyiceklerim de dikiliyor.Kuaförüm hazır.Fotoğrafcıya fırsat bulamadım henüz.Kına kaftanı ayakkabısı gelın tacı vs bunlar için bir gün alışverişe çıkmam lazım.Halı ve avize için zaman bulmam lazım.Halıyı nerden alcağıma karar veremiyorum kime sorsam kimse halısından memnun değil.Var mı tavsiye edeceğiniz bir marka?Balayı rezervasyonlarınıda hallettikÇoğu şeyi hallettik ama bir türlü nikah işlemlerine başvuramadık.En önemlisini en sona bırakıyoruz..Her gün yeni bir eksik çıkıyor.Tam bitti derken yeni eksikler çıkıyor.Ama güzel telaşlar bunlar.Benim şuan tek derdim yüzüme bir ay önce bıyık bölgesine iğneli epilasyon yaptırdım iz kaldı inşallah düğüne kadar geçer.Bunalıma girmiş durumdayım bundan dolayı.İlla bir yerde bir aksilik çıkıyor.
kızlar bizde mayısta düşünüyoruz düğünü .. ama ne gün aldık ne salon baktık bu işi bu hafta halledicez inş yer kalmıştır .. bakalım artık..
neonne nişanlım babamı dün akşam ikna etti :) sanırım Rabbim önümüzü açtı .. hayırlısıyla herşey böyle hallolsa bir bir
eksiklerimize gelince salon masa sandalyesi tüller ve halılar kaldı onun dışında benim ufak tefek eksiklerim
en BÜYÜĞÜ gelinliğe hiç bakmadımmmm sanırım biranevvel ona bakmalıyım... ama yeterince model bulamıyorum sanki netten
ben sade şık değişik olsun istiyorum birazda :)
Gelinliğe bu hafta bakabilirsem perşembe cuma bakmak istiyorum,ankaraya geleceğim.Tavsiye edeceğin yer varmı tatlım? ben uygun fiyata bulabilirsem hazır alacağım kafamda model belirledim çünkü onu bulursam şipşak alırım:) ama bulamazsam son ihtimal diktiririm diye düşündüm. Çünkü diktiren arkadaşlardan çok kötü şeylerde duydum. Bütçeyi aşmayacak şekilde bakacağım gelinliğe. zaten sade bir model istiyorum,taşlı istemiyorum sadece biraz tüllerinde danteller olabilir.Oyüzden inş.çok pahalı olmaz diye düşünüyorum.Kuaförüm belli makyözüde macte çalışan bir arkadaşım var, bakayım ne fiyat verecek yada geçensene eylülde çok yakın arkadaşım evlendi,makyajı çok güzel olmuştu en kötü ona giderim diye düşündüm.Kuaförde evet sıkıntı inş.ama bizimki makul fiyata yapıyor sağolsun senelerdir gidiyoruz.tek sıkıntım saçlarım kısa ya kaynak yaptırıcam yada fiyatı uygun olmazsa postij alacağım.of valla zaten bunları düşünmekten uyuyamıyorum birde heyecan yaptım sanırım..:)
Arkadaşlar bende aranızdayım.Benimde 26 Mayıs´ta düğünüm var eğer bir aksilik olmazsa.Evi geçen yazın başında almıştık,içi bayağı eski olduğu için komple tadilat yapıldı.Tadilat beni bayağı uğraştırdı ve yordu.Mobilyalarımı aldım beyaz eşyalarımı ve perdelerimi de aldım.Çeyizim de hemen hemen hazır.Sadece küçük ev aletlerim kaldı.Gelinliğim dikiliyor ayakkabımı aldım düğün yeri kına yeri hazır kınada giyiceklerim de dikiliyor.Kuaförüm hazır.Fotoğrafcıya fırsat bulamadım henüz.Kına kaftanı ayakkabısı gelın tacı vs bunlar için bir gün alışverişe çıkmam lazım.Halı ve avize için zaman bulmam lazım.Halıyı nerden alcağıma karar veremiyorum kime sorsam kimse halısından memnun değil.Var mı tavsiye edeceğiniz bir marka?Balayı rezervasyonlarınıda hallettikÇoğu şeyi hallettik ama bir türlü nikah işlemlerine başvuramadık.En önemlisini en sona bırakıyoruz..Her gün yeni bir eksik çıkıyor.Tam bitti derken yeni eksikler çıkıyor.Ama güzel telaşlar bunlar.Benim şuan tek derdim yüzüme bir ay önce bıyık bölgesine iğneli epilasyon yaptırdım iz kaldı inşallah düğüne kadar geçer.Bunalıma girmiş durumdayım bundan dolayı.İlla bir yerde bir aksilik çıkıyor.
kızlar bizde mayısta düşünüyoruz düğünü .. ama ne gün aldık ne salon baktık bu işi bu hafta halledicez inş yer kalmıştır .. bakalım artık..
neonne nişanlım babamı dün akşam ikna etti :) sanırım Rabbim önümüzü açtı .. hayırlısıyla herşey böyle hallolsa bir bir
eksiklerimize gelince salon masa sandalyesi tüller ve halılar kaldı onun dışında benim ufak tefek eksiklerim
en BÜYÜĞÜ gelinliğe hiç bakmadımmmm sanırım biranevvel ona bakmalıyım... ama yeterince model bulamıyorum sanki netten
ben sade şık değişik olsun istiyorum birazda :)
Umarım geçicidir. İnan bazen diyorum ki ben artık böyle mi olucam, o zaman evlenmiyim daha iyi.
benim mutfak eşyalarımın çoğu var ütü filanda var.Sadece düğün yerimizi tuttuk. Ne gelinlik baktım daha, ne de eşya :) sen yine gelinliği halletmişsin.Balayınıda nişanlımın eniştesi turizmci o ayarlayacak inş. ama onuda bir an önce halletmemiz lazım. Ya birde benim hastalığım düğün gününe denk geliyor büyük ihtimalleve ben çok ağrılı geçiriyorum onun stresi oldu birde ama kalbim pırpır uzun zamandır bu hisleri yaşamamıştım. uykum azaldı,zombiye bağladım resmen :)
Yok benim henüz uyku problemim yok:) Gelinliğe bir an önce bakarsan iyi edersin canım, bana gelinliği nisan sonunda teslim edicekler. Şimdi kuaför ve makyaj araştırmasındayım. Gelinlik bitti buna sıkıntı yapmaya başladım. Her yer pahalı, nişanlımı zora sokmak istemiyorum. Bir de nikah günü en az 5 kişi gelicek benimle, onların da saçları yapılıcak. Artık 1000 liraya çıkarız heralde
yok ya stresten o stresten :) canımızı sıkmayalım arkadaşlar düğünümüz olucak en güzel telaşlarımız zehir etmeyelim demii
aynı durumdayım galiba benimde denk geliyo ama yasmin içicem ben regl günümü kendim ayarlıycam arkadaşlarım öyle yaptı balayıma da denk gelmesin
bizde yarın nikah işlemlerini halledicez beyaz eşya bakıcaz ev bakıcaz tv filan bakıcaz mayısa kadar tüm hafta sonları dolu geçicek galiba
cuma günü gelinlik provam olucak kınalıklarımı nisanda almayı planlıyorum kınalığımıda beğendim benim kilo kaybım başladı 1kilo vermişim bile bu iyi bişey :)))
aynen bende onu düşünüyorum ya 5 kişi rahat gelicek ama bazılarınınkini ben karşılıcam nişanlım duymadan en azından öyle düşünüyorum
Benim son 2 aydır dengesizleşti reglim. Geçen sefer erken geldi, bu ay geç geldi. Düğüne denk gelicek büyük ihtimal ama hem yasmin içip hem de regl smktürücü içmek nasıl olur ki?
Kızlar ben kına gecemde bindallı giymeyi düşünmüyorum. Sizce olmazsa olmaz mı bu bindallı?
Bu gidişle bende de para kalmıcak ki ben veriyim
ah canımm para konusu zaten ayrı bişey ama yinede ben yüklenmeyi sevmiyorum şuanda işsizim eylülden itibaren işimde yok aramadım evlenicem izin sorun olur diye birikintilerle idare etmeye çalışıyorum işte Allah yardımcımız olsun sorun olmasın sağlık olsun gerisi olur gider
Öncelikle hoşgeldin canım. Nerdeyse her şeyi halletmişsin, geriye en kolayları kalmış maşallah:) Nikah en önemlisi baby_boo en kısa zamanda mutlaka halledin. Zaten düğün salonları doldu bile, istediğin gün istediğin saate bulman zorlaşır gün geçtikçe. İz için mutlaka bir dermatoloğa git, madecasol fln sür hiç aksatma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?