2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

Hayırlı olsun :)) Biz balayı için yaklaşık 2000 ödicez 9 ay taksitle. Biz de sadece nikah gününü aldık ve beyaz eşyaları hallettik. Onun dışında hala ne çeyiz ne gelinlik ne kına hazırlığı, hiçbir şey yok. Gelinlik için havaların biraz yumuşamasını bekliyoruz.

hayırlı olsun sizinde...benimde aynı ne gelinlik ne kına ne mobilya bir şey yok ortada..bende nisanın gelmesini bekliyorum ev tutulsa mobilyaları alıcaz yerleştiricez evimizi..daha zaman var işte inş. halledebiliriz...

Biz de mobilya için nisanı bekliyoruz. Çok sıkışıcaz korkuyorum. Evi tutacağımız yere yakın hiç akraba eş dost yok. Nasıl yerleştiricez, nerde kalıcaz bilmiyorum.

arkadaşlar mart gibi ev tutmak lazım mobilyalar 1 ay içinde hazırlanıyo zaten sonra sıkışmayın perdeler filan zor olur

gelinlikde diktirirseniz 1ay alıyor

Evet martın ortasına doğru ev bakmaya başlıcaz biz de. Mobilyalara da nisan başında bakıcaz. Gelinliği bu ay halletmeye çalışıcam. Daha çeyiz var....:18:

Evet martın ortasına doğru ev bakmaya başlıcaz biz de. Mobilyalara da nisan başında bakıcaz. Gelinliği bu ay halletmeye çalışıcam. Daha çeyiz var....:18:

onlarıda almaya başla canım aldıkça eksiklerin daha çok gözüne çarpıyo anlamadım ben bu işi

Martta istanbula gidicem, herşeyi ordan almayı düşünüyorum o yüzden şimdilik 5-6 parçam var. Çok sıkışıcam çokk

Olur mutlaka da bol sıkıntıyla olucak artık. Haftaya gelinlik için çıkıcam, bi talan ediyim kızılayı bakalım neler bulucam.

Biz de ctesi düşünüyoruz ama burda acaip kar yağıyo. Arabayı çıkarabilirsek bakıcaz inş.

Bende de stres fazlasıyla var. Hiç olmadığı kadar nişanlımla tartışıyorum, kalbini kırıyorum, babamlara bağırıp çağırıyorum. Kimseye bişey demesem ben de ağlıcam ama stresimi bağıra çağıra atıyorum işte. Hatta bazen yok diyorum yanlış insan, ben bunla evlenmicem. Çok gelgitlerim oluyo, napıcaz bilmiyorum.

Selam arkadaşlar Allah nasip ederse mayısın 2. haftasında da benim düğünüm var. Ama stres çok fena arkadaşlar ya ben bide kpss kursuna gidiyorum akşamları işten sonra, nişanlım da burada değil başka bir şehire atanmıştı şimdi İzmire tayinini bekliyoruz, her şey karman çorman yani o buraya gelebildiğinde eşyalara bakıp ayarlıyoruz. Ya buraya gelemezse o tarihe kadar napcaz bizzz??Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın yanınızdakilerin kıymetini bilin yani:2::2:

umarım sınavı kazanırsın. Bizde uzaklık yaşadık ve tayin bekledik. Uzaktayken hazırlıklar zor oluyor gerçekten. İnşallah yakın zamanda temelli gelir yanına.

Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim nişanlım da İstanbul'da ve biz uzun süre Ankara'ya tayin bekledik. Her an olur diye ileriye yönelik plan da yapamadık. Son 1 ay kesinleşti de eşya bakmaya başladık. Allah yardımcın olsun, umarım çok stres yaşamadan istediğiniz olur.

kızlaaaar bende geldim bizde kısmetse mayısın ikinci haftası düşünüyoruz düğünümüzü..

stres hep var kızlar aileler o bu derken bi telaş bi koşuşturmadır gidiyor bakalım
:26:

ben de kafayı yemek üzereyim...çok sebepsiz yere her şeye sinirleniyorum nişanlımla kavga ediyorum...oysa benim çooook mutlu olmam lazım yıllardır bu zamanları bekliyorum ama işte sebep yokken bir stres bir sinir hiç kafaya takmayan bir insanım normalde ama dalıp gidiyorum çok düşünüyorum...içimde bir daraltı var çok bunaldım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…