amin canım
beyaz eşyalarınızı almışsınız nerden aldınız fiyatlar nasıl
sıemensten aldık çamaşır bulaşık buzdolabı 4700 e geldi...
neonee balayınız kaça denk geldi?biz de 4 gün düşünüyoruz da daha neresi karar vermedik...bu arada nikah tarihimizi aldık yemekli düğün mekanımızı tuttuk ve de beyaz eşyalarımızı aldıııııııık:)içim şimdi daha rahat valla çok şükür...ama daha gelinlik mobilya falan bakmadık inş onlarda nisana kaldı inş. hemen halledebiliriz...sizler aldınız mı nikah tarihini falan nasıl gidiyor hazırlıklar?
Evet martın ortasına doğru ev bakmaya başlıcaz biz de. Mobilyalara da nisan başında bakıcaz. Gelinliği bu ay halletmeye çalışıcam. Daha çeyiz var....:18:
Martta istanbula gidicem, herşeyi ordan almayı düşünüyorum o yüzden şimdilik 5-6 parçam var. Çok sıkışıcam çokk
Olur mutlaka da bol sıkıntıyla olucak artık. Haftaya gelinlik için çıkıcam, bi talan ediyim kızılayı bakalım neler bulucam.
Biz de ctesi düşünüyoruz ama burda acaip kar yağıyo. Arabayı çıkarabilirsek bakıcaz inş.
Selam arkadaşlar Allah nasip ederse mayısın 2. haftasında da benim düğünüm var. Ama stres çok fena arkadaşlar ya ben bide kpss kursuna gidiyorum akşamları işten sonra, nişanlım da burada değil başka bir şehire atanmıştı şimdi İzmire tayinini bekliyoruz, her şey karman çorman yani o buraya gelebildiğinde eşyalara bakıp ayarlıyoruz. Ya buraya gelemezse o tarihe kadar napcaz bizzz??Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın yanınızdakilerin kıymetini bilin yani:2::2:
Selam arkadaşlar Allah nasip ederse mayısın 2. haftasında da benim düğünüm var. Ama stres çok fena arkadaşlar ya ben bide kpss kursuna gidiyorum akşamları işten sonra, nişanlım da burada değil başka bir şehire atanmıştı şimdi İzmire tayinini bekliyoruz, her şey karman çorman yani o buraya gelebildiğinde eşyalara bakıp ayarlıyoruz. Ya buraya gelemezse o tarihe kadar napcaz bizzz??Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın yanınızdakilerin kıymetini bilin yani:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?