Hanımlar merhabamayıs 2012 de evlenecekler toplanalım buraya, neler aldık, neler alacağız, sıkıntıları, sorunları paylaşalım...Hepinizi bekliyorum
selam bende 19 mayısta evleniyorumçeyizleri almaya devamm
ben de 20 mayısta evleniyorum kısmetse...düğün ve çeyiz hazırlığı yok foraaaa.....
ben internetten küçük ev aletlerimi düzdüm bakalım nası gelicek
slm kızlar..bizimde mayısta tam tarih konuşulmadı ama biz nişanlımla 20 mayıs diye konuşuyoruz bakalım :)
Ay insallah bende katilirim bu gruba
Simdilik tek sıkıntım kesin tarih bilmememiz ve bütün salonlarin tutulmus olmasi Mayis ayi için :18:Bir umut bekliyoruz bakalim tarih almak için..
Aldiklarim ise söyle simdilik : Karaca yemek takimi, tencere takimi, kahvalti takimi ve çay takimi ile su bardaklari takimi.
Baskada bisey almadim. Yani simdilik
Ne güzel telaslar bunlar
slm kızlar..bizimde mayısta tam tarih konuşulmadı ama biz nişanlımla 20 mayıs diye konuşuyoruz bakalım :)
Hayırlı olsun, benim de düğünüm 19 mayıs
Hangi şehirdesin?
Hanımlar merhabamayıs 2012 de evlenecekler toplanalım buraya, neler aldık, neler alacağız, sıkıntıları, sorunları paylaşalım...Hepinizi bekliyorum
1. neenone ___ 12 Mayıs
2. mavigul86 ___ 20 Mayıs
3. HayatımM ___ 19 Mayıs
4. Cakil Tasi_ ___ 12 Mayıs
5. skalonga45 ___ 19 Mayıs
6. esra192 ___ 20 Mayıs
7. tatlikedi ___ ???
Valla bende de bir haızrlık yok, sadece 3 tane tombik tencerem var :))
Elektrikli aletleri en sona bırakmak istiyorum, garanti süreleri malum. Sen de biraz bekleseydin keşke canım.
Hayırlı olsun :) Ocak' tan sonra günleri almaya başlarız artık.
Aldıklarımızı paylaşalım burda bence :)) Tarihi bir an önce belirleyin canımcım, millet 1 sene önceden tutuyo salonları. Elinizi çabuk tutun
izmirdeyim ya sen?
garanti süreleri çok fazla farketmez ya bikaç aydan bişey olmaz diye düşünüyorum hepsi,ni denedim hepsiburadayı tavsiye ederim hepsi süper geldi ve en ünlü markaların son modellerini gayet cazip fiyata aldım tavsiye ederim arkadaşlar
Ankara' dayım ben. Nikahım Ankara' da olucak, düğün de Erzincan' da. Evlenince İzmir' de mi kalıcaksın?
izmir dekiler mobilyaları nereden alıyorsunuz
Ben nakit almayı düşünüyorum. Hepsiburada' dan almıştım zamanında ufak tefek şeyler. Gerçekten güvenilir bir site. Gün aldınız mı nikah için?
evet ben izmirde kalıcam nişanlımda izmirli senin nişanlın erzincanlı sanırım hayırlısı olsun
henüz almadık daha erken diye düşünüyorum mart gibi alırız sanırım
Biz haftaya bir adım atalım istiyoruz. Hangi belgeler isteniyor, memuru salona getirmek için ne yapmamız gerekiyor bir öğrenelim diyoruz.
Valla bizdeki de kulaktan dolma. Gidip bi konuşmak lazım.
Gelinlik bakıyo musun, beğendin mi hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?