2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

hayırlı uğurlu olsun tatlım, bende mayısın ilk haftası evlenen yok heralde diyordum :)
neler yaptınız?heyecanlandınmı?

heyecan olmaz olur mu yaa..
harika bir duygu rabbim isteyen herkese nasip etsin...
herşey çok güzel ve yolunda çok şükür..bu akşam annemlere el öpmeye gideceğiz..:)

tatlım inş. herşey çok güzel geçer:) gerçi bugün ankara çok soğuktu yahu,yağmurluydu birde allah yardımcınız olsun

güzel bi duygumu kötümü anlayamadım ben tarif edemiyorum

günler azaldıkça benim duygularımda iyice karışmaya başladı=/

selam kızlarrr kımse yokmu:)
ben son 13teyimm,yaklaştıkça karmançorman oldum.
son 2de falan kalp krizi geçiricem heraldee benım 20 mayıs
kım var ayın 20sinde başka??

Bugün çeyizlerim taşındı evimi yerleştirdik ama sanki benim evim değil bi başkasının gibi, son 5 gün kaldı mutluyum ama çok üzülüyorum bende anlayamıyorum :26:

Son düzenleme:
tatlım inş. herşey çok güzel geçer:) gerçi bugün ankara çok soğuktu yahu,yağmurluydu birde allah yardımcınız olsun

Canım çok teşekkür ederim. Dışarıda işimiz olmadığı için gecem gayet güzel geçti, beklediğimden çok daha harikaydı benim için. Nikahım da çok güzeldi çok şükür:) Artık düğünü bekleme vakti..

Selam arkadaşlar benimde Allah nasip eder bi aksilik kaza bela olmazsa 20 Mayıs pazar günü düğünüm nasipse. Biz biraz yavaş ilerlediğimizden hala bitiremedik evimizin işlerini ama Allah büyük diyelimmm

şafakkk 6
olsada bitse artıkkk,çeyizlerim serildi evim cok güzel oldu orda yaşamak ıstıyorummmm

kızlar o kadar hızlı geçiyorki zaman, koşturmaktan zaman bulup giremedim,dilerim düğünleri olanların herşeyi çok güzel olmuştur..olacaklarında herşeyi güzel olur inş..:)))

Bir an önce gelsin istedim nikah, kına ama keşke bu kadar çabuk geçmeseydi. Müthiş bir duyguydu. Daha fazla tadını çıkarmak isterdim, doyamadım:) Gelinliğime hiç doyamadım zaten. Allahtan 1 kere daha giyicem.

dün resmi nikahım oldu kızlar,c.tesi kına,pazar düğün:)
herkes düğün telaşına düştüğü içinmi boş burası böylee,kımsecıkler yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…