• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

az bi farkla önündeyim:)
hadi hayırlısı bakalım valla ben stresten olsa gerek gününden önce regl oldum...bitse düqün faslıda kurtulsak diyorum....

oh ne güzell :16: 4 mayıs cuma günü nikahım var

bende gün yaklaştıkça stres oluyorum sivilce çıktı yüzümde felan

Son 22 gün kaldı,
ceyizlerimin gitmesine 15 gün kaldı ve bir sene önce yaptırdığımız mobilyalarımızda sorun çıktı gelmiyor biz şimdi fellik fellik yeni mobilya bakıyoruz :14: :14:

kızlar doktora gidip doğum kontrol hapı kullanmaya başlamıştım ama günüm geldiği halde hasta olamadım :S ki normalde gününde olan bir insanım, doğum kontrol haplarınıda gününde olunuyor diye biliyorum.çünkü seneler önce kistlerim vardı bir sene kullandım onda gün şaşmadan hasta olurdum.şimdi stresten filan bu haplardamı işe yaramadı olamadım:( zaten çok duygusalım şu ara off

walla ben hiç bulaşmadım o işlere bendede kist var 1 ay önce dr.a gittim dogum kontrol hapı verdi kullan dedi ama ben evde bi köşeye attım eevlendikten sonra çocuk istemiyoruz ama bu sorumluluğu ben almicam o ayrı mesele..
benimde tam düqün günümde yani 6 mayısta adet olmam gerekiyodu ama şanslıymışım dün hasta oldummmm:))))

walla ben hiç bulaşmadım o işlere bendede kist var 1 ay önce dr.a gittim dogum kontrol hapı verdi kullan dedi ama ben evde bi köşeye attım eevlendikten sonra çocuk istemiyoruz ama bu sorumluluğu ben almicam o ayrı mesele..
benimde tam düqün günümde yani 6 mayısta adet olmam gerekiyodu ama şanslıymışım dün hasta oldummmm:))))
,
Yok bende korunmak için almadım aslında, bende karşı tarafa bırakacağım ancak tam düğün günüme denk gelecekti ve ben çok ağrılı adet görüyorum o yüzden istemedim.
gittiğim doktor kistlerimin kalmadığını söyledi çok sevindim. ancak hormonal bir hap aldığım için tabi vücudun dengesinide bozmuş olabilirim, 1 ay daha kullanacağım düğün sonrasında bırakacağım zaten, bakalım olmak için 2 günüm daha var bakalım hayırlısı :(

Evi yerleştirdik, eksiğim kalmadı çok şükür. Ben de gün saymaya başladım artık eksik düşünmeden:) İnsanın kendi evi olması güzelmiş, bu benim eşyam diyosun yahu:)

ne güzel .. bizde yarın evimizi yerleştireceğiz

beyaz eşyalar mobilyalar felan hep gitti yerleşmişti zaten

sıra şimdi

çeyizlerimde.. annemler dün kurdalelerle süslemişler ama çok buruğum

hepsi koridorda felan ...

bende mutfağımı tamamen yerleştirdim tekstil ürünlerimi haftaya pazar çeyiz sermede götürücez mutfak çok zaman alıyo çok yoruyo insanı tek başıma yerleştirdim neyin nerde olduğunu bileyim ve de telaş olmasın diye
artık çok yoruldum resmen hissediyorum yani bedenim yoruldu ruhum yoruldu bi an önce güzellikle geçer umarım akşamları geç yatıyorum koşturmaktan sabah 6buçukta kalkıyorum işe gidiyorum akşam 7de geliyorum akşamda direk eve gidemiyorum tabi işler oluyo evin eksikleriyle uğraşıyoruz rahat 5 kilo verdim düğüne kadar 2-3 daha verirsin diyolar gelinliğimi almadım düğünden 2-3 gün önce alıcam yorgunluktan yediğim hiç bişi yaramıyo umarım evlendikten sonra çok kilo almam :)

gecmıs olsun ttatlım aynı sorun bndede var gecıktı ama hap kullanmadıgım halde sanırım stresten oluo malum dgun falan hycanda var etkılıo.. bnde kullnmya balıcam olımde bı kafaya takmamaya calıs

Kızlar adet söktürücü diye bir şey var mı? Bir de adet geciktiriciyle en fazla kaç gün geciktirilebilir?

Kızlar adet söktürücü diye bir şey var mı? Bir de adet geciktiriciyle en fazla kaç gün geciktirilebilir?

adet geciktiriciyi duydum..ama nedir ne değildir hiç bir bilgim yok..şu hazırlıklardan fırsat bulursam doktara gidicem bende..regl dönemim tam balayımızın ortasına denk geliyo=/

benim de nikah düğün arası 1 hafta ve reglim mutlakabalayına denk geliyo, erken olursam da nikah öncesi ağda merasimine denk geliyo:) off saçma bi durum...

bu hafta çok yakın arkadaşım evlendi kızlar, ben ondan daha heyecanlıydım resmen...onunla tecrübe ettik düğün öncesi kaldı 19 gün bakalım gün sayıyoruz artık:) bende 3 kilo vermişim bir 2 kilo daha verirsem tam süper olacak...benim daha çeyizlerim gitmedi, önümüzdeki haftasonu halledeceğiz son kez artık :) havalar çok güzel gidiyor inş.mayıs boyu böyle gider :)
buarada adet oldum ve hap kullandığım için ağrım çok az oldu :)

Evimizi yerleştirdik geldik biz de çok şükür:) Az bi eksiğim kaldı, artık onları da eşimle alırız :) Son 10 günüm kaldııııı

Back