• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2012 Mayıs Ayında Evleneceklerin Sohbet Alanı

düğün hikayesi düşünüyor musunuz?fotoğrafçı ayarlamadıysanız yardımcı olabilirim sevgiler.

Hanımlar merhaba :3: mayıs 2012 de evlenecekler toplanalım buraya, neler aldık, neler alacağız, sıkıntıları, sorunları paylaşalım...Hepinizi bekliyorum :16:

1. neenone ___ 12 Mayıs
2. mavigul86 ___ 12 Mayıs
3. HayatımM ___ 19 Mayıs
4. Cakil Tasi_ ___ 12 Mayıs
5. skalonga45 ___ 19 Mayıs
6. esra192 ___ 20 Mayıs
7. tatlikedi ___ ???
8. tritonissa___ 18 Mayıs
9. baby_boo___ 26 Mayıs
10. dejavu35___ 26 Mayıs
11. good_heart___ 5 Mayıs
12. trianka___ 5 Mayıs
13. MUTSUZUM27___ 6 Mayıs
14. sevmekbudur___ 6 Mayıs
15. glnumt___ 12 Mayıs
16. balkabaaa___ 12 Mayıs

düğün hikayesi fotoğrafı düşünür musünüz?romantik bir anı bence.yardımcı olabilirim isterseniz.

Merhaba, 19 mayısta düğünüm inşllah.. Biz beyaz eşyaları mobilyaları aldık bunun için kredi çekmiştik, nişanlım ödüyo yavaş yavaş, bende çeyizlerimi alıyorum eksiklerim azaldı sayılır ama daha var tabi.. Düğün salonumuz tutuldu, nikahıda salonda istiyoruz bi aksilik olmassa, onun araştırmalarına başlamak lazım. Durum bu arkadaşlar :)

Aldın mı gelinliğini, giy de göster hadii :))

hehe aldım ama nazara çok inanırım canım senle alakası yok ama kafa yapım bu :)
düğünden önce kimselere göstermem :))
ama tam istediğim gibi oldu, şuan çok mutluyum, hergün o gelinliği giymek istiyorum.
düğünüm 1 hafta sürseydi keşkem :)
buarada önce siz gideceksiniz heralde bu hafta düğünü olan yok gibi???

hehe aldım ama nazara çok inanırım canım senle alakası yok ama kafa yapım bu :)
düğünden önce kimselere göstermem :))
ama tam istediğim gibi oldu, şuan çok mutluyum, hergün o gelinliği giymek istiyorum.
düğünüm 1 hafta sürseydi keşkem :)
buarada önce siz gideceksiniz heralde bu hafta düğünü olan yok gibi???

Gösterme o zaman :) Ama düğünden sonra gelip antatalım yaşadıklarımızı, paylaşalım fotoğraflarımızı.
Evet galiba sıra bende, ama aynı gün birileri daha vardı sanıyorum. Benim gelinliğim hazır değil hala, yakamdaki güpürü seyreltmesini isticem. Dikilmiş şeyi zarar vermeden nasıl söker bilmiyorum ama isticem işte, deniyim şansımı. Umarım bnimki de beni çok mutlu eder.

Gösterme o zaman :) Ama düğünden sonra gelip antatalım yaşadıklarımızı, paylaşalım fotoğraflarımızı.
Evet galiba sıra bende, ama aynı gün birileri daha vardı sanıyorum. Benim gelinliğim hazır değil hala, yakamdaki güpürü seyreltmesini isticem. Dikilmiş şeyi zarar vermeden nasıl söker bilmiyorum ama isticem işte, deniyim şansımı. Umarım bnimki de beni çok mutlu eder.
tabi paylaşırız zaten fotoları,inş.herkesinki güzel geçsin, benimle aynı gün evlenen yok galiba hehe ben tekim :)
belki yapabilirler ama bence bozdurma güpürünü, sonra kötü yaparlarsa moralin bozulur son dk hiç girme öyle şeylere

Damatlığı da aldık sonunda. Naptım ettim kendi beğendiğimi aldırdım ama az uğraşmadık babamla:) Ama napiim ben papyon seviyorum:)

selam kızlarrr kımse yokmu:)
ben son 13teyimm,yaklaştıkça karmançorman oldum.
son 2de falan kalp krizi geçiricem heraldee benım 20 mayıs
kım var ayın 20sinde başka??

Yarın kınam var kızlar. Herkes benim için gelmiş İstanbuldan, sivastan, erzincandan, bursadan. Ne güzel bir duygu... bi garip hissediyorum kendimi, heyecan var, korku var, endişe var, merak var. Offff rabbim yüzümüzü kara çıkarma nolur...

Back